Veja o que dizem as avaliações
Har bestilt og modtaget vores flotte møbler fra schmidthuset. Vi har fået stor hjælp og ikke mindst tålmodighed, da jeg havde lidt problemer med at bestemme mig og måtte ændre bestilling et par gange... Ver mais
God og proff vejledning da vi købte ny seng, spisebord og spisebordstole. Vi var nede i butikken flere gange inden vi bestemte os og alle gangene viste sælgerne talmodoghed og god service. Møblerne... Ver mais
Når vi skal bruge et møbel, tæppe eller andet, så tager vi altid forbi Schmidthuset som noget af det første ….. og kommer så ikke videre. Det er fordi Schmidthuset altid har et eller andet i udstillin... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
"Velkommen til SchmidtHuset – Dit Møbeldestination med Kvalitet og Stil. Hos SchmidtHuset ønsker vi at byde dig indenfor i vores verden af kvalitetsmøbler og boligtilbehør. Gennem mere end 100 år har vi været en fast del af Grenaa på Djursland og har hjulpet utallige hjem med at finde det perfekte møbel. Som en del af Møblèr-kæden og stolt forhandlere af brands som Hay, Le Klint og Nielaus, udvider vi vores sortiment med nøje udvalgte mærker. Vi tror på kvalitet til fornuftige priser, og vores sortiment afspejler vores passion for design og funktionalitet. Vi ønsker at give dig mulighed for at skabe et hjem, der afspejler din personlighed og stil. Vores dedikerede team står altid klar til at hjælpe dig med ekspertise og imødekommende service. Vi tilbyder også prismatch, så du kan være sikker på at få de bedste priser, og vores hurtige levering betyder, at du ikke behøver vente længe på at få dit drømmemøbel hjem. SchmidtHuset er mere end bare møbler – det er stedet, hvor dit hjem bliver forvandlet til en oase af komfort og skønhed.
Informações de contato
Kannikegade 16, 8500, Grenaa, Dinamarca
- shop@schmidthuset.
- schmidthuset.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Mange fejl og dårlig kundeservice
Jeg var i kontakt med deres kundeservice 4 gange, og alligevel lavede de fejl. Jeg skulle selv efterspørge efter 3 uger uden at høre noget, hvad der blev af mit vitrineskab. Jeg betalte 300 kroner ekstra for at få det leveret mellem 17-21. Da jeg så endelig skal til at modtage det, skriver fragtfirmaet at det kommer mellem 8-21. Jeg kontakter så kundeservice igen, der siger at de retter fejlen. For at sikre mig, at den er rettet skriver jeg endda igen til dem, om de er sikre på at fragtfirmaet har fået besked om aftenleveringen, hvortil de forsikrer mig om, at min levering nok skal komme mellem 17-21. Den kommer selvfølgelig kl 15:30, og jeg skal så stå alene udenfor i minusgrader i 50 minutter for at vente på, at jeg ikke længere er alene hjemme, og kan få hjælp til at bære det op. Det eneste jeg får kompenseret er de 300 kroner jeg har betalt for aftenleveringen, og en medarbejder der bare siger, at han ikke ved hvor det er gået galt, men undskyld. Tænk man skal bruge så meget tid og energi på at skrive frem og tilbage med deres kundeservice OG så laver de stadigvæk fejl. Aldrig har jeg været så sur over en “service”.
jeg har lige været i kontakt med den…
jeg har lige været i kontakt med den sødeste og mest hjælpsome medarbejder man kan ønske sig der vil hjælpe mig med at skaffet en ny oplader til vores hjort knudsen lænestol. jeg kan varmt anbefale dette firma
Har købt en sofa ,den kom frem.den var…
Har købt en sofa ,den kom frem.den var lige som håbet,super perfekt.👍👍👍.
Den have bare en lille fejl/skade,men der blev taget 100% hånd omkring det.valget var en ny sofa ell.en dekort...det er bare en super troværdig måde at drive butik/ virksomhed på ...jeg er rigtig meget tilfreds med mit køb og handler der helt sikkert igen ...👉🎯🌞😊
Le Klint til god pris
I de sidste 10 - 15 år har jeg ønsket mig en Le Klint 343 bordlampe til at stå på min skænk.
Og nu skulle det være.
Fandt bordlampen 1.500 kr. billigere hos Schmidthuset end andre steder.
Hjemmesiden oplyser om 3 ugers leveringstid, som er ok med mig. Men bordlampen bliver leveret hos mig efter blot 2 uger.
Så alt i alt en super købsoplevelse.
Super god oplevelse og service.
fantastisk service og god kvalitet
Jeg bestilte en Everdure Furnace II…
Jeg bestilte en Everdure Furnace II gasgrill, desværre var der problemet med den gas regulator som jeg købte med til, men de har simpelthen været så gode til at hjælpe, samt ringede og for at informere status på forløbet.
Alt i alt, super service :-)
SUPER god service
SUPER god service! Kører gladligt fra Århus til Schmidthuset i Grenå, når vi endelig får besluttet os for hvilken spisebordsstole vi skal have ;-)
Fantastiske sofaer til rimelig pris
God service, fantastisk sofaer med recliner fra Natuzzi og til en rimelig pris. Jeg bor på Sjælland og fik det sendt med fragtmand, alt kørte som det skulle med betaling og leveringstidspunkt bortset fra at fragtmanden som jo ikke er Schmidthusets egen ansatte.
Kompetent sælger = god oplevelse
Ved køb af hjørnesofa fik vi meget kompetent råd og vejledning. Sælgeren var god til at vise os forskellige prisklasser og kvaliteter. Alt i alt en meget god oplevelse at handle hos jer.
Leveringen forløb som aftalt og de to der kom med møblerne var hurtige til at få samlet og stilt op. Vi kommer helt sikkert igen en anden gang.
Fantastisk service
Fantastisk service, levering før tid og montering i hjemmet 😊
På intet tidspunkt følte man at man blev overbevist om at købe noget man ikke kom for. Der blev lyttet til det man ledte efter og man blev præsenteret for virkelig mange muligheder 😊
Rigtig god service!
Rigtig god service!
Chaufføren skulle ringe en halv time før ankomst, men var lidt tidligere på den. Så mens de ventede på at jeg fik sendt en modtager, gik de igang med at samle min sofa. Så da jeg kom hjem, stod det hele samlet og klar😁
Et godt sted at handle
Sælger var fantastisk.
God info om levering.
Ved levering. Totalt professionel.
De vidste hvad de havde med at gøre.
Fuldstændig tilfreds med hele forløbet.
God service, leveringen foregik godt og effektivt
Højt serviceniveau!
God service. Serviceniveauet har været helt i top hele vejen igennem. Vi fik ordnet levering sådan, at vi ikke modtog varen mens vi var på ferie, og blev ringet op ift. nærmere aftale med levering.
Super service !
Trods lidt ventetid har vi fået rigtig god service . Både under køb hvor vi vi fik rigtig gode råd og ved levering som var hel perfekt . Tak
Glimrende betjening i den fysiske…
Glimrende betjening i den fysiske butikken i Grenaa. Presis og venlig levering på adresse og stor tilfredshed med møblerne fra bl.a. Brunstad. N. Jørgen Diderichsen
God tid til vejledning
God service og god tid. Men lang leveringstid og levering 3 uger senere end lovet, med det sidste. Dejlig butik og fint udvalg .
Fantastisk god oplevelse
Fantastisk god oplevelse - lige fra rådgivning om valg af seng til levering den følgende hverdag. Schmidthuset får vores varmeste anbefalinger!
Tak for god service igennem hele forløbet
Tak for god service igennem hele forløbet ved vores køb af nye senge.
En god professionel hjælp til at finde det rigtige produkt, til en god pris.
God service i forbindelse med levering og montering.
Ikke fordi at vi løber Schmidt huset på dørene hver dag, men vores "møbelpark" består udelukkende af møbler der er købt hos Schmidt Møbler.
Tak for god service igennem næsten 40 år.
I butikken var de meget hjælpsom med at…
I butikken var de meget hjælpsom med at finde den rette sofa der passer til vores stue. Levering og installering til tiden.
Så fin service hele vejen igennem.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.