Sleepbag ApSAvaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vi faldt for deres lækre SleepBag, efter en god salgstale fra virksomheden til et event, da det forlød sig at de var temperaturregulerende og kunne bruges hele året rundt. Både i autostol, barne... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja para Bebês
  2. Loja Infantil

Escrito pela empresa

Sleepbag er dansk design, når det er bedst. Vores produkter er funktionelle, gennemtænkte og multianvendelige – udviklet specifikt til babyer og børn i alderen 0–3 år. Vi kombinerer moderne materialer og innovativ teknologi for at sikre optimal komfort for barnet, samtidig med at vi giver forældrene maksimal fleksibilitet i hverdagen. Det er essensen af vores filosofi: “Komfort til dit barn – frihed til dig.” Flere af Sleepbags produkter er udstyret med den unikke Temni Technology-membran, som bl.a. indeholder Outlast®. Denne avancerede teknologi kan absorbere, lagre og afgive varme, så barnets temperatur holdes mere stabil. Membranen findes blandt andet i Sleepbag Exclusive og Bycar-autostolsposen.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Lever ikke op til forventningerne

Både i autostol, barnevogn og klapvogn. Vi har nu brugt produkterne siden september 2025 og vi synes ikke det lever op til hvad der var lovet.
Poserne har være alt for varme i efteråret, kunne ikke komme af med varmen, og derfor har vores 2 måneder gammel søn være badet i sved.
Vinteren har været fin, men nu hvor temperaturen igen skifter mod det varmere oplever vi igen at vores søn på nu 6 måneder vågner i gråd fordi han er så varm at alt tøjet er gennemblødt i bare 12 grader udenfor og kun iført body, bukser, strømper og en let hue.
Det samme gælder den pose til autostolen, varmen kommer ikke ud og resultere i en overophedet baby i bilen.
Derfor skal vi have fundet en anden løsning, nu hvor vi har givet SleepBag en chance.

3 de março de 2026
logotipo da Sleepbag ApS

Resposta da Sleepbag ApS

Hej Cecilia

Vi er meget kede af, at vores produkter ikke lever op til dine forventninger.
Det er en skam, at du ikke har kontaktet os direkte, så vi vil kunne vejlede dig.

Vi har desværre ikke dine kontakt oplysninger, så du må meget gerne kontakte os på tlf. 70 60 50 09 eller info@sleepbag.dk

Så vil vi rigtig gerne høre mere og hvis du vil give din Sleepbag en chance til. Så tror vi også, at vi kan få din baby til synes rigtig godt om sin Sleepbag uden at få det for varmt.
Vi ser frem til at høre fra dig.
De bedste hilsner

22 de dezembro de 2025
logotipo da Sleepbag ApS

Resposta da Sleepbag ApS

Hej Betina
Rigtig god fornøjelse med dine Sleepbag produkter.
Team Sleepbag - Jens

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har købt en sleepbag til vore 2…

Vi har købt en sleepbag til vore 2 børnebørn. Det er det mest fantastiske produkt. Vores barnebarn, som er to måneder gammel ligger trygt og sover bedre i sin sleep bag end andre steder og vores barnebarn på 2 år elsker stadigvæk sin sleepbag i sin barnevogn.

20 de setembro de 2024

Baby Einschlagdecke Sleepbag by Car und Babydecke

Wir haben die Sleepbag by Car Babytasche/Einschlagdecke. Sie ist super gut verarbeitet und kann auch im Sommer verwendet werden. Tatsächlich sehr temperaturausgleichend und auch kein Schwitzen. Außerdem haben wir die Baby Wolldecken, diese sind super verarbeitet und können bei kälteren Tagen zum Beispiel wenn man den Babysitz kurz auf dem Kinderwagengestell nutzt noch mit reinlegen oder bei größeren Kinder ohne die Tasche nutzen. Eine Decke nutzen wir im Kinderwagen.

30 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var i tvivle hvilken sleeping bag…

Jeg var i tvivle hvilken sleeping bag jeg skulle købe. Jeg skrev online til dem på hjemme-siden, og de svarede med det samme (-:
Jeg bestilte mine vare i går mandag 17 juni og det kom allerede i dag tirsdag 18. Så jeg følte ikke jeg ventede længe på mine vare, hvilken er et plus ift. hvis man går og har brug for de vare man har købt (-:
Ellers synes jeg ikke der noget at komme efter, varerne var pakket godt ind, og behandlet ordenligt. Og man kan stole på dem ift. købe fra deres hjemmeside.

18 de junho de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fra manglende kontakt til virkelig god service

Jeg har modtaget og returneret en vare jf. returretten. Det er 9 dage siden, at pakken blev returneret og jeg kan se, at den er modtaget. Jeg har dog ikke set skyggen af mine penge endnu - og jeg har kontaktet Sleepbag på deres kontaktformular 2 gange samt ringet til dem 5 gange indenfor deres såkaldte telefontid. Ingen svarer på telefonen - og ej heller på min henvendelse på Instagram. Jeg har stadig troen på, at I er et hæderligt firma, som man selvfølgelig kan få kontakt til - og som naturligvis betaler pengene tilbage, når man gør brug af sin fortrydelsesret. Vis mig, at jeg har ret.

Opdatering 18. april: Jeg har nu fået kontakt og oplevet rigtig god service med Sleepbag, som selvfølgelig har håndteret min returnering på fin vis. De havde simpelthen haft noget fiberarbejde som gik ud over telefonforbindelsen. Deres ejer ringede mig op og undskyldte for den kedelige oplevelse. Alt er fint og det er tydeligvis et helt og aldeles hæderligt firma, som man trygt kan handle med.

16 de abril de 2024

God oplevelse

Virkelig sød venlig, høflig og hjælpsom medarbejder der ringede til mig. Det jeg havde bestilt var udsolgt i den farve så jeg kunne få en anden farve. Sagde det var ikke så godt for det var den farve jeg skulle bruge. Bestilte sleepbag 0-3år
Så sagde hun de havde sleepbag Mini 0-2år hjemme i den farve jeg ville have. Så vi aftale jeg byttede den til mini da jeg sagde til hende at det var lige meget hvilken størrelse det var da min veninde kunne bruge begge to og det bare var mig der havde bestilt en af dem. Medarbejderen lød glad og sagde den godt kunne byttes hvis min veninde fortrød og medarbejderen sagde hun ville skrive på følgesedlen at hun havde talt med mig og vi byttede det om til en mini. Sagde den skulle ikke byttes. Og ovenikøbet er sleepbag 0-3år og 0-2år på tilbud og koster det samme. Så det jo perfekt. Og dejligt man kan betale med anyday så kan jeg dele betalingen på. Eller ville jeg ikke have haft råd til den. Min veninde får den om Ca 14 dage hvor hun er sat til. Hun bliver så glad. Er ikke sur over der var udsolgt i min farve. Vi fandt en god løsning som gavner min veninde og jeg. Alt i alt god oplevelse.
Medarbejderen jeg talte med ville sende den i dag så jeg får den hjem så det passer med at jeg får den inden min veninde føder

8 de janeiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

For det første et helt Fantastiskt…

For det første et helt Fantastiskt produkt - jeg har købt en til min datter for 2 år siden og var ikke i tvivl om at min søn også skulke have en til deres baby ❤️Købte lige før Black Week og gav fuld pris . Blev så lidt trist da den et par dage efter var sat ned med 500 kr- MEN fantastisk service fra Sleepbag - jeg fik returneret 500kr uden noget bøvl - kun venlighed. Kan kun anbefale dette produkt delels for de gode egenskaber men også for god service❤️

23 de novembro de 2023

Elsker vores Sleepbag

Elsker vores Sleepbag. Vores dreng sover simpelthen så godt i den. Vi har brugt den hele sommeren og skal selvfølgelig også bruge den her til vinter. Den er nem at vaske og der er ikke en masse dyner der skal tages ind og ud af den. Kæmpe plus.
Købte sommerpakken til vores nu 1årige dreng og han sover vildt godt i den. Desværre har sommeren været meget våd så vi fik ikke udnyttet UV cover og myggenet, men det er super nemt at sætte op og super smart.

27 de agosto de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kundeservice og kvalitet i særklasse

Jeg elsker sleepbags produkter og kundeservice og anbefaler deres produkter til alle jeg kender. Der er flere der også blevet super glæde for dem. Jeg har også købt UV-telt og bøjlerne og da en af bøjlerne var gået i stykker fik jeg uden videre byttet dem, selvom jeg ikke havde kvitteringen længer. Det er kundeservice i topklasse! Og sleepbagen er noget af det jeg bruger mest, og det holder stadigvæk ved barn nr. 2.

1 de junho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De bedste anbefalinger til sleepbag

De bedste anbefalinger til sleepbag. Jeg bestilte en SLEEPBAG.BASIC torsdag aften, da de havde et virkelig godt tilbud. Jeg fik allerede en besked lørdag morgen, at jeg kunne hente pakken i pakkeshop. Virkelig hurtig levering. Nu har vi så brugt den til 3 lure og det er så fantastik og kunne ligge min søn ud uden og skulle give ham vildt meget tøj på, en strikbluse og en uld hue så er han tilpas varm 1,5-3 timer senere.
Vil klart anbefalede jeres produkter til andre.

16 de dezembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk kundeservice i deres showroom

Fantastisk kundeservice og engagerede mennesker bag Sleepbag.dk. Vi var nede i deres showroom i Horsens, hvor vi blev mødt af søde Nina, som man virkelig kan mærke er passioneret omkring Sleepbag.dk. Vi endte med at købe deres nye smarte sengetøj. Derudover endte vi faktisk med at komme tilbage samme dag for at købe en unisex pusletaske i virkelig god kvalitet.

Så er man i Horsens, synes jeg bestemt, at man skal tage ned og handle hos Nina i hendes showroom!
Det er bestemt ikke sidste gang vi har handlet hos Sleepbag.dk

26 de agosto de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækker sovepose til barnet.

Vi har flere ting fra sleepbag.dk. Vi er især glade for vores store sovepose, som er mega varm og nem at betjene. Man kan godt temperaturregulere den, hvis den bliver for varm, ved ikke at spænde den tæt. Den er endda nem at rengøre. Vi har også brugt den som legetæppe med de medfølgende stænger. Rigtig fin - især hvis man er på farten. Vi har også sleepbag by car, som er genial i bilen. Vores baby havde aldrig overtøj på. Meget smart og godt sikkerhedsmæssigt. Vi har faktisk også brugt den i klapvognen senere hen. Desuden må jeg fremhæve pusletasken, som er stor og rummelig. Og flottere end de fleste andre på markedet, da den er i læder.

8 de março de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Selve sleepbag by car.

Selve sleepbag by car er jeg fuld ud tilfreds med, men efter en enkelt vask revner den 10 cm i forlængelse af syningen i ryggen, og kundeservice afviser reklamationen, da de mener den har været udsat for et kæmpe træk, eller har sidder fast i vaskemaskinen. En ellers næsten ny vaskemaskine, som bliver brugt flittigt med en 2 måneder gammel baby i huset og aldrig har lavet skader før.. Jeg kan kun forestille mig at posen har haft en fejl i syningen eller at stoffet er mørt siden den kan revne på den måde. Det er sidste gang jeg bruger så mange penge på noget fra sleepbag.

19 de fevereiro de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais