SlagelseTand Avaliações 59

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg er kommet hos dem gennem en årrække. Tillid er en vigtig ting for mig, når det gælder tandlæger. Min tandlæge hos dem holdte desværre og der begyndte min mistillid. Fik en tandrens, som jeg skal h... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Man bliver altid mødt med et smil i receptionen, hvilket altid er en dejlig måde at starte et tandlægebesøg på. Personalet er altid meget imødekommende hele vejen rundt. Tandlægen Karam er så rol... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sidste besøg hos en tandlæge var hos en anden i Slagelse. De ødelagde alt omkring tandpleje. Jeg skulle finde mig en ny tandlæge. Anmeldelserne af Karam var virkelig gode. Med min nye tandlæge ang... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Dentista

Informação fornecida por fontes externas variadas

Velkommen til SlagelseTand. Din lokale tandlæge centralt i Slagelse. Vi går højt op i at give den bedste tandpleje for vores patienter. Vi laver kun kvalitetsbehandlinger af vores dygtige tandlæger. Vi går op i at give smertefrie behandlinger til fair priser. Ring og få en tid samme dag hos din foretrukne tandlæge i Slagelse.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kvalificeret og tilfreds behandling samt rar omgangstone gennem mange år.

Ser tilfældigt en rædselsbeskrivelse om team Winkler og tænker at det er da utroligt jeg stadig - siden min debut hos tandlæge Winkler i 1976 - har mine tænder. De behandlinger jeg gennem årene har modtaget (kroner) har været fuldstændig uden komplikationer eller gener og kronerne sidder stadig. Iflg. anmeldelse 24.4.13 finder jeg det mere grotesk at "svine" personer til på denne måde. Ville anmelderen bryde sig om dette!
Jeg opfatter det hele som en joke og smiler fordi der ikke er et gran af sandhed i det - udfra mine erfaringer og oplevelser.
v.h. Dorthe Larsen

14 de março de 2014

Nærværende proffesionalisme

Jeg har igennem de sidste ca. 7 år været patient hos Team Winkler og jeg er altid blevet mødt af et hjerteligt personale. Da jeg startede havde jeg massiv tandlægeskræk og havde brug for en langvarig behandlingsplan. Jeg blev mødt af et nærvær og en forståelse som jeg ikke tidligere (heller ikke efter) har mødt nogen andre steder. Alle mine behandlinger har været i orden og relevante og jeg bliver lyttet til når jeg er der. Jeg har fuld tillid til personalet og jeg har ikke længere tandlægeskræk - ihvertfald ikke når jeg er i deres hænder.
Særligt Grethe, Birgit og Jette udviserbåde omsorg og professionalisme på samme tid og de interesserer sig for, hvordan jeg har det. Jeg er taknemmelig for at være patient hos dem og jeg ved, at de tager hånd om mine problemer med det samme.

27 de fevereiro de 2014

Pristjek, OK!!!

Alle ved jo at det er dyrt at gå til tandlæge! Da jeg engang fik et tilbud fra Team Winkler, tjekkede jeg lige prisen med andre tandlæger. De andre priser var enten højere, eller den samme som hos Team Winkler. Samtidig er de søde og rare, så derfor bruger jeg Team Winkler.

27 de fevereiro de 2014
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Venlig oplevelse

Plastfyldning molar 4 flader ingen bedøvelse
nænsomt arbejde - pænt resultat, alle pigerne
venlige smilende. Tak til teamet.

26 de fevereiro de 2014

Venlige og imødekommende.

Jeg havde fået et problem med en knækket tand.
Efter at have ringet til mange af tandlægerne i byen, som ikke kunne hjælpe mig, fik jeg en tid hos Teamwinkler.
Jeg oplevede en venlig og imødekommmende atmosfære og fik afhjulpet mit problem hurtigt og smertefrit.
Jeg har tænkt mig at vende tilbage og få checket mine andre tænder.

Mvh Søren K.

24 de fevereiro de 2014

Fantastisk flot, solidt og velfungerende tandbehandling hos Team Winkler

Da jeg har nydt godt af tandbehanling hos Team Winkler i rigtig mange år, gør det ondt at læse de negative anmeldelser. Jeg kan takke Grethe Winkler for stadig at have et godt solidt tandsæt, selvom jeg har passeret de 60 år. Hun lagde en effektiv plan om kroner på de svageste tænder, hvoraf en allerede var knækket. Samtidig var Grethe Winkler sød og venlig under planlægningen af behandlingen og tog hensyn til økonomien i projektet og gav rabat. Havde jeg ikke lyttet til hendes forslag, var det nok ikke gået så godt. Team Winkler har altid været yderst venlige og imødekommende over for mig, så jeg kan slet ikke genkende de negative anmeldelser.

19 de fevereiro de 2014

Super-service.

Vi har idag været hos tandlægen både min kone og jeg og ligesom de sidste 20 år var alt bare super,min kone har fået lavet aftryk til ny krone idag,og jeg selv skal inden længe have 2 nye keramikfortænder,der har indtil nu aldrig været problemer hverken med prisoverslag eller andet........min kone kom tidligere hos en anden tandlæge i byen og der var ikk det der ikk var som det skulle være,alt det har Teamwinkler rettet op på,uden af der har været nogen komplikationer!!!!!!!

4 de dezembro de 2013
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hold jer væk fra Tandlæge Grethe Winkler i Slagelse.

Jeg var den anden dag til mit årlige tandlæge tjek hos [navn] i Slagelse, men da min sædvanlige Tandlæge var stoppet der, havde jeg fået en ny, som faktisk var ejeren selv ([navn])

Jeg har ALDRIG haft nogen problemer med mine tænder eller min Tandlæge før jeg mødte [navn], som flere gange under min årlige behandling/tandrensning prøvede at presse mig til at få taget nye billeder af mine tænder, hvilket jeg modsatte mig.. hvorefter hun så påstod at jeg havde begyndende paradentose (hvilket jeg heller ikke har..!) Så nu ville hun ha at jeg skulle til at komme hver 6 mdr.

Hun sluttede behandlingen af med at sende en ind som brugte 2 min på at fortælle mig hvordan man bruger en el-tandbørste.. Hvilket jeg ikke bad og faktisk var lige glad med at høre om.. Men det kostede mig 146,16 kr ekstra oveni min regning..

Da jeg efterfølgende forhørte mig ang. det beløb der var skrevet oveni min regning, fik jeg bare at vide at det kostede det... Og at jeg havde bare at betale det.. Altså jeg skulle betale for noget jeg ikke havde bedt om at høre noget om...!

Så jeg har efter dette besøg hos [navn] i Slagelse valgt at skifte tandlæge, da jeg mener at hun kun er ude på at ta røven på hendes kunder...!

Fravel [navn] - tænk over den dårlige service du giver dine kunder...

8 de fevereiro de 2013
logotipo da SlagelseTand

Resposta da SlagelseTand

Her er jeg til gengæld ikke i tvivl om den konkrete sag.

Det er sådan, at vi ved undersøgelsen af tænderne skal måle, om der er fordybede tandkødslommer. Hvis der er, har vi pligt til at gøre noget ved det. Det handler om at rense lommerne og vise patienten, hvad han selv kan gøre, for at tilstanden ikke udvikles.

På vores klinik vedtog vi for mange år siden, at vores patienter skal behandles korrekt - også mht. parodontose. Det resulterer i, at vi har mange velbehandlede patienter, som ønsker at bevare deres tænder hele livet.

Fremover vil vi gøre mere ud af at forklare, at det er en ydelse udover almindelig tandrensning.

Mvh. Grethe Winkler

Hold jer væk..

Fik et overslag på en rodbehandling men inden den var ½ færdig var det beløb overskredet med hva jeg max fik oplyst det ville koste. Hva kan man så bruge et overslag til når man inden behandlingen er færdig får at vide at det er desværre ikke nok.

25 de maio de 2011
logotipo da SlagelseTand

Resposta da SlagelseTand

De overslag, man som tandlæge kan udlevere, vil altid være vejledende, da det er umuligt at kigge ind i tanden og se antal kanaler etc. Vi prøver ihærdigt hellere at ramme over det beløb, som regningen slutter på end det modsatte. Vi udarbejder altid overslag, når vi forventer at regningen bliver over 2500,- kr.

Mvh. Grethe Winkler

Frarådes kraftigt

Efter en voldsom dyr regning, og en påstand om jeg skulle have parantose, valgte jeg at prøve en anden tandlæge. Han kunne lave det samme blot 900 kr billigere!! Og desuden fortælle mig at det var løgn og latin med parantose og penge lige ud af lommen jeg havde givet til den klinik-!!! Kan kun frarådes på det kraftigste

10 de março de 2011
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais