Slibemesteren Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg opdagede, at der holdt en gul bil ovre ved min genbo ved 14-tiden … jeg så en meget gul bil. Jeg er nysgerrig og gik derover og opdagede, at min genbo fik slebet knive af Slibemesteren … L... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utrolig god service at Louis fra Slibemesteren kommer til døren. Hans arbejde er af høj kvalitet og prisen er virkelig rimelig. Det giver stor mening for os at få knivene slebet professionelt frem for... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god service, knivene er som nye🤩 Jeg arbejder til daglig i Kantine og mine knive er mit vigtigeste værktøj, som jeg trykt overlader til slibemestren der med kyndige snilde gør mit arbej... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Afiador
  2. Arte artesanal
  3. Fabricantes de facas
  4. Loja de facas

Escrito pela empresa

Slibemesteren tilbyder at slibe skærende værktøj, lige til døren. Vi har et rullende værksted, der køre ud til kunderne, så man får sine knive tilbage med det samme, og undgår at skulle undvære dem i dagevis. Vi sliber køkkenknive, brødknive, jagtknive, køkkensakse, blenderskær, mandolinjern, rugbrødskære, robotklinge, pålægsmaskine, økser, grensakse, spader, hækkesakse, le, stemmejern, høvlejern, stofsakse og frisørsakse.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

4 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik slebet mine knive i dag.

Fik slebet mine knive i dag.
Og de er bare superskarbe nu.
Har selv 25 års erfaring med at slibe mine udbenerknive på slagteriet. Det er lukket nu så dejligt med en som fik mine knive til at skære igen.

14 de junho de 2024

Den Bedste til dags dato

Super god service, knivene er som nye🤩

Jeg arbejder til daglig i Kantine og mine knive er mit vigtigeste værktøj, som jeg trykt overlader til slibemestren der med kyndige snilde gør mit arbejde mere sikkert og skarpt.

Firmaets forskellige køkken chefer rundt om på fyn bruger også slibemester fast.
Han et rolig behagelig menneske og ved hvad han har med at gøre.

Jeg kan desværre kun give ham 5 stjerner, selv om han fortjener mere🤩

14 de junho de 2024

Super oplevelse!

Han kom til tiden og var meget omhyggelig og venlig. Knivene blev virkelig flotte og meget skarpe, de bedste anbefalinger herfra!

5 de junho de 2024

Godt professionelt arbejde

Godt professionelt arbejde, hvor vi glæder os til at få gang i de 10 nyslebne knive. Rigtig god service af Louis og en rigtig hyggelig snak mens arbejdet stod på. Kan klart anbefale Slibemester Louis

3 de junho de 2024

Pas på fingrene

Slibemesterens slogan er:
“Pas på fingrene”
Her to måneder efter slibning er vores knive stadig super skarpe.
Kompetent og venlig betjening, og nem at lave aftale med.
Stor anbefaling herfra !

1 de abril de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan anbefales. Godt udført arbejde.

Super dygtig til at slibe, knive og haveredskaber. Kompetente mand der kan sit håndværk. Hurtig og effektiv udført. Tilfreds med det udførte arbejde og kan kun anbefale Slibemesteren. God oplevelse.

25 de maio de 2024

Fantastisk arbejde

Fantastisk arbejde, virkelig kompetent og vidende om sit fag, har fået slebet andre steder før, men slet ikke i nærheden af den kvalitet man får her.

25 de maio de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Knivslibning der bare er i orden

Super sød, rar ung mand kommer som aftalt, for at slibe alt hvad der kan slibes. Han har bare styr på det, og fortæller om stålet knivene er lavet af. Hvad han gør og hvordan det bedste resultat opnås. Han kommer hjem til mig, så jeg skal ikke ud og kører. Jeg havde 19 knive der skulle slibes, til en pris på 800 kr. Han arbejde i to timer, og skæret var bare i orden. Det tog mig kun 1 øjeblik at skære fingeren.
Loui du får de varmeste anbefalinger her fra. Vi ses til næste omgang om et år.

10 de maio de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Passion, håndværk og høj service

Louis er en super behagelig, kompetent og passioneret ung gut, der tager kærligt hånd om dine knive. Han har håndværket i orden, og sætter en ære i det han laver - der er ingen tvivl om, at han leverer høj service. Hans hyggelige gemyt er ikke at tage fejl af, og han fortæller gerne historier mens han sliber dine knive. En 5 ud af 5 anbefaling herfra. ✨

5 de maio de 2024

Super kompetent

Super kompetent, kom til tiden og lige til døren. Utrolig høflig og flink mand, og dygtig, så kan kun se de mine varmeste anbefalinger. Selv mine hakkede kniv blev retter og er super skarpe .

19 de abril de 2024

Service i højsæde

Service i højsæde, og arbejde til perfektion.

Slibemesteren Loui har i dag været forbi arbejdspladsen, for at slibe alle vores køkkenknive.
Sikke en god service, og et godt stykke arbejde.
Det har været en udsøgt fornøjelse, at have ham på visit. Det er en sand drøm, nu at tage sine knive i brug.

18 de abril de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais