Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte en fjernbetjening til en ældre HD-optager, den kom i løbet af et par dage og den virker. Det udløser tre stjerner. Tilsyneladende svarer de også på de en-stjernede anmeldelser. Om svare... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi købte en vare der desværre mod forventning ikke kunne afløse den originale del. Sliplet kunne se dette, og bekræftede hurtigt, at de tog varen retur. Returlabel kom prompte og pengene blev ret... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

5 stjerner for hurtig ekspedition og nem bestilling. Jeg har hverken haft brug af deres retur politik eller deres kundeservice, men det er fordi alt har levet op til forventningerne. Priserne er helle... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Peças para Eletrodomésticos
  2. Loja de Baterias
  3. Fornecedor de Produtos de Limpeza
  4. Loja de peças e componentes eletrônicos
  5. Fornecedor de equipamentos de aspiração industrial

Escrito pela empresa

Hos Sliplet finder du et stort udvalg af tilbehør og reservedele til hvidevare og el-apparater samt alt hvad du skal bruge til rengøring i privaten eller virksomheden. Vi fører desuden et stort udvalg af fjernbetjeninger, fladskærmsbeslag og kabler. Vores kundservice sidder klar på telefon eller mail, til at hjælpe dig med at finde det du skal bruge. Har vi det ikke, så skaffer vi det.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Bedre end originale dele

Bestilte o-ring til mælkeskummer på ekspresso maskine. Pakken kom i løbet af få dage og ringen passer faktisk bedre end den originale gjorde. Maskinen lyder bedre og er bedre til at skumme mælken end den nogensinde har været.

Tak sliplet 😊👍

21 de outubro de 2021

Fik tilsendt det forkerte, men… :-) Service & professionalisme

Bestilte lidt renseudstyr til vores espressomaskine i går, onsdag, modtog det i dag, torsdag, og finder så ud af at der var sendt noget forkert. Tænker ‘øv, nu skal vi kæmpe med noget bureakrati. Ringer til Sliplet, Michael tager telefonen, opgiver ordrenummeret og forklarer situationen. Svar: ok, vi sender det resterende i dag og beklager fejlen. Top professionelt og god service - alle kan lave en fejl, men hvordan agerer når kunden ringer fortæller alting.
I har min klare anbefaling 👍

7 de outubro de 2021

Fantastisk

Ringede ind med et spørgsmål og blev mødt med en god kundeservice. Derudover modtog jeg min pakke hurtigt og alt fungerede som det skulle.

13 de julho de 2021

Sliplet.dk

Udmærket priser i forhold til kvaliteten af varende

Generelt gode og brugebare vare

Kan varmt anbefale at handle hos Sliplet.dk

18 de junho de 2021

* Hurtig ekspedition og levering

* Hurtig ekspedition og levering. Bestilte formiddag og fik varerne allerede næste dag som var forsvarligt godt pakket ind.
* Dog savnede jeg lidt mere info, på siden, om hvad varen jeg bestilte indeholdte af dele, så det var lidt spændende hvor meget der var med til prisen. Men her kunne jeg måske nok også have sat mig lidt mere ind i det og læst mig frem til det andre steder.
* Jeg har alligevel givet fuld plade på stjerner, da jeg ved gennemlæsning af dårlige anmeldelser ikke syntes nogen af dem er helt fair overfor sliplet.
* Jeg er fuldt tilfreds med modtaget vare og anbefaler gerne siden til andre.

19 de maio de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg ønsker ikke at købe varer fra Kina

Jeg ønsker ikke at købe varer fra Kina, så da jeg skulle købe en Braun shaver olie, valgte jeg at handle hos Sliplet.dk da der på hjemmesiden stå at den er made in Germany. Så stor er min skuffelse da jeg modtager varen og der står made in China! Det er falsk varedeklaration. Jeg kommer ikke til at handle hos jer igen. Hilsen Kim

13 de maio de 2021

Hej Kim

Jeg beklager naturligvis fejlen.

Selvom vi ikke oplyser på hjemmesiden at olien er fremstillet i Tyskland, så kan jeg godt se, når jeg kigger på produktbilledet at Braun har skrevet på flasken at det er der den er fremstillet.

Vi har ikke været opmærksom på dette, ligesom vi heller ikke er blevet orienteret da Braun skiftede produktionsland.

Selvom jeg kan se på nettet at billedet af den flaske går igen på langt de fleste hjemmesider, må jeg desværre nok skuffe dig, da også disse vil være fremstillet i Kina.

Ønsker du at returnerer den, bedes du kontakte os, så vi kan sende dig en returlabel.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hurtige, fin kundeservice - også hurtige når penge skal retur

Godt med reservedele til en køkkenmaskine, så man ikke skal skifte noget der ellers virker ud.
Købte ny dejskål og dejkrog.
Hurtig ekspedition og levering.
Fin kundeservice. Der var en detalje om en af de dele jeg købte, som gemte sig nede i en beskrivelse, som man skulle klikke sig videre til. Derfor måtte vi ombytte delen. Men det skete hurtigt og de var meget hurtige til at give penge retur.
Og nogle af detaljerne blev opdateret på hjemmesiden :-)
Så her købe jer gene noget igen.

21 de abril de 2021
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Handler ikke her igen og ingen anbefaling fra mig!

Bestiller denne weekend nogle varer til en espressomaskine på hjemmesiden. Få minutter efter bestillingen siger min datter at vi allerede har de varer hjemme, så et køb er overflødigt.
Logger ind på min kundeprofil og finder ordren, men ingen mulighed for at annullere en ordre der ikke er pakket eller afsendt, hvilket overrasker da næsten alle netshops har en sådan option.

Nå, men jeg skriver straks en email til sliplet og som en ekstra foranstaltning så skriver jeg yderligere også en direkte besked til butikken via hjemmesiden og tænkte at nu burde de i hvert fald være orienteret om at ordren skal annulleres.

Desværre så fik jeg i formiddags en email om at ordren pakken er klar til at blive afhentet af GLS. Jeg ville herefter modtage en email når pakken er afhentet og scannet af GLS

Jeg ringer hen over middag til butikken og får at vide at de gerne vil have at man ringer når en ordre skal annulleres. De fortæller også at pakken ligger i et bur sammen med andre pakker og de ikke gad finde den og tage den ud så den ikke blev afsendt.
Problemet er her, at jeg bestilte i weekenden og ikke havde en jordisk chance for at ringe som de gerne vil have man gør.

Forinden fik jeg en email hvori de skriver
"Vi kigger om vi kan finde den, ellers sender du den bare retur"

Opfatter i første omgang deres "ellers sender du den bare retur" som at hvis de ikke finder pakken og forhindrer afsendelse, så skulle jeg heller ikke betale for at sende den retur, da jeg havde gjort alt hvad jeg kunne for at forhindre pakning og afsendelse.

Under den telefoniske samtale får jeg oplyst at jeg først skal modtage pakken for derefter at sende den retur - for egen regning.

Det er ikke fordi min økonomi står og falder med at skulle betale returfragt, men butikken burde have fundet pakken og stoppet afsendelse.
Hvis de ikke læser email fra mig eller direkte besked som jeg også havde skrevet, burde de ikke kræve returfragt.

I princippet kunne de i bedste fald opfordre mig til at nægte modtagelse, fordi de ikke fik stoppet forsendelsen. Men at de kræver at jeg modtager pakken og efterfølgende sender den retur for egen regning, synes jeg er betænkeligt og kritisabelt...som om de bare ønsker at påføre mig en ekstra udgift.

Handler ikke her igen!

19 de abril de 2021

Hej

Jeg syntes ikke at det er en fair anmeldelse.

Det er rigtig at du laver en bestilling i weekenden, hvorpå du skriver ***HASTER***.

Du får da også allerede fra morgenstunden en mail, hvor den meldes ekspederet.

Da vi når til din mail senere på formiddagen, skriver vi nedenstående til dig.

"Din ordre er desværre allerede pakket, vi skriver på hjemmesiden at hvis en ordre ønskes annulleret, skal man kontakte os telefonisk hurtigst muligt, da vi ikke altid når alle mails inden ordre afsendes.

Vi kigger om vi kan finde den, ellers sender du den bare retur.”

Desværre er pakken på dette tidspunkt ikke bare lige til at tage fra og da det tager en del tid at tømme og for den sags skyld også at fylde et pakkebur bagefter, bliver den afsendt fra os.

Da vi sædvanligvis har en del mails vi skal igennem, især efter en weekend, beder vi på hjemmesiden og i handelsbetingelserne om, at man af samme årsag kontakter os telefonisk, hvis man ønsker at rette eller annullere en bestilling, da man selv skal betalte for returnering når pakken først er afsendt.

Du er dog ikke den eneste der i dette tilfælde har en udgift, da vi refundere den forsendelse du har betalt for i forbindelse med leveringen.

Du bestemmer selv om du vil lade pakken være i pakkeshoppen til den sendes retur eller om du sender den selv.
Den kommer naturligvis hurtigere tilbage til os, hvis du selv sender den.

Dårligst service i 2021.

Dårligst service i 2021.
Man bestiller til adresse levering alt er tom lufter.
På corona jeg kan ikke være ud i byen - TRIST - TRIST og Trist - tvinger os at komme ud når vi kan ikke.

Du skriver - passer ikke- Vi er på adresse over 12 måneder - Du forsætter at skrive at vi er ikke på adresse. - TRIST og TRIST - du er velkommen at behold pakke, vi har betalt for service og ikke bliver leveret som aftalt.

13 de abril de 2021

Hej Estrup Nature

Pakken er i følge GLS forsøgt leveret, men da de ikke træffer nogen på adressen, bliver den lagt til afhentning i en pakkeshop.

Vi har efterfølgende aftalt med GLS at de genleverer, så i ikke skal hente den.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kikset håndtering af "haste" ordre.

Jeg skal bruge støvsugerposer her og nu men pga corona kan jeg ikke afhente men jeg får telefonisk at vide at hvis jeg bestiller idag (onsdag) er poserne fremme dagen efter altså torsdag. Fredag eftermiddag er der stadig ingen poser - surt. Mandag kontakter jeg sliplet og får så en forklaring om at der er bøvl med Nets men at man da godt kan frigive pengene og ekspedere ordren. Jeg vælger at annullere.

12 de abril de 2021

Hej John

Jeg beklager naturligvis din dårlige oplevelse og at du ikke har kunnet få støvsuget.

Der sker desværre nogen gange forsinkelser og nogle af dem skyldes forhold som vi ikke er herre over.

For en god ordrens skyld, vil jeg gerne gøre opmærksom på at vi aldrig lover dag til dag levering af samme årsag, og specielt ikke i øjeblikke, hvor vi oplever forsinkelser hos både PostNord og GLS.

Hos GLS har de indført tiltag for at beskytte deres medarbejdere og kunder mod Corona smitte, hvilket i nogen tilfælde kan medføre ca. 1 dags forsinkelse.

Fin håndtering

Jeg måtte afmelde en bestilling, inden den blev afsendt fra butikken. Ingen problemer og fin respons. Vil pga den fine behandling gerne handle hos dem igen.

5 de março de 2021

Dårlig/manglende service ved…

Dårlig/manglende service ved reklamation.

Har lavet en reklamation på vandfilterne som ikke virker. Sliplet ville sende en returlabel så orden kunne sendes retur, men returlabelen er aldrig kommet og mine henvendelser bliver heller ikke besvaret mere.

16 de janeiro de 2021

Hurtig levering!

God oplevelse! Jeg bestilte et støvsugerhoved søndag aften d. 27.12 og fik pakken tirsdag d. 29.12 om morgenen. Super imponerende taget i betragtning af at det er mellem jul og nytår.

++ og så var det pakket pænt ind i bobbleplast. Altid dejligt når det bliver pakket forsvarligt ind!

Kæmpe optur

29 de dezembro de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais