Skylar Avaliações 433

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel erg blij met mijn lichtstraat. Alles goed geregeld en goede communicatie. De lichtstraat is van hoge kwaliteit met een perfecte afwerking.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service! Fantastische service ervaren met Skylar. Nieuwe lichtstraat van Skylar overgenomen van iemand en er mistte een aantal onderdelen. 1 raam bleek verkeerd. Dit is prima opgelost door... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We zijn ontzettend tevreden met het daklicht dat bij ons is geplaatst door Skylar. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering was de service uitstekend. Vriendelijke en professionele mensen die... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een heel fijn eerste contact gehad waarin we goed geholpen zijn omdat we maatwerk nodig hadden. Alles werd keurig geleverd en verzorgd en plaatsen was een groot gemak. Keurig afgewerkt product waar on... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empresa de Construção
  2. Indústria de Vidros
  3. Empreiteiro Eletricista
  4. Fornecedor de claraboias
  5. Fornecedor de marquise

Sobre Skylar

Skylar is dé specialist in lichtstraten voor op alle platte daken met dakbedekking erop.

Hiervoor bieden wij de volgende modellen aan: zadeldak, lessenaarsdak en schilddak. Skylar heeft jarenlange ervaring in het vakkundig produceren en monteren van A-kwaliteit prefab lichtstraten. Hiervoor bieden we een ruim aanbod aan lichtstraten met veel mogelijkheden om naar eigen wens samen te stellen. Bij Skylar nodigen we je uit om een lichtere, natuurlijker verlichte wereld binnen te stappen. Voortbouwend op onze rijke geschiedenis als Lichtstraatgroothandel, zijn we geëvolueerd tot Skylar, jouw betrouwbare partner in het introduceren van stralend, natuurlijk licht in jouw ruimte door middel van onze kwalitatief hoogwaardige, esthetisch aantrekkelijke lichtstraten

Ga naar skylar.nl

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

433 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Goede service.

Goede service.
Na de offerte op internet te hebben aangemaakt werd ik snel teruggebeld om alles nog een keer door te nemen en te controleren.
Alles is keurig op tijd geleverd met goede handleidingen.
Inmiddels is de lichtstraat door de aannemer zonder problemen gemonteerd.

18 de setembro de 2024

Resposta de Skylar

Wat fijn om te horen dat alles zonder problemen is gegaan Peter! Geniet van de lichtstraat en al het licht wat het met zich mee gaat brengen! Met vriendelijke groet, Team Skylar

Persoonlijk en zorgvuldig

Na het plaatsen van onze online bestelling werden we gebeld door Skylar en kregen goede adviezen. Super service en meedenken!
Ook de bezorging was goed geregeld en alles was zorgvuldig ingepakt.

9 de setembro de 2024

Resposta de Skylar

Dankjewel voor dit mooie review! Geniet van je lessenaars lichtstraat! Met vriendelijke groet, Team Skylar.

Goede informatie en uitvoering

Goede informatie en uitvoering, echt top

9 de setembro de 2024

Resposta de Skylar

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Geniet van je lessenaars lichtstraat! Met vriendelijke groet, Team Skylar.

Top service

Top service, top team, hoge kwaliteit ramen, super hulpzaame en fijne klantenservice

Ben erg blij dat ik hier m’n dakraam heb besteld

31 de agosto de 2024

Resposta de Skylar

Goed om te horen dat je blij bent met onze service en de lichtstraat! We zijn je dankbaar voor deze mooie woorden. :) Geniet van het licht dat deze lichtstraat met zich mee zal brengen namens heel het Skylar team!

Prachtige lichtstraat!

Goede uitleg gekregen. Prachtige lichtstraat en ook complimenten vanuit degenen die hem bij ons gemonteerd hadden. Die vonden het een mooi systeem met duidelijke instructies! Wij zijn enorm blij met onze zadeldak lichtstraat!

20 de agosto de 2024

Resposta de Skylar

Wat een mooie review. We zijn erg blij om te horen dat alles goed is gegaan en dat de montage duidelijk was! Geniet van het licht dat deze lichtstraat met zich mee zal brengen namens heel het Skylar team!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professioneel, klantgericht en prachtig eindresultaat

Vanaf het eerste moment dat ik contact opnam met Skylar tot en met de laatste tips van de chauffeur bij levering van mijn (twee) lichtstraten heb ik de professionele en klantgerichte benadering als heel prettig ervaren.
Afgelopen week heb ik de lichtstraten geplaatst. De prima kwaliteit van geleverde materialen en de duidelijke werkbeschrijving, maken het monteren eenvoudig en het resultaat is prachtig.
Bedankt Skylar!

20 de agosto de 2024

Resposta de Skylar

Wat een mooie review om te lezen Pieter! Het is goed en plezierig om te lezen dat het monteren goed ging en dat je blij bent met het eindresultaat! Geniet van deze prachtige lichtstraten namens het hele Skylar team!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijn bedrijf om mee samen te werken

Fijn bedrijf om mee samen te werken. wij hebben nu als bedrijf 3 stuks in korte tijd ingekocht en verwerkt in onze projecten. en door de juiste voorbereiding vanuit skylar ging dit zonder problemen en vragen!

19 de julho de 2024

Resposta de Skylar

Wat fijn om deze positieve review te lezen!
Fijn om te horen dat alles zonder problemen verlopen is. Hopelijk kunnen wij jullie nog helpen met veel projecten!

Meedenkende specialist

Skylar is een bedrijf die begrijpt dat mensen hun wensen succesvol in vervulling willen zien gaan. Vanaf het eerste contact, met vriendelijke uitleg en volledige info, tot aan het leveren van de materialen. Zij leveren een topproduct met alle mogelijke opties. Denk hierbij aan op maat kunnen leveren, glastype en details. Aan alles wordt gedacht. De begeleidende tekening in duidelijke stappen was voor onze timmerman heel prettig. Het is nl. een specifiek product !
Het is erg raadzaam om je timmerman en dakdekker goed te informeren en te plannen ! Verder is het belangrijk om te werken bij droog weer ! Dat geluk had ik en ik ben erg tevreden met dit product. Enig minpuntje : het glas werd een week later dan afgesproken geleverd maar dit lag niet aan Skylar maar aan de glasfabrikant.

19 de setembro de 2024

Resposta de Skylar

Dankjewel voor deze mooie review Hans!
Fijn om te horen dat jullie blij zijn met de manier waarop wij jullie hebben geholpen en natuurlijk met de lichstraat.
Wij wensen je veel plezier van de zadeldak lichtstraat!

Resposta de Skylar

Dankjewel Rob voor je review! We zijn hier erg blij mee!
Kunnen wij nog iets doen aan onze service, om de volgende keer 5 sterren te ontvangen?
Veel plezier met je lichtstraten!

Zeker aan te bevelen

Zeer vriendelijk en behulpzame mensen via mail. Duidelijk instructies en goede lichtstraat

Resposta de Skylar

Dankjewel Joey voor deze mooie review! Fijn dat het goed is gegaan en dat je blij bent met hoe het is gegaan.
Veel plezier van de lichtstraat!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijn en vakkundig geholpen, top lichtstraat

Fijn en vakkundig geholpen, we mochten ook in de werkplaats een kijkje nemen waarbij we de hoge kwaliteit van t frame konden zien. Levering compleet en volgens afspraak. Helaas een ruitbreuk na montage, ook dan wordt er meegedacht om t op te lossen. We zijn super tevreden en erg blij met onze lichtstraat.

Resposta de Skylar

Wat een mooie review om te lezen op de maandag ochtend! Wat fijn dat jullie blij zijn met service die wij bieden!
Wij wensen jullie veel licht plezier met de schilddak lichtstraat!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel mooi product en fijne samenwerking

Het is een heel mooi product, wij hebben in samen spraak met Skylar wij de bouwkundige sapringen en hun de montage een tevreden klant gemaakt het is heel mooi geworden.

Resposta de Skylar

Bedankt voor de mooie review!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het eindresultaat en onze samenwerking! We waarderen het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld en zijn blij dat het project naar wens is verlopen.

prima communicatie

prima communicatie, er wordt met je meegedacht, en levering volgens afspraak. Echt dikke prima

10 de julho de 2024

Resposta de Skylar

Dankjewel voor deze geweldige feedback Harman! Dat je veel plezier mag hebben van de lichtstraat!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goed geholpen met maatwerk om een…

Goed geholpen met maatwerk om een bestaande licht straat te vervangen

8 de julho de 2024

Resposta de Skylar

Dankjewel voor de mooie review zo direct na het weekend! Geniet van de nieuwe lichtstraat.

Is er iets wat wij zouden kunnen doen om de volgende keer 5 sterren te ontvangen?

Een wordt fijn bedrijf

Een wordt fijn bedrijf
Goede hulp bij uit zoeken welke lichtstraat ik moest hebben

Prettig om zaken mee te doen

Ook het afleveren van de spullen mooi op tijd

7 de julho de 2024

Resposta de Skylar

Wat een mooie review zeg!
Wat kunnen wij doen om de volgende keer 5 sterren te krijgen?
Met vriendelijke groet, Team Skylar!

prima geholpen

prima geholpen, afspraken goed nagekomen,

4 de julho de 2024

Resposta de Skylar

Wat een mooie review, dankjewel! Veel plezier van onze lichtstraat. :) Groetjes, Team Skylar

Denken goed mee

Denken goed mee, en de montageploeg levert net werk.

21 de junho de 2024

Resposta de Skylar

Bedankt voor de mooie review Jan! Wat kunnen we doen om 5 sterren te behalen? Met vriendelijke groet, Team Skylar

Communicatie is goed

10 de junho de 2024

Resposta de Skylar

Dankjewel voor je review Maarte! Wat goed om te horen dat de communicatie goed is verlopen. Wat zouden wij kunnen doen om de volgende keer 5 sterren te ontvangen?
Groet, Team Skylar

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prachtig product en goed persoonlijk contact.

Prachtig product, goed geholpen en geen enkele vraag was te gek. Ik heb erg getwijfeld over de maatvoering en soort glas. Daar heb ik goede adviezen op gekregen.
Iedereen was super vriendelijk van telefoniste tot chauffeur.

De lichtstraat is prachtig en het eindresultaat is helemaal wat ik voor ogen had. Nu de afwerking van de keuken nog en dan zijn we klaar! Feestje ;-)

23 de maio de 2024

Resposta de Skylar

Wat een mooie review Melissa! Dankjewel! :) Wat fijn dat het precies is zoals je voor ogen had. Geniet van de licht die het zal geven en hopelijk is de keuken snel klaar!
Groetjes, Team Skylar

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.