Jeg bestilte en motivations vandflaske og den er jeg virkelig glad for 🤩 Den findes i forskellige størrelser, et hav af farver, kan komme en tur i opvaskemaskinen, inskriptionen på flasken er på da... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bogen kom ret hurtigt. Jeg ville så gerne sige at den er helt fantastisk. MEN jeg synes at den er ordinær og uinspirerende. Selvom det hele er stille fint op og delt ind under antal kalorier ender... Ver mais
Jeg har købt Smart Makro bog til overgangsalderen og blev meget positivt overrasket. Det er et fantastisk værktøj når man skal planlægge spisning til flere dage. Min hele familie spiser aftensmad me... Ver mais
A empresa respondeu
Købte kostplan til kvinder i overgangsalderen, var lidt skeptisk over prisen men det er jo kostplan til 8 uger. De sidste par år er vægten steget lige gyldigt hvad jeg gjorde. 14 dage inden i forløb... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vores drøm er at kunne bidrage til en sundere hverdag, hvor der er plads til alt det, du elsker - det holder kroppen i balance på en holdbar måde. Derfor har vi udviklet et nyt fødevarekoncept, hvor alle vores produkter som minimum indeholder 50 % mere protein eller 50 % færre kalorier – uden at gå på kompromis med smagen.
Informações de contato
Johann Gutenbergs Vej 8, 8200, Aarhus N, Dinamarca
- info@smartmakro.dk
- smartmakro.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Dyrt for så få opskrifter
Købte en to-ugersplan og regnede med at få 14 forskellige opskrifter, men alle opskrifter dækker to dage, så ret dyrt for planen som jo reelt er en 1-uges plan. Nogle opskrifter dækker endda 4 dage på to uger. Så ikke så mange opskrifter, som forventet, så en ret høj stykpris.
Havde nok ikke helt forstået princippet med mad, der passer til en travl hverdag.
Men opskrifterne er ok - dog lidt træls at man skal købe pasta og pesto på deres hjemmeside.

Rigtig fin bog med dejlige opskrifter
Rigtig fin bog med dejlige opskrifter

Super hurtig levering.
Super hurtig levering.
Jeg er vild med at bogen kan bruge online og i en fysisk bog.
Det er en utrolig nem og overskuelig bog. Opskrifterne er nemme og alt er bare lige til. Selv min kæreste ønsker at spise lige som mig.

Ok opskrifter
Ok opskrifter, dog ikke helt som forventet og nemt sluppet med færdigkøbte snack, samt selve bogens kvalitet er en smule cheap. Fortryder lidt mit køb

God oplevelse
God oplevelse, fin bog man kan håndplukke opskrifter eller man kan kører 6 ugers kuren i streg

Resposta da Smart Makro
Gode opskrifter som smager godt og…
Gode opskrifter som smager godt og mætter

Resposta da Smart Makro
Dårlig kontakt, dårlig oplevelse.
Jeg havde købt deres 6 ugers program. Jeg havde fortrudt købet da jeg havde hørt fra andre, at de bruger deres egne produkter til mange af opskrifterne, så man var nødsaget til at købe det også.
Man kan slet ikke få kontakt med dem, og deres telefon nummer de oplyser på deres hjemmeside, eksistere ikke. Jeg skriver til dem på mail inden at ordren går igennem, om de ikke vil annullere min ordre inden den gik igennem og blev sendt afsted. De svare aldrig på min mail og sender min pakke afsted alligevel, så nu skal jeg betale for fragt, og oveni det så kan nogle af deres ting ikke tages retur. jeg har brugt 300 + for så at ende med at få 11 kr tilbage, fordi de ikke er til at få fat i.
vil ikke anbefalde videre, med mindre man i forvejen køber deres produkter.

Resposta da Smart Makro
Har nok ikke undersøgt nok
Har nok ikke undersøgt nok. Opskrifterne er hovedsageligt med pastas , hvilket vi ikke spiser noget af.

Resposta da Smart Makro
Nyder min fantastiske bog,så nem at…
Nyder min fantastiske bog,så nem at bruge.mad som mætter og smager godt.

Enormt god service!!
Jeg har handlet ved Smart Makro et par gange, hvor alt har været tilfredsstillende. Senest har jeg været i kontakt med Smart Makro, fordi et låg til 2-i-1 termoflaske til børn var gået i stykker, hvilket var vores egen fejl, idet vi tabte termoflasken. Men selvom lågene ikke sælges separat på hjemmesiden, hvilket jeg efterspurgte, så sendte de alligevel et nyt låg kvit og frit. Jeg er så imponeret over servicen! Jeg fortsætter trofast som kunde hos jer!

Gode bøger.
Jeg er rigtig glad for bøgerne. Nemme opskrifter, der smager dejligt. Notes og dag bøgerne er bare perfekte.
Hurtig levering.
En supergod oplevelse, at handle her.

Perfekt
Hurtig levering, lækker pesto, endelig en bog med opskrifter hvor alt er gennemskueligt

Super god oplevelse
Super god oplevelse, lidt bøvl i starten, men virkelig god kundeservice og gode produkter. Der er ikke en finger at sætte på dem 👌🏻🥰

Flotte drikkedunke
Hurtig levering og flotte drikkedunke - mit barn elsker dem :-)

Resposta da Smart Makro
Rigtig god bog med lækre opskrifter.Vi…
Rigtig god bog med lækre opskrifter.Vi er i fuld gang. Lækker mad

Glad
Jeg glad for min ordret kom så hurtigt, ser godt ud begge bøger. Opskrifterne ser helt overskueligt ud i forhold til indkøb, de fleste ingredienser jeg har hjemme. Lidt øv over trænings råd mm kun er på telefon. Ville ønske den også kom som lille folder.

Elsker mine nye opskriftsbøger
Elsker mine nye opskriftsbøger. Det er så overskueligt og nemt at følge.

Resposta da Smart Makro
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.