Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har fået tre ordre fra dem nu, og alt har været perfekt. Rigtig gode priser og virkelig hurtig levering.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Super fin hjemmeside med vare til fair priser. MEN super dårlig indpakning af varen under fragt. Tingene kommer ukomplet og ikke alle ting bliver leveret især når man bestiller sortiment vare. Ved... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte nogle skruer og skiver. Skruerne kom, men skiverne kom ikke. Jeg har rykket to gange uden nogen form for reaktion. Betalingen har de trukket, men har åbenbart ikke lyst til at levere... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har bestilt maskinbolte og får i stedet unbraco bolte. Har skrevet med sælger af flere omgange. Hvor han bare spiller dum og beder om billeder af leveringen som han har fået to gange nu og der e... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos para reforma residencial

Informação fornecida por fontes externas variadas

Kvalitets bolte og skruer til de rigtige priser. Hurtig levering og stort udvalg i Rustfri A2 og A4.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg er glad for at jeg tjekkede på…

Jeg er glad for at jeg tjekkede på TRUSTPILOT, før jeg handlede. Bissen har hermed mistet en potentiel storkunde, da jeg ikke kan acceptere forretninger som ikke svarer på deres kunderes henvendelser.

17 de março de 2026

God oplevelse

God oplevelse -havde de bestilte vare dagen efter de blev bestilt on-line.

Var bekymret over dårlige anmeldelser på Trustpilot og ringede til firmaet. God forklaring og som oplyst havde jeg alle de bestilte vare dagen efter.

6 de janeiro de 2026

Pas på!

Pas på!

Hvis de ikke har den vare du bestiller, sender de bare en anden og det er umuligt at få kontakt til kundeservice, for at få den rigtige vare.

Mit råd - hvis du har brug for præcis den vare du bestiller, så vælg en anden butik.

30 de janeiro de 2026

Bestilte M6 x 120mm bolde

Bestilte M6 x 120mm bolde. Ved modtagelse kunne jeg konstatere at der kun var gevind på de første 20 af de 120mm. Ikke hvad der fremgik ved bestilling.
Skriver til dem uden at modtage svar overhovedet.
De er lidt som et kineserfirma der blot sender noget bras, og så ikke kan kontaktes bagefter.

29 de dezembro de 2025

Bestilte Vare var ikke på lager – uden oplysning

Jeg bestilte 4 svejsertænger via Skruebissens hjemmeside d. 7/12-25. Pr. 29/12-25 er ordren stadig ikke modtaget. På bestillingstidspunktet fremgik det ikke af hjemmesiden, at varen ikke var på lager.

Jeg kontaktede skruebissen d. 18/12-25 og modtog først svar d. 22/12-25. Her fik jeg oplyst, at de ikke havde varerne på lager, at der var lang leveringstid grundet juletravlhed, og at de ikke kunne give et estimat for, hvornår varerne kunne forventes sendt.

Jeg gjorde opmærksom på, at det var ærgerligt, at manglende lagerstatus ikke fremgik af hjemmesiden, da varerne var tiltænkt som julegave. Svaret var blot, at det skyldtes juletravlhed. Efter min opfattelse bør travlhed ikke forhindre korrekt og gennemsigtig lagerinformation på hjemmesiden.

Samlet set oplever jeg forløbet som useriøst og utilfredsstillende – særligt manglen på tydelig information og den lange responstid.

29 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er en dejlig virksomhed

Det er bare I orden. Havde nogle ting jeg havde glemt at få med, og da jeg ringede til dem, bad de mig om at sende en SMS om at annullere ordren, så jeg kunne pladsere en ny med ændringerne. Ingen problemer, og det er når du har brug for hjælp at man kan se hvad virksomheden består af. 👍'-up herfra. Robin T Kristensson

12 de dezembro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

For mange fejl og langtrukken proces

3 gives for det forventelige, altså er 2 stjerne udtryk for en del mangler og irritation gennem 2 handler hos skruebissen.

Der er, absolut, ikke noget at udsætte på produkterne, men leverancerne har været temmelige problematiske, hvilket er temmelig ærgerligt.

Første handel/afsendelse blev forsinket fordi jeg kunne bestille produkter på siden der ikke var på lager.

Lagerstatus bliver ikke beskrevet, så jeg bestilte med en forventning om levering onsdag. I stedet bliver jeg ringet op onsdag, der mangler 25 enheder, ja tak, send resten nu, jeg skal bruge dem.

Da bestillingen kom var der en fejllevering, 4 mm møtrikker i stedet for 6 mm, men varenummeret passer. Fair nok, det kan smutte.

Det gjorde jeg opmærksomt på og håbede på at få 6 mm sendt hjem hurtigst muligt, men i stedet vælger "man" at sende dem til en pakkeboks 10km væk.

Altså skal jeg køre 20 km, og bruge 1/2 time på at kompenserer for deres fejllevering, hvilket er en debat om er rimeligt, men jeg fik hentet pakken.

Nu bliver det så rigtigt kedeligt, for det er 4 mm IGEN, så ingen har gjort sig den ulejlighed at tjekke noget som helst.

Nu gider jeg så ikke mere, jeg må finde de 6 mm møtrikker et andet sted snarest.

Pakker sendes uden T&T hvilket også er en overvejelse om lever op til forventelig standard i 25 og alt i alt er min fornemmelse at intentionerne er gode, men praktikken halter mere end jeg syntes er rimeligt, og ville have været rart at vide inden, hvilket du så får mulighed for nu.

Altså for mange fejl der, hver for sig, er mindre betydende, men sammenkogt giver en noget kluntet og irriteret oplevelse af en meget enkel bestilling og handel, eller hvad der i hvert fald burde have været enkelt, men blev unødigt træls og langtrukken., og jeg kan se jeg ikke er den eneste her på TP med blandede oplevelser, så jeg burde nok have tjekket her først.

11 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

".....Bissen" er en passende firmabetegnelse.

Man lover at ombytte en defekt vare (gevindstang). Men der sker intet. Svarer ikke på følgende rykkere. Ved køb af ny gevindstang og anmodning om refusion for den leverede defekte gevindstang heller ikke noget svar.
Skruebissen negligerer tilsyneladende reklamationer.

Erik Nielsen
4. november 2025

10 de outubro de 2025

Svindler

Svindler; de havde fremsendt en forkert vare. Da jeg kontaktede dem og rykkede for svar omkring ombytning siger ejeren at jeg havde overskredet reklamationsfristen på 14 dage og ville der for ikke ombytte den og fremsende den rigtige vare som jeg havde bestilt. Det er vist det man kalder svindel på godt dansk.
Det er en amatør virksomhed , så hold jer langt væk :)

29 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Intet svar ved gentagne henvendelser

Købte et sortiment med undersænkede bolte. Flere af boltene manglede og der var tomme rum. Jeg har kontaktet virksomheden på mail, sms og telefon uden respons. Jeg kan på ingen måde anbefale dette firma!

16 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg forsøgte at annullere en ordre

Jeg forsøgte at annullere en ordre, som jeg havde lagt aftenen inden. Kontaktede kundeservice, men der var ingen vilje til at yde den mindste form for service eller hjælp. Meget skuffende oplevelse.

1 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De sender dig det de har, ikke det du har bestilt!

De sender dig det de har, ikke det du har bestilt!
Kan på ingen måde anbefale at handle hos “skruebissen”.
Jeg bestilte blandt andet:
spånskruer 3,5 x 13, men fik 3,5 x 12
spånskruer 3,5 x 13 1000stk, men fik 3,5 x 12 800stk
Og fik i stedet 200 skruer med Panhoved (ikke undersænket) 200 stk.

Jeg sendte en mail d. 14/8 og fik svar d. 18/8:
“Hej
beklager vi får til tider 12 mm længder og ikke 13 mm
Men der er vedlagt en retur label og når vi modtager skruerne sende vi beløbet retur
god dag”.

Jeg kan kun tolke deres svar på én måde - De sender dig det de får fra deres leverandør uanset hvad du har bestilt, og kan konstatere at butikken også mener det er ligegyldigt om en skrue har panhoved eller om det er en undersænket hoved - der er heller ikke rettet på størrelser/hovedtype på deres hjemmeside.

14 de agosto de 2025

Jeg bestilte spånskruer 4,5 x 25 mm

Jeg bestilte spånskruer 4,5 x 25 mm. Firmaet sendte mig 4.0 x 25 mm skruer. Jeg har bedt om at få varen byttet til den ønskede størrelse eller at få pengene tilbage. Firmaet har ikke reageret.
Det kalder jeg simpel snyd.
Jeg kan ikke anbefale at handle med Skruebissen

28 de junho de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais