Sliminternet Avaliações 188

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vandaag gebeld door Levi Zonneveld van Sliminternet. Hij heeft een keurig nette aanbieding gemaakt, zodat het voor mij een goede reden was om terug te gaan naar Ziggo. Het was niet alleen een goed... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Belarius heeft me fantastisch geholpen voor een stuk goedkoper internet. Het was in kwartiertje voor elkaar. Hij was vrolijk en vol ideeën en passie voor zijn vak. Dankjewel Belarius. Voo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mira Jansen, (Manager) Heeft mij zeer goed geholpen betreffende abonnementen van mobiel en internet. Heeft veel geduld,en heeft alles goed uitgelegd, waardoor voor mij als klant die overstap durft... Ver mais

Informações de contato

3,9

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

188 avaliações

Respondeu a 42% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lager dan één ster gaat helaas niet

Lager dan één ster gaat helaas niet. Ben geen klant en wens dat ook niet te worden. Het lijkt op alles niet te kloppen, maar belachelijk dat ze aan mij gegevens zijn gekomen. Dus of een lek bij Ziggo of op een andere ondoorzichtige wijze verkregen. Hopelijk acteert ACM snel en liefst aanpakken obv fraude.

13 de maio de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Verkopers bellen via verschillende nummers - onbekend hoe ze aan mijn gegevens komen

Gebeld door verschillende telefoonnummers, bij het terugbellen wordt geen bedrijfsnaam of medewerkersnaam gegeven. Bij navraag blijkt het om sliminternet te gaan, ze zouden veel van mijn gegevens hebben maar ik heb nooit zaken gedaan met hen. Op basis van reviews kan het zijn dat mijn gegevens zijn doorverkocht. Ik heb inmiddels de klantenservice verzocht met mij te delen welke gegevens zij van mij hebben, inclusief een volledig verwijderverzoek.

22 de abril de 2026

Misleidend bedrieglijk spam

Gebeld door ze terwijl ik ook nog eens in het bel me niet register sta. Hoe deze jongens aan mijn nummer komen is een raadsel. Nooit iets aan ze gevraagd nooit iets met ze geregeld. Dat doe ik allemaal zelf. Bellen met de naam Slim internet van VodafoneZiggo. Ze zijn niet van VodafoneZiggo. En bellen ook niet namens. Pure misleiding

16 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slim internet in overtreding consumentenrecht

Ben net gebeld door een afgeschermd nummer. Ze bellen namens Sliminternet om mij een aanbod te doen.

Het is niet toegestaan voor telefonische verkopers om gebruik te maken van een afgeschermd nummer én er is nooit spraken geweest van een klantrelatie. Dus is het ze niet toegestaan om mij te benaderen voor een aanbod (NL wetgeving).

1 de abril de 2026

Sluwe vossen

Zoals je kan zien hebben vele van de reviews hier 1 review geplaatst. Als ze er meerdere hebben dan is het wel gelinkt aan MySmiley / Call me Nuts of andere scampraktijken van dezelfde eigenaar.

Ziggo verkoopt schijnbaar tegen de hoogste bieder JOUW data waarna dit soort partijen je benaderen. Let op de regeltjes in de overeenkomt als: "Mogen wij u namens MySmiley in de toekomst maximaal 4 keer per jaar telefonisch benaderen voor aanverwante diensten, zoals een gunstig energiecontract?", welk automatisch aangevinkt staan.

Gelukkig ben ik niet met ze in zee gegaan maar wel ernstig teleurgesteld in Ziggo dat ze na het Odido-lek jouw gegevens verkopen aan derden.

13 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nou wat er mis gaat ,ze bellen je…

Nou wat er mis gaat ,ze bellen je ongevraagt op ,geeft aan geen internet van ziggo te willen ,wij hebben daar veel problemen gehad.En wat schetst mijn verbazing ze blijven bellen tot 4x toe vandaag.
Zijn we eindelijk van dat energie gespam af via de telefoon ,krijg je dit soort gezwets terwijl je op belangrijk telefoontje wacht.
Meende dat er een wet was dat dit soort verkopen niet meer mochten.
zeer irritant dit

17 de fevereiro de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.