SlagelseTand Avaliações 59

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg er kommet hos dem gennem en årrække. Tillid er en vigtig ting for mig, når det gælder tandlæger. Min tandlæge hos dem holdte desværre og der begyndte min mistillid. Fik en tandrens, som jeg skal h... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Man bliver altid mødt med et smil i receptionen, hvilket altid er en dejlig måde at starte et tandlægebesøg på. Personalet er altid meget imødekommende hele vejen rundt. Tandlægen Karam er så rol... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ser tilfældigt en rædselsbeskrivelse om team Winkler og tænker at det er da utroligt jeg stadig - siden min debut hos tandlæge Winkler i 1976 - har mine tænder. De behandlinger jeg gennem årene har... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sidste besøg hos en tandlæge var hos en anden i Slagelse. De ødelagde alt omkring tandpleje. Jeg skulle finde mig en ny tandlæge. Anmeldelserne af Karam var virkelig gode. Med min nye tandlæge ang... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Dentista

Informação fornecida por fontes externas variadas

Velkommen til SlagelseTand. Din lokale tandlæge centralt i Slagelse. Vi går højt op i at give den bedste tandpleje for vores patienter. Vi laver kun kvalitetsbehandlinger af vores dygtige tandlæger. Vi går op i at give smertefrie behandlinger til fair priser. Ring og få en tid samme dag hos din foretrukne tandlæge i Slagelse.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Bedste tandlæge

Jeg har i dag fået fjernet en visdomstand af Karam. Tror ikke jeg kan rose ham nok. Tusind tak for hurtig behandling og fordi du hele forløbet har været så beroligende og forstående.
Jeg vil 100% anbefale dig til alle bekendte der ikke har stødt på dig endnu :)

9 de julho de 2019

Fantastisk tandlæge

Fantastisk tandlæge. Karam er en virkelig sød og dygtig tandlæge. Han gør meget ud af, at oplevelsen bliver god og rolig. Superhyggelig tandlægeklinik og utroligt sødt personale. Er du i tvivl om, hvilken tandlæge i Slagelse du skal vælge - så prøv SlagelseTand.

29 de março de 2018

Meget proffesionelt sted.

Her er man altid i de bedste hænder. Personale er smilende, hjælpsomme, søde, professionelle og tager sig gerne tid til at forklare, hvad de laver. Desuden giver de sig tid til sine patienter! Varmeste anbefalinger hvis du skal bruge en tandlæge i Slagelse.

12 de março de 2018

Akut tandpine

Fik tandpine i weekenden kontaktede Slagelse Tand mandag morgen kom til behandling samme dag klokken 12 Karam og hans assistent fandt hurtigt frem til diagnosen og en tryg og rolig behandling Karam er meget behagelig og forklarende glad for jeg valgte Slagelse Tand.
PS super modtagelse i receptionen.😄

28 de novembro de 2017

Den bedste tandlæge

Kan klart anbefales!!
Karam er den bedste tandlæge jeg har været hos. Jeg har altid synes det var rigtig ubehageligt at være til tandlæge - men ikke hos Karam! Han får en til at slappe helt af og man føler sig i trygge hænder.
Klinikken er rigtig hyggelig og personalet er super søde! - alt i alt en super god oplevelse!!

22 de novembro de 2016

Smertefri rodbehandling!

Jeg havde haft kraftige smerter fra en kindtand og vidste med det samme der var noget galt med tanden. Jeg blev anbefalet tandlægerne på nytorv fra en kollega.
Har tidligere fået en rodbehandling hos min gamle tandlæge, som gjorde virkelig ondt så jeg glædede mig ikke ligefrem til det.
Jeg fik en bedøvelse som jeg ikke mærkede og fik ordnet tanden total smertefrit! Jeg var meget overrasket over dette. Desuden havde tandlægen en meget behagelig og professionel tilgang og han forklarede både før, under og efter behandlingen. Kan kun anbefale klinikken! :)

13 de novembro de 2016
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Karam er en super dygtig til sit arbejde og jeg kan kun anbefale ham.

Karam har overtaget Winkler teamet. Han er bare så god til sit arbejde og han hører efter hvad du har at sige. Han arbejder rigtigt godt og der er ikke noget stress. Han er god til at forklar, hvad han laver og du behandles med respekt. Du bliver ikke samlignet med andre patienter, du er den enkelte individ som han arbejde ud fra :) altid smilende og har styr på sin ting :) kæmpe anbefaling herfra :)

22 de julho de 2016
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg har kommet hos Team Winkler i over 20 år

Jeg har været så tilfreds med at komme hos Team Winkler, at jeg aldrig i over 20 år, har været hos andre tandlæger!
Jeg har anbefalet Team Winkler til andre, som også lyder til at være meget tilfredse med at komme der.
Det er dyrt! at gå til tandlæge og når det gode tilskud fra det offentlig bortfalder, som jeg ikke kan forstå, når vi går så meget op i sundhed, som også gælder tænderne skal det jo blive dyre,men det er jo ikke tandlægens skyld,- jeg får den vare, jeg betaler for.
God dag og godt tandsæt til alle

27 de março de 2014

Tillid med stort T

Skal du skifte tandlæge, kan jeg med god samvittighed anbefale Team Winkler.
De er dygtige og finder den bedste løsning for dig, uden at tage den dyreste behandling

20 de março de 2014
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais