Var til behandling hos Samira (ikke min første gang). Hun er altid fantastisk. Man føler sig i gode hænder, både under behandling og med råd til efter - og så er hun en charmerende kvinde, så tiden f... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Denne gang var det negle behandling og fod massage. Fik super god og skøn behandling af ejeren på stedet Ana, super humør, smilende, nærværende og hun havde endda overskud til at guide en behandler... Ver mais
Fik en god og behagelig behandling, fuldt ud tilfreds med resultatet. God dialog mellem mig og behandleren Hun var god til at forklare og fortælle undervejs hvad hun lavede. Jeg vil helt sikker... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Enghavevej 9, 2. sal, 7100, Vejle, Dinamarca
- kontakt@skh-vejle.dk
- skoenhedshuset.dk
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Rigtig fin og hyggelig oplevelse
Rigtig fin og hyggelig oplevelse. Det var første gang jeg nogensinde havde fået ordnet mine negle professionelt og det var slet ikke så intimiderende som jeg gik og troede :) hyggelige og rolige omgivelser, god kaffe
Dejlig naturlig ,behagelig og dygtig…
Dejlig naturlig ,behagelig og dygtig elev
Altid fantastisk behandling 🥰
Altid fantastisk behandling 🥰
Føler sig velkommen når man træder ind af døren 🥰🥰
Kan kun anbefale skønhedshuset ❤️
Et virkelig dejligt sted at være
Et virkelig dejligt sted at være. Super sødt og dygtigt personale og der er positiv stemning.
Jeg er meget glad for at komme i…
Jeg er meget glad for at komme i Skønhedshuset. Man får altid en fin velkomst og en kop kaffe. Desuden er jeg altid meget glad for resultatet - manicure med shellak
Dejlig smilende personale og rigtig god…
Dejlig smilende personale og rigtig god service - 5-⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra / Jane
Altid glade personale
Ren afslapning i gode omgivelser og…
Ren afslapning i gode omgivelser og nogle dygtige damer der har fod 🦶 på det 👍så en kop the så er den hjemme👍
Altid hyggeligt og godt at komme hos…
Altid hyggeligt og godt at komme hos jer.
Super behandling.
alti
Et positivt besøg !
Oplevelsen kan kun betegnes som positiv. Fodbehandlingen har fortjent 5 stjerner, og det gælder selve opgaven; men også personen bag opgaven, SANDRA. Den praktiske del opleves uden usikkerhed, ingen svagheder, og som udøvende elev ansvarsbevidst og med opnået rutine. Der blev stillet spørgsmål til min person, som jeg svarede på. Absolut en god måde at indhente information på.. Tonen i de meget pæne omgivelser var absolut venlig og behagelig. Men hvad er personens intentioner? Nysgerrig eller at opbygge en relation ?
mvh Lars Aarup, Thulevej 12 Søndermarken, Vejle
Helt igennem god behandling.
En virkelig behagelig oplevelse. Kompetent behandling af en yderst sympatisk fodplejer. Jeg kommer helt sikkert igen.
🤩 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Super arbejde
Super arbejde , fantastisk personale både elever og faglærte - en hyggelig stemning og ikke mindst indehaver Anna som har skabt stedet så hyggeligt og at alle trives der 😉🙂
Super skønt behandling
Super skønt behandling, dejlig behandler skøn atmosfære med sjov og humor 🥰
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.