Skylar Avaliações 433

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel erg blij met mijn lichtstraat. Alles goed geregeld en goede communicatie. De lichtstraat is van hoge kwaliteit met een perfecte afwerking.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service! Fantastische service ervaren met Skylar. Nieuwe lichtstraat van Skylar overgenomen van iemand en er mistte een aantal onderdelen. 1 raam bleek verkeerd. Dit is prima opgelost door... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We zijn ontzettend tevreden met het daklicht dat bij ons is geplaatst door Skylar. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering was de service uitstekend. Vriendelijke en professionele mensen die... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een heel fijn eerste contact gehad waarin we goed geholpen zijn omdat we maatwerk nodig hadden. Alles werd keurig geleverd en verzorgd en plaatsen was een groot gemak. Keurig afgewerkt product waar on... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empresa de Construção
  2. Indústria de Vidros
  3. Empreiteiro Eletricista
  4. Fornecedor de claraboias
  5. Fornecedor de marquise

Sobre Skylar

Skylar is dé specialist in lichtstraten voor op alle platte daken met dakbedekking erop.

Hiervoor bieden wij de volgende modellen aan: zadeldak, lessenaarsdak en schilddak. Skylar heeft jarenlange ervaring in het vakkundig produceren en monteren van A-kwaliteit prefab lichtstraten. Hiervoor bieden we een ruim aanbod aan lichtstraten met veel mogelijkheden om naar eigen wens samen te stellen. Bij Skylar nodigen we je uit om een lichtere, natuurlijker verlichte wereld binnen te stappen. Voortbouwend op onze rijke geschiedenis als Lichtstraatgroothandel, zijn we geëvolueerd tot Skylar, jouw betrouwbare partner in het introduceren van stralend, natuurlijk licht in jouw ruimte door middel van onze kwalitatief hoogwaardige, esthetisch aantrekkelijke lichtstraten

Ga naar skylar.nl

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

433 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Zeer nette lichtstraat die eenvoudig te…

Zeer nette lichtstraat die eenvoudig te monteren is. Goed doordachte details v.w.b. waterdichting en montage.
Montage handleiding gaf ruimte voor verwarring dus die zou specifieker mogen.
al met al zeer tevreden!

8 de setembro de 2023

Resposta de Skylar

Bedankt Willem voor je positieve review en je feedback! De lichtstraat is onlangs vernieuwd (deze wordt nu met CNC uitgevoerd). Helaas was de montagehandleiding op de aangepaste onderdelen nog net niet gewijzigd ten tijde van jouw bestelling. Je zat net in deze overgangsfase. Inmiddels is dit wel gewijzigd. Excuses voor de ontstane verwarring. Ik heb je de gewijzigde montagehandleiding toegezonden. Mocht je er nog mogelijkheden in zien ter verbetering dan horen we dit uiteraard alsnog graag terug. Goed om te horen dat je over het product met de details zeer tevreden bent. We hopen op een mooie langdurige samenwerking!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Zelf plaatsen is te doen als ervaren klusser

Goede adviezen rondom maatvoering en bestelproces. Goed geadviseerd om plaatsing zelf te doen. De handleiding om te plaatsen is prima te volgen.

Aanleveren van benodigde materialen behoeft wat extra aandacht:
Twee schroeflatten teveel, met bijbehorende klikprofiel. Tien schroefjes te weinig. En, twee bussen kit voor de grootte van de lichtstraat is echt te weinig… Gelukkig hadden we nog hoogwaardige zwarte kit in huis.

Al met al een niet te grote klus, en prima te doen als ervaren klusser. En het eindresultaat is FAN-TAS-TISCH!

22 de agosto de 2023

Resposta de Skylar

Bedankt voor je positieve woorden over de fantastische lichtstraat ;-) en ook bedankt voor de feedback. De aandachtspunten gaan we direct intern bespreken ter verbetering. Sorry voor het ontstane ongemak hierdoor.
Goed om te horen dat de montage door je zelf zo goed te doen was met de beschrijving. We vinden dat zeer belangrijk.
We wensen je heel veel woongeluk toe met de Zadeldak lichtstraat!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles klopte goed gevoel bij de…

Alles klopte goed gevoel bij de bestelling van twee lichtstraten
Vriendelijk
Levering op tijd en in overleg en een vriendelijke en behulpzaam
Kwaliteit top een eenvoudige montage
Van a tot z begeleid via stappenplan incl toebehoren
Zeer tevreden 😊

22 de agosto de 2023

Resposta de Skylar

Wat goed om te horen Ronny. Bedankt voor deze mooie review over je bestelling van begin tot eind! We hopen dat dit de start mag zijn van een mooie langdurige samenwerking :-)!
Groet, team Skylar

Prijs kwaliteit erg goed

Goede communicatie, duidelijke uitleg en erg meedenkend!
Prijs en kwaliteit helemaal goed!

28 de julho de 2023

Resposta de Skylar

Wat een mooie woorden... Bedankt daarvoor! Hier kunnen we alleen maar heel blij van worden. Hopelijk snel tot een volgende keer.

Zeer tevreden

Ze nemen echt de tijd om je goed te adviseren, verschillende materialen en opties worden besproken. Na een rondleiding door het bedrijf was het voor ons wel duidelijk dat ze heel goed weten waar ze mee bezig zijn. Tijdens het proces houden ze je goed op de hoogte en de bezorging verliep soepel.

24 de julho de 2023

Resposta de Skylar

Wat fijn om te horen dat jullie dit zo ervaren hebben Tijs en Jessica! Bedankt voor jullie positieve review. Dan wordt het nu genieten van de Schilddak lichtstraat in jullie overkapping. Veel woonplezier gewenst!

Zeer tevreden!

Houden zich netjes aan afspraken, goede communicatie via mail en telefoon, en een prachtige lichtstraat afgeleverd, wij zijn blij!

9 de julho de 2023

Resposta de Skylar

En daar worden wij dan ook weer blij van! Fijn dat het resultaat er mag wezen. Bedankt voor je mooie review en veel plezier gewenst met de Zadeldak lichtstraat!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vanaf het begin goed geholpen met de…

Vanaf het begin goed geholpen met de technische vragen. Na bestelling duidelijke communicatie alsook naar de levering prima.

30 de junho de 2023

Resposta de Skylar

Bedankt voor je positieve review! We wensen jullie heel veel plezier met de Schilddak lichtstraat in jullie woon/werkruimte!

Fijn bedrijf.

Goede informatie tijdens kooptraject, hulpvaardig personeel, goede kwaliteit lichtstraat.
Helaas waren enkele afdeklatten te lang geleverd. Deze hebben we gelukkig zelf kunnen afkorten.

27 de junho de 2023

Resposta de Skylar

Bedankt voor je positieve review Jean! Het spijt ons inderdaad van de profielen. Gelukkig konden we je telefonisch helpen zodat je ze direct correct passend kon maken. Bedankt voor je begrip! Alle woonplezier gewenst in je nieuwe woning met Zadeldak lichtstraat boven het keukeneiland!

Helemaal top

3 de julho de 2023

Resposta de Skylar

Mooi zo Chrit en Sonja! Fijn dat jullie tevreden zijn met de Schilddak lichtstraat. Hopelijk is hij perfect passend geworden in de ruimte zoals jullie voor ogen hadden. Heel veel plezier ervan!

snel en vriendelijke service

snel en vriendelijke service. top kwaliteit lichtstraten nergens betere!!

1 de maio de 2023

Resposta de Skylar

Bedankt Wesley voor je enthousiasme! Hier doen we het voor :-) Veel succes gewenst en hopelijk tot ziens!

Fijne zaak.

vriendelijk geholpen. Goed advies. netjes bezorgt met uitleg.Zeker een aanrader.

20 de junho de 2023

Resposta de Skylar

Bedankt Frank en Wilma voor deze positieve review maar ook nog voor jullie enthousiasme in de showroom! Alle woon- en natuurlijk ook klusplezier toegewenst in jullie nieuwe woning met de 2 Zadeldak lichtstraten!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooi product en compleet geleverd met…

Mooi product en compleet geleverd met alle benodigdheden en super duidelijke handleiding!

25 de junho de 2023

Resposta de Skylar

Bedankt Bart voor je positieve review over het product en de toepassing ervan! Hopelijk leidt deze tevreden klant weer tot mooie nieuwe opdrachten voor je!

Prima product

Mooi op tijd geleverd, prima product. Handige werkinstructie, vakwerk

18 de junho de 2023

Resposta de Skylar

Bedankt voor je mooie review over de service en de kwaliteit van ons product! Geniet van je Zadeldak lichtstraat!

Lichtstraat 1,5x3

Goed geholpen, goed advies, denkt mee in oplossingen en beschikbaar vraag vragen. Tot nu een geweldige ervaring met Skylar.

18 de junho de 2023

Resposta de Skylar

Bedankt voor je review Roel! Waar mogelijk denken we heel graag mee. Hopelijk bevalt de Zadeldak lichtstraat je. Veel woongenot gewenst!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er werd op afspraak geleverd en…

Er werd op afspraak geleverd en geplaatst.
Een kapotte ruit werd gemeld en meteen een nieuwe besteld die ook netjes werd geleverd en geplaatst.
Dank u.

12 de junho de 2023

Resposta de Skylar

Bedankt Twan voor je review! Goed te horen dat de werkzaamheden naar wens zijn uitgevoerd voor dit mooie project in Helmond. Hopelijk tot ziens!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie lichtstraat tegen goede prijs/kwaliteit verhouding

Mooie lichtstraat! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Erg blij mee. Communicatie verliep vlot en prettig. Montage was goed te doen volgens de aannemer.

12 de junho de 2023

Resposta de Skylar

Bedankt voor je review Mirjam. Allemaal punten die voor ons heel prettig zijn om terug te horen maar vooral belangrijk dat je dit zelf zo ervaren hebt! Veel woonplezier gewenst met je Zadeldak lichtstraat in je prachtige jaren 30 woning!

Degelijke materialen

Vriendelijk en duidelijk
Afspraken correct nagekomen
Degelijke materialen

29 de maio de 2023

Resposta de Skylar

Bedankt Marc voor je positieve review over de Lessenaar tegen de gevel en de elektrische zonwering! Hopelijk heeft je klant er veel plezier van en leidt het tot mooie nieuwe opdrachten!

Prima,

Ik had een paar vragen over de lichtstraat van skylar, dus heb ik ze gebeld.
Een vriendelijke mevrouw kreeg ik aan de telefoon en kon mij goed helpen.
Bezorging duurde even maar een vriendelijke meneer heeft hem afgeleverd.
Onderdelen, prima zelfs een paar extra schroeven, voor je weet maar nooit.
Wat ik wel bijzonder vind in het algemeen bij bijna alle lichtstraten, ik heb 14 cm isolatie op mijn dak liggen, het glas van de lichtstraat kan trippel glas zijn dus een goede isolatie waarde.
Maar het frame van de lichtstraat is een 7 cm hout verder geen isolatie🤔.
Alles isoleren maar de lichtstraat zelf niet.

Maar goed skylar top, dikke duim, voor informatie prijs en leveren 👍

5 de junho de 2023

Resposta de Skylar

Bedankt Jos voor je positieve review en de feedback!
Je hebt gelijk dat het frame niet extra geïsoleerd is. Dit is vergelijkbaar met een normaal verticaal kozijn.
In het algemeen zijn lichtstraten wel beter geïsoleerd dan houten kozijnen in woningen. Het glas overlapt het frame deels en het frame wordt bedekt met dakbedekking. De opstanden in het frame kunnen deels extra na geïsoleerd worden. Vanwege de toenemende vraag naar extra isolatie zijn wij dit momenteel in ons standaard systeem aan het ontwikkelen waardoor de mogelijkheden hierin in de toekomst uitgebreider worden.

Heel veel plezier gewenst van je Lessenaar lichtstraat!

Groet, team Skylar

Afspraken keurig nagekomen.

Afspraken keurig nagekomen.
Materiaal ziet er goed uit.

29 de maio de 2023

Resposta de Skylar

Bedankt Gerard voor je positieve terugkoppeling! Wat zouden we nog kunnen verbeteren om de volgende keer 5 sterren te behalen? Hopelijk weer tot een volgende keer!

Top service

Prijs kwaliteit is goed. Alles wordt netjes geleverd met een goede instructie. Indien je vragen hebt hoef je maar te bellen en ze nemen alle tijd om je te helpen en alles uit te leggen totdat alles duidelijk is.

5 de junho de 2023

Resposta de Skylar

Goedemorgen Ron, Bedankt voor het beschrijven van je positieve ervaringen. Fijn dat we duidelijkheid hebben kunnen verschaffen. Dan wordt het nu genieten van de Zadeldak lichtstraat!
Groet, Team Skylar

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.