Bestilte Overall Raven Boondocker Dame Grafitt. Men den var dessverre for lang i beina for meg. God kvalitet med mange gode løsninger - bukseseler som holder drakten oppe, glidelås i baken, lufting u... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Glemte hva jeg egentlig opplevde….Først et sjokk; fikk 3 par i 2 forsendelser. Det var e var bestilt bare ett par. Greit å returnere 2 par. Problemer med Vipps betalingen. Det hadde vært ok å beta... Ver mais
A empresa respondeu
Funker stort sett veldig bra, men leveringstiden synes det burde gå an å knappe litt ned på. Og hvis jeg kan påvirke forsendelses måte vil jeg gjerne at PostNord ikke benyttes,
Likte kjøredress og leveringstid. Liker også nettside godt. Kjøpte en hjelm i størrelse XL (62), har selv hodemål på 59cm. Denne passet bedre min 7 år gamle sønn enn meg selv... Kjørestøvler i stø... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi selger snøscooterhjelmer, klær, beskyttelser og reservedeler over hele landet. Besøk vår butikk og finn framtiden for snøscooter kjørere allerede i dag.
Sledstore
Escrito pela empresa

- Fraktfritt over 2000kr*
- Alle bestillinger over 2000kr leveres gratis innen Norge.*Gjelder ikke pakker som som inneholder store og tunge varer.
Informações de contato
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Pakken er enda ikke registert i Posten…
Pakken er enda ikke registert i Posten appen, 14 dager etter jeg fikk mail om at den var pakket og skulle sendes.
Vanskelig og gi tilbakemelding på et produkt man ikke har fått.

Resposta da Sledstore Norge
Lang leveringstid og feil deler pga…
Lang leveringstid og feil deler pga dårlig info om delen på nettsiden

No starter scooter sesongen
Flott trekk til scooteren og bra gelbatteri.
Takker for sledstore merkelapper.
Rask forsendelse 🤗

Resposta da Sledstore Norge
Kabel til varmevisir på hjelm brakk…
Kabel til varmevisir på hjelm brakk rett av i minus 25 grader, kabelen virker stiv og lite egnet i slike temperaturer vi har hær opp i nord. Ellers fornøyd med utforming og bruksområdet for en slik hjelm.

Resposta da Sledstore Norge
Varen måtte bygges om får å passe til…
Varen måtte bygges om får å passe til mine ski

Resposta da Sledstore Norge
Rask til og pakke men fryktlitreig leveringg treig…
Rask til og pakke men fryktlig treig til og levere til bil
Bestilt på mandag (fredag i dag) og enda ikke levert på bil

Resposta da Sledstore Norge
Produktet får 5 stjerner.
Lange leveringstid som jeg forstår er fra Sverige/Finland gir jeg 3 stjerner.

Beste firma…
Kanon sted bestilte ny hjelm til ATV innen en uke kunne jeg hente den

Resposta da Sledstore Norge
Dårlig på leveranse har enda ikke fått…
Dårlig på leveranse har enda ikke fått alle varen enda. Bestilling ble lagt inn 05.01

Resposta da Sledstore Norge
Produkte var perfekt for meg Ventet…
Produkte var perfekt for meg Ventet heller ikke Lene på pakken

Resposta da Sledstore Norge
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.