slimair.nl Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Na een forse aanbetaling niets meer gehoord. Daarna is alsnog iemand langs geweest. Die keurde alle eerdere afspraken af. Toen ik de opdracht terugdraaide heb ik niets meer gehoord. Vele aanmaningen g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel kon een afspraak worden ingepland voor een bezoek aan huis. Verkoper Herman heeft uitgebreid de tijd genomen om onze wensen in kaart te brengen en vervolgens een geschikt aanbod gedaan. Voor... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De twee Slowaakse medewerkers hebben keurig werk geleverd. Alles netjes achter gelaten. Uitstekend alles uitgelegd en alles samen getest. De splitairco doet z’n werk goed en krijgt het gemakkelijk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Via sociale media in contact gekomen met Slimair, ben zeer tevreden, goed advies gehad van adviseur Nick de Bruijne👍 Na het ondertekenen van de offerte werd na 3 weken de airco geplaatst door 2 ha... Ver mais

Detalhes da empresa

• slimair.nl

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

290 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

5 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima werk door de onderhouds monteur van SlimAir

De onderhouds monteur van SlimAir (Zakaria) heeft prima werk geleverd ! Netjes en keurig gewerkt. Ook goede uitleg gekregen over het tijdig reinigen van de filters. Ik ben zeer tevreden.

15 de maio de 2025

Beste Arjen,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het werk van onze monteur Zakaria en de uitleg die u heeft gekregen. We geven uw complimenten graag aan hem door.

Erica Jonksma

airco geplaatst

Net een airco geplaatst. Keurige nette snelle montage
Deze ploeg was echt goed.
Alles netjes en schoon achtergelaten.
Airco werkt prima.. koud en heel erg stil

12 de maio de 2025

Geachte heer Van Meeuwen,

Hartelijk dank voor uw positieve review. We stellen het enorm op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Uw waardering betekent veel voor ons en motiveert ons om met dezelfde toewijding door te gaan.

Coole groet,
Johan Boersma

Zakaria

Zakaria, was super met het oplossen van de problemen die Bestair monteur gemaakt hadden

7 de maio de 2025

Geachte heer De Ruiter,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u goed bent geholpen. We zullen Zakaria hiervan op de hoogte brengen.

Met een coole groet,
Cynthia van Moorsel

Uitstekend geholpen door Ersoy

Uitstekend geholpen door Ersoy met deskundig advies en daarnaast een zeer gezellig gesprek.
Ik zou Slimair aanbevelen op het gebied van airconditioning en ben zeer content met hoe snel en klantvriendelijk ik ben geholpen !

2 de maio de 2025

Geachte heer Braam,

Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te lezen dat u door Ersoy goed bent geholpen.

Andy Schol

Airco

24 april is onze airco geïnstalleerd, en zijn er zeer tevreden over...De monteurs leverden goed werk en lieten alles keurig netjes achter( zelfs de vensterbank en plinten werden niet vergeten met het stofzuigen.

Voordat we de airco aanschaften werden we eerst geïnformeerd door Wouter, een adviseur van Slim Air. Het was een heel gezellig gesprek onder het genot van een kop koffie en thee, en werd goed geadviseerd van wat het beste bij ons paste qua airco. Al met al....we zijn er erg blij mee.

Groetjes,
Harry en Marian.

1 de maio de 2025

Geachte Harry en Marian,

Bedankt voor je mooie reactie. Zeer gewaardeerd!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij zijn zeer tevreden met Slimair!

Goed advies gekregen van de verkoper.
Dacht goed met ons mee en uiteindelijk tot een mooi plan gekomen.
Het installatie team heeft netjes gewerkt en waren zeer vriendelijk.
Wij zijn zeer tevreden met Slimair!

24 de abril de 2025

Beste Gert,

Bedankt voor uw reactie en een aangenaam klimaat toegewenst!

Cynthia Jacobs

Tegenvaller

We zijn zeer ontevreden ben over de installatie van de airco. Ik had gevraagd wie de installatie zou verrichten en er werd geantwoord dat dit een man uit de regio was. Op de dag van installatie stonden er 5 Roemenen op de stoep. De 'trainer' (zo noemde hij zichzelf) was hier ook hoogst verbaasd over. Deze mensen zouden meekijken (leren )met de installateur in mijn huis, allemaal in mijn slaapkamer. Dit is niet van tevoren met mij overlegd en ik ben hierover niet gebeld.

Daarnaast heeft de verkoper mij overtuigd van plaatsing op de dakkapel. Maar de 'trainer' raadde dit erg af. We hebben toch moeten kiezen voor plaatsing naast het huis waardoor de airco in het zicht hangt. Heel anders dan waar wij ja op hebben gezegd

Slimair reageert niet op mails over ontevredenheid van de installatie maar blijft wel hardnekkig facturen en herinneringen sturen. Onprofessioneel bedrijf.

Geachte heer Kostelijk,

Dank voor uw feedback. We vinden het jammer te lezen dat u ontevreden bent over onze service. Wat we wel graag willen benadrukken, is dat wij de airconditioning volledig volgens de gemaakte afspraken en uw wensen hebben geïnstalleerd.

Het is dan ook zeer spijtig dat u in uw beoordeling zaken benoemt die haaks staan op de feitelijke gang van zaken. Mocht u alsnog openstaan voor een constructief gesprek, dan horen wij dat graag. We blijven namelijk graag in dialoog om tot een oplossing te komen waar mogelijk.

Dewi Jansen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Monteur Zakaria is geweest en heeft…

Monteur Zakaria is geweest en heeft probleem zeer goed opgelost en duidelijk uitleg gegeven hoe airco te gebruiken. Top!

24 de abril de 2025

Geachte heer Leon,

Bedankt voor de complimenten en een aangenaam klimaat toegewenst!

Anouska Walters-Knoops

Hartverwarmend

Wij zijn zeer positief over het advies, en de plaatsing van onze airco’s door SlimAir.
Jente was zeer galant, en heeft uitgebreid te tijd genomen om ons goed te adviseren en ons het systeem uit te leggen.
Voor zowel het verwarmen als verkoelen hebben wij gekregen wat we zochten.

Geachte Mandy,

Dank voor uw compliment!

Edward Verhoeve

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn ervaring met Slimair was werkelijk…

Mijn ervaring met Slimair was werkelijk top! Na een aanvraag via hun website werd ik binnen de kortste keren gebeld om een afspraak bij mij thuis in te plannen. De adviseur die langskwam, was niet alleen vriendelijk maar ook uiterst deskundig en hielp ons precies de juiste airco te kiezen.

Wat mij vooral aansprak, was dat het airconditioningsysteem op zeer korte termijn kon worden geïnstalleerd. Twee zeer professionele en vriendelijke monteurs kwamen langs en hebben uitstekend werk geleverd. Het eindresultaat is fantastisch: de airco ziet er geweldig uit en functioneert perfect.

Ik ben helemaal tevreden met de service van Slimair en raad dit bedrijf dan ook van harte aan!

3 de abril de 2025

Geachte heer Martens,

Fijn om te lezen dat u goed bent geholpen en dat de installatie keurig is verlopen.

Soraya Lindemans

Super service

Ze kunnen snel handelen en hebben een super kwaliteit en prijs. Meer dan tevreden.

Geachte heer Linneman,

Samantha Rogiers

Fijne ervaring!

De verkoper kwam bij mij thuis en heeft de mogelijkheden goed met mij besproken.

Zoals besproken is het uiteindelijk ook zeer netjes gemonteerd door hele vriendelijke monteurs

Al met al is alles dus netjes verlopen en ben ik heel blij met mijn airco!

3 de abril de 2025

Geachte Veenstra,

Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u goed bent geholpen en dat de installatie keurig is verlopen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slimair is een bedrijf waar je beslist geen zaken mee meot doen

Slimair is een bedrijf waar je beslist geen zaken mee moet doen.
Het zijn Leugenaars,Bedriegers en oplichters

In juli 2024 vertegenwoordigers thuis gehad voor meerdere airco’s in slaapkamers en woonkamer.
Voor de slaapkamers een multisplit [slimair serie]
Voor de woonkamer een staande unit [Chill horizon] ,paste precies op een muurtje in de hoek van de woonkamer.
Deze unit is wel wat duurder dan een standaard airco.
ALLE AIRCO’S ZIJN UIT VOORRAAD LEVERBAAR.
Een van de vertegenwoordigers belde naar het bedrijf om te controleren of deze units voorradig waren,dit was het geval maar moest wel ter plekke 500 euro overmaken dan waren deze units voor ons op naam gereserveerd.
Installatie kon op kort termijn
VOOR INSTALLATIEDATUM MOEST 75% VAN HET TOTAALBEDRAG OP REKENING VAN SLIMAIR STAAN.

Op de dag van installatie kwamen er twee buitenlandse niet Nederlands pratende monteurs van slimair
Ze hadden de units voor de slaapkamer bij zich,maar geen Chill horizon voor de woonkamer.
Een van de monteurs belde naar de zaak [in een taal die ik niet verstond]
In gebrekkig engels gaf de monteur aan dat de Chill horizon die middag gebracht zou worden.

Die middag geen Chill horizon,
Zelf naar Slimair gebeld,daar kreeg ik te horen dat de Chill horizon niet leverbaar was en wanneer wel dat wisten ze niet

Diverse mails verstuurd naar slimair komt alleen met excuses en niet met een oplossing.

Slimair per mail in gebreke gesteld en aangegeven dat ik de hele overeenkomst wil ontbinden.

SINSDIEN HEEFT SLIMAIR OP GEEN ENKELE MAIL MEER GEREAGEERD
Bellen wordt afgedaan met we bellen terug , Slimair heeft nog NOOIT terug gebeld.

In december kregen we ineens zonder enig overleg een afrekeing van de multisplit voor de slaapkamers met extra korting maar de binnenunits waren wel ineens twee maal zo duur als op de ondertekende koopovereenkomst .

Slimair daar op gewezen en weer heeft slimair er voor gekozen om op geen enkele mail meer te reageren.

Wij zijn overgegaan op elke dag slimair te bellen en op zn 06 nummer een bericht in te spreken,dit heeft er toe geleid dat slimair een bedrag heeft terug gestort.

Blijven wij zitten met een niet afgewerkte airco voor de slaapkamers en een hoop losse onderdelen.

13 april
Wij hebben 8 maanden geprobeerd contact met slimair te krijgen waar slimair niet op mail reageer en telefoon word afgedaan met we bellen terug.
Wij zijn helemaal klaar met slimair.

27 de março de 2025

Resposta da slimair.nl

We hebben meerdere pogingen gedaan om contact met je op te nemen via de door jou opgegeven gegevens. Het is zeer betreurenswaardig dat er onjuiste informatie wordt verspreid, terwijl je vervolgens onbereikbaar bent voor wederhoor. We gaan ervan uit dat deze boodschap je bereikt. Indien nodig zullen wij de passende stappen ondernemen.

Groet,
Johan Deursel

goede service

goede service, wouter bedankt !!

31 de março de 2025

Geachte heer Kaminsky,

Bedankt voor uw positieve feedback!

We waarderen uw vertrouwen in ons bedrijf en onze service.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zakria zeer vriendelijke persoon en…

Zakria zeer vriendelijke persoon en netje werk afgeleverd.

28 de março de 2025

Goedendag Suzanne,

Bedankt voor je mooie reactie. Dat wordt zeer gewaardeerd.

Service en onderhoud

Tijdigheid, service en uitleg wat er gedaan moest worden was prima

21 de março de 2025

Beste Hosain,

Fijn om te horen dat u onze service zo mooi waardeert en dat u dit kenbaar maakt!

Coole groet,
Teun Klein

Geweldige verkoper

Geweldige verkoper,

Duidelijk en adequate verkoper. Geeft een goed gevoel en weet waar ie over spreekt.
Als wouter komt heb je het gezellig en krijg je een goed product

Gr servy

20 de março de 2025

Geachte heer Giesbertz,

Bedankt voor je mooie reactie. Zeer gewaardeerd!

Na aankoop snel geschakeld

Na aankoop snel geschakeld. Aardige monteur die het er binnen een ochtend in had gezet en me alles uitgelegd had. Kan lekker verwarmen en heerlijk koelen.

Erg blij met het resultaat.

17 de março de 2025

Geachte Hennen,

Bedankt voor uw positieve feedback!

We waarderen uw compliment en bedankt voor het delen van uw ervaring.

Hartelijke groet,
Sonja Boels

Zakaria is een topper!!

Edit:

Dit is echt een malafide bedrijf.
Ik zal het verhaal vanaf het begin vertellen.
Begin februari kwamen 2 verkopers lang. Goed gesprek, maar je wordt wel onder druk gezet om meteen te tekenen zgn.aanbieding nu. Onderhoudsabbonement voor 5 jaar afgesloten. Start is 1 jaar na plaatsing van de airco's.

Op de afgesproken dag is niemand komen opdagen. Ik bel de verkoper. Ja, komt goed, komt goed hoor. Komt helemaal niet goed. Na 2 uur bellen en mailen krijg ik te horen ja sorry er is iets misgegaan. 2 werkdagen voor niets opgenomen.
De volgende afgesproken datum komt Zakaria de aircos plaatsen in zijn eentje.
Dus niet de bussen en minimaal 2 monteurs zoals Mitchel voorloog.
De allerliefste man en goed in zijn werk.
Geen enkel slecht woord over hem.

Problemen begonnen meteen
In de kamer van mijn kind is er ook een airco geplaatst met een pompje.
De eerste nacht begon de hel alsof er een gigantische koffiemaler naast ons hoofd lag. Meteen ben ik begonnen met bellen. Met 0,0 reactie. Meer dan een week heb ik zitten bellen, mailen nada. Je wordt teruggebeld.
Uiteindelijk contact is er door de lieve Zakaria een nieuwe pompje geplaatst.
Het was zachter maar dit was niet leefbaar. Weken aan het bellen, smsen en mailen. Ik zat er helemaal doorheen. Zoveel geld uitgegeven om het niet te kunnen gebruiken. Uiteindelijk via Zakaria is er een condensafvoerslang geplaatst.
Hele lange boze revieuw geplaatst.
De manager belt mij op, aardige man.
Hij heeft mij gecompenseerd voor de opgenomen werkdagen en een korting gegeven. Ik heb mijn review aangepast. En ik dacht het is nu klaar.
Ook al was ik niet blij met de kwaliteit van de airco's. Kraakt de hele tijd, de airco klep in de woonkamer gaat niet meer volledig dicht. Echt een China product. Hele slecht kwaliteit voor het geld wat je betaald.
Maar ik dacht het is wat het is, na die 5 jaar vervang ik de airco's naar betere en betrouwbare bedrijf.
Mijn ouders, broer en zus en een paar vriendinnen wilde ook bij hen de airco's aanschaffen. Heb hen met klem geadviseerd om dat niet te doen.
Zij hebben goed werkende, geruisloze airco's, met goede en een bereikbare klantenservice.
Zoals eerder vermeld heb ik een 5 jaar onderhoudsabbonement afgesloten.

Tot mijn verbazing krijg ik tijdens mij vakantie een factuur voor het onderhoudsabbonement.
Na terugkomst heb ik gemaild, gebeld en de mananger die mij zo goed had geholpen gesmst. Geen enkele reactie.
Je wordt genegeerd zoals eerder is gebeurd.
Vandaag krijg ik een laatste herinnering, betalen of het gaat naar de incasso.
Ondanks het feit dat het vanaf 2026 zal gaan lopen. Aangezien het eerste jaar geen onderhoud nodig is. Ik heb de airco's nog geen 6 maanden. De factuur is ook voor een periode van 9 maanden. Heel erg geniepig.
Zij reageren nergens op. Ik heb zo een enorme spijt dat ik ooit mijn geld heb gegeven aan dit bedrijf.
Ik adviseer om elders een airco aan te schaffen. Dit is echt een malafide bedrijf. Ik zal niet betalen tot 2026 wanneer er ook een afspraak staat voor een onderhoud zoals AFGESPROKEN.
Dit is echt een principe kwestie geworden. En ik ben zo klaar met Slimair. Ze kunnen het beter veranderen naar Shadyair.

Zakaria is een topper!!! Hij heeft een multisplit met 4 binnenunit geplaatst. Een geweldige man. Die ons alles heel duidelijk heeft uitgelegd. En ongelofelijke lieve, hardwerkende en sympathieke man.
Mijn zoon van 14 jaar vond het geweldig om zijn collega te zijn. Hij nam zijn tijd om alles uit te leggen aan mijn zoon.
Ik ben zo dankbaar voor deze toffe man en de service die hij heeft geleverd.
Ik kijk uit naar een koele zomer. Heel erg bedankt Zakaria, je hebt ons ongelofelijk geholpen.

Pompje was vervelend en is vervangen zonder enige bijkosten.

13 de março de 2025

Beste G.A.,

Wat fijn om jouw positieve review te lezen! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Nogmaals bedankt en een aangenaam klimaat toegewenst!

Ciska Beuningen

Duidelijk en vriendelijk

Zakaria heeft duidelijk uitgelegd wat hij deed, en tips gegeven voor gebruik

5 de março de 2025

Geachte Jeannet,

Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u goed bent geholpen.