Slot Møbler A/S Avaliações

4. Loja de Iluminação
  5. Loja de móveis para sala de estar
  6. Loja de tapetes

Escrito pela empresa

Hos Slot Møbler finder du et stort udvalg af kvalitets møbler, tæpper,belysning og tilbehør! Slot Møbler fører blandt andet: Hay, Eames, Eilersen, Fritz Hansen, Erik Jørgensen, VIPP, Verner Panton, Naver, Gubi, Fredericia Furniture, Onecollection sa...

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Fantastisk og personlig service

Fantastisk og personlig service man oplever hos Slot Møbler.
Hans har en meget dyb viden omkring møbler generelt, og det gør det endnu mere spændende at besøge en flot fysisk butik fremfor at sidde hjemme foran skærmen og klikke. Tag endelig ud og få dig en oplevelse og en god snak.

21 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Imødekommende, engageret og professionel service

Personalet er altid venlige, smilende og servicemindede. De har en dyb og bred viden om indretning, træsorter, materialer, polstringer og vedligeholdelse af møbler. Køreturen er lidt lang men er det værd for os. Vi bliver aldrig skuffede over servicen eller udvalget hos Slot Møbler.

8 de fevereiro de 2024

God service ved reklamationer

Købte nogle stole fra Vipp hos Slot Møbler. De har desværre en generel fejl hvor de revner i stellet.
Hos Slot Møbler har de virkelig hjulpet os med at returnere stolene til Vipp, selv om der efterhånden er gået lang tid siden købet.

2 de dezembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

BERG FURNITURE , LÆNE STOLE.

Købte for ca 1 år siden 2 BERG lænestole, vild lækre og fine.
Har fået en fantastisk betjening ude hos Slot møbler...I Lem.v/ Ringkøbing.
Der gik desværre ikke lang tid inden der blev problemer med dem, men det blev klaret så fin, med at de sendte en ud fra fabrikken og klarede problemet.
Det er godt at købe dansk.
Rigtig god service hele vejen igennem.

7 de agosto de 2022

Supergod service

Efter levering af Peel læderstol, konstaterede vi en fold i læderet, som i første omgang formodedes at fortage sig i brug. Da det dog ikke skete, tilbød Poul Slot straks en ombetrækning af stolen. Det viste sig at være den helt rigtige beslutning, som løste problemet. Selv om vi måtte undvære stolen noget tid, oplever vi det som supergod service, som man ikke altid kan være sikker på. Man føler sig i gode hænder hos Slot Møbler.

9 de julho de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid højt humor og kanon service. Alle medarbejdere er altid glade og imødekommende og klar til at hjælpe

24 de junho de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Handel ALDRIG med Slot- møbler i Lem.

Handel ALDRIG med Slot- møbler i Lem.
For knap 2 år siden købte vi møbler, som der kun har været bøvl med. Puder skulle skiftes, sider på sofa, mærker i træværk, men mest af alt: en sælger, der slår ud med armene i salgsøjeblikket, men er decideret “ubehagelig” i klagesituationer. Nu står vi med en sofa, der er ved at falde fra hinanden, og bytte den, vil de ikke. Kun “lappeløsninger”, og de vil ikke give os mulighed for at tale med Topline, som har lavet sofaen. Virkelig ringe service. Jeg kan virkelig ikke anbefale nogen at handle der.

21 de junho de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pæne varer i udstillingen

Pæne varer i udstillingen. Men det der kommer med fragtmanden kan være noget 2. sortering. En meget dårlig oplevelse med håndtering af klage. Desværre havde vi betalt på forhånd.

2 de outubro de 2021

Super service 👍👍👍👍👍

Super service 👍👍👍👍👍

Vi var så uheldige at få en lysestage der var skæv (fra producentens side). Kontaktede supporten som hurtigt sendte en ny afsted.

Hurtig levering og god service.

14 de janeiro de 2021

Har lige bestilt derindefra

Har lige bestilt derindefra, og desværre havde de ikke den ene af de varer jeg bestilte.
Men jeg fik god kundeservice, som løste problemet helt fint :-)

Og nogle af de varer, som jeg havde ledt nettet tyndt efter for at finde havde de derinde! Så jeg er super glad for bare at have fundet de varer! ;-)

9 de julho de 2019
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais