Heel erg blij met mijn lichtstraat. Alles goed geregeld en goede communicatie. De lichtstraat is van hoge kwaliteit met een perfecte afwerking.
Veja o que dizem as avaliações
Super service! Fantastische service ervaren met Skylar. Nieuwe lichtstraat van Skylar overgenomen van iemand en er mistte een aantal onderdelen. 1 raam bleek verkeerd. Dit is prima opgelost door... Ver mais
We zijn ontzettend tevreden met het daklicht dat bij ons is geplaatst door Skylar. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering was de service uitstekend. Vriendelijke en professionele mensen die... Ver mais
Een heel fijn eerste contact gehad waarin we goed geholpen zijn omdat we maatwerk nodig hadden. Alles werd keurig geleverd en verzorgd en plaatsen was een groot gemak. Keurig afgewerkt product waar on... Ver mais
Detalhes da empresa
- Empresa de Construção
- Indústria de Vidros
- Empreiteiro Eletricista
- Fornecedor de claraboias
- Fornecedor de marquise
Sobre Skylar
Skylar is dé specialist in lichtstraten voor op alle platte daken met dakbedekking erop.
Hiervoor bieden wij de volgende modellen aan: zadeldak, lessenaarsdak en schilddak. Skylar heeft jarenlange ervaring in het vakkundig produceren en monteren van A-kwaliteit prefab lichtstraten. Hiervoor bieden we een ruim aanbod aan lichtstraten met veel mogelijkheden om naar eigen wens samen te stellen. Bij Skylar nodigen we je uit om een lichtere, natuurlijker verlichte wereld binnen te stappen. Voortbouwend op onze rijke geschiedenis als Lichtstraatgroothandel, zijn we geëvolueerd tot Skylar, jouw betrouwbare partner in het introduceren van stralend, natuurlijk licht in jouw ruimte door middel van onze kwalitatief hoogwaardige, esthetisch aantrekkelijke lichtstraten
Ga naar skylar.nlInformações de contato
Achterdijk 14, 5705 CB, Helmond, Holanda
- 0492-218975
- info@skylar.nl
- skylar.nl
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Zeer nette lichtstraat die eenvoudig te…
Zeer nette lichtstraat die eenvoudig te monteren is. Goed doordachte details v.w.b. waterdichting en montage.
Montage handleiding gaf ruimte voor verwarring dus die zou specifieker mogen.
al met al zeer tevreden!

Resposta de Skylar
Zelf plaatsen is te doen als ervaren klusser
Goede adviezen rondom maatvoering en bestelproces. Goed geadviseerd om plaatsing zelf te doen. De handleiding om te plaatsen is prima te volgen.
Aanleveren van benodigde materialen behoeft wat extra aandacht:
Twee schroeflatten teveel, met bijbehorende klikprofiel. Tien schroefjes te weinig. En, twee bussen kit voor de grootte van de lichtstraat is echt te weinig… Gelukkig hadden we nog hoogwaardige zwarte kit in huis.
Al met al een niet te grote klus, en prima te doen als ervaren klusser. En het eindresultaat is FAN-TAS-TISCH!

Resposta de Skylar
Alles klopte goed gevoel bij de…
Alles klopte goed gevoel bij de bestelling van twee lichtstraten
Vriendelijk
Levering op tijd en in overleg en een vriendelijke en behulpzaam
Kwaliteit top een eenvoudige montage
Van a tot z begeleid via stappenplan incl toebehoren
Zeer tevreden 😊

Prijs kwaliteit erg goed
Goede communicatie, duidelijke uitleg en erg meedenkend!
Prijs en kwaliteit helemaal goed!

Zeer tevreden
Ze nemen echt de tijd om je goed te adviseren, verschillende materialen en opties worden besproken. Na een rondleiding door het bedrijf was het voor ons wel duidelijk dat ze heel goed weten waar ze mee bezig zijn. Tijdens het proces houden ze je goed op de hoogte en de bezorging verliep soepel.

Zeer tevreden!
Houden zich netjes aan afspraken, goede communicatie via mail en telefoon, en een prachtige lichtstraat afgeleverd, wij zijn blij!

Resposta de Skylar
Vanaf het begin goed geholpen met de…
Vanaf het begin goed geholpen met de technische vragen. Na bestelling duidelijke communicatie alsook naar de levering prima.

Fijn bedrijf.
Goede informatie tijdens kooptraject, hulpvaardig personeel, goede kwaliteit lichtstraat.
Helaas waren enkele afdeklatten te lang geleverd. Deze hebben we gelukkig zelf kunnen afkorten.

snel en vriendelijke service
snel en vriendelijke service. top kwaliteit lichtstraten nergens betere!!

Fijne zaak.
vriendelijk geholpen. Goed advies. netjes bezorgt met uitleg.Zeker een aanrader.

Resposta de Skylar
Mooi product en compleet geleverd met…
Mooi product en compleet geleverd met alle benodigdheden en super duidelijke handleiding!

Prima product
Mooi op tijd geleverd, prima product. Handige werkinstructie, vakwerk

Lichtstraat 1,5x3
Goed geholpen, goed advies, denkt mee in oplossingen en beschikbaar vraag vragen. Tot nu een geweldige ervaring met Skylar.

Resposta de Skylar
Er werd op afspraak geleverd en…
Er werd op afspraak geleverd en geplaatst.
Een kapotte ruit werd gemeld en meteen een nieuwe besteld die ook netjes werd geleverd en geplaatst.
Dank u.

Resposta de Skylar
Mooie lichtstraat tegen goede prijs/kwaliteit verhouding
Mooie lichtstraat! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Erg blij mee. Communicatie verliep vlot en prettig. Montage was goed te doen volgens de aannemer.

Degelijke materialen
Vriendelijk en duidelijk
Afspraken correct nagekomen
Degelijke materialen

Prima,
Ik had een paar vragen over de lichtstraat van skylar, dus heb ik ze gebeld.
Een vriendelijke mevrouw kreeg ik aan de telefoon en kon mij goed helpen.
Bezorging duurde even maar een vriendelijke meneer heeft hem afgeleverd.
Onderdelen, prima zelfs een paar extra schroeven, voor je weet maar nooit.
Wat ik wel bijzonder vind in het algemeen bij bijna alle lichtstraten, ik heb 14 cm isolatie op mijn dak liggen, het glas van de lichtstraat kan trippel glas zijn dus een goede isolatie waarde.
Maar het frame van de lichtstraat is een 7 cm hout verder geen isolatie🤔.
Alles isoleren maar de lichtstraat zelf niet.
Maar goed skylar top, dikke duim, voor informatie prijs en leveren 👍

Top service
Prijs kwaliteit is goed. Alles wordt netjes geleverd met een goede instructie. Indien je vragen hebt hoef je maar te bellen en ze nemen alle tijd om je te helpen en alles uit te leggen totdat alles duidelijk is.

Resposta de Skylar
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.