Jeg bestilte en motivations vandflaske og den er jeg virkelig glad for 🤩 Den findes i forskellige størrelser, et hav af farver, kan komme en tur i opvaskemaskinen, inskriptionen på flasken er på da... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bogen kom ret hurtigt. Jeg ville så gerne sige at den er helt fantastisk. MEN jeg synes at den er ordinær og uinspirerende. Selvom det hele er stille fint op og delt ind under antal kalorier ender... Ver mais
Jeg har købt Smart Makro bog til overgangsalderen og blev meget positivt overrasket. Det er et fantastisk værktøj når man skal planlægge spisning til flere dage. Min hele familie spiser aftensmad me... Ver mais
A empresa respondeu
Købte kostplan til kvinder i overgangsalderen, var lidt skeptisk over prisen men det er jo kostplan til 8 uger. De sidste par år er vægten steget lige gyldigt hvad jeg gjorde. 14 dage inden i forløb... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vores drøm er at kunne bidrage til en sundere hverdag, hvor der er plads til alt det, du elsker - det holder kroppen i balance på en holdbar måde. Derfor har vi udviklet et nyt fødevarekoncept, hvor alle vores produkter som minimum indeholder 50 % mere protein eller 50 % færre kalorier – uden at gå på kompromis med smagen.
Informações de contato
Johann Gutenbergs Vej 8, 8200, Aarhus N, Dinamarca
- info@smartmakro.dk
- smartmakro.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Lækre opskrifter.
Lækre og inspirerende opskrifter. Dog springer jeg de søde sager over da de giver mig en trang til mere sødt. Tár et lille glas hvidvin til aftensmaden i stedet 🥂

Yderst tilfreds
Fin bog, mega hurtig levering og alt er tip top

God og hurtig levering af min
God og hurtig levering af min

God kundeservice ved reklamation
Opdatering 1/7-25:
Smart Makro har været så søde at sende mig en ny flaske som kompensation.
___
Købte to drikkeflasker, og handlen gik fint og med hurtig levering, men selve flaskerne levede ikke op til mine forventninger. Her efter to måneder har jeg måtte smide dem begge ud. Den ene gik i stykker (efter et tab på gulvet kunne tuden ikke lukkes) og den anden kunne ikke holde tæt, når den lå ned i køleskabet. Jeg har tidligere købt lignende flasker fra andre mærker i væsentlig bedre kvalitet. Mega ærgerligt.

God kundeservice og hurtig afsending
God kundeservice og hurtig afsending
Opskrifterne smager godt og er nemme at lave

Resposta da Smart Makro
Bogen levede bestemt ikke op til min…
Bøgerne levede bestemt ikke op til min forventning og bogen med fysiske øvelser er en e bog man selv kan printe ud hvilket jeg forventede var en fysisk bog.
Ikke pengene værd og anbefaler ikke bøgerne

Let at gå til
Dejlige nemme opskrifter, både mand og barn er gået med på den og jeg har tabt mig 2 kg allerede, jeg er fan.👍

Fin bog
Fin bog. Hurtig levering derfor 4 stjerner. Flere af de foreslåede brød osv kan kun købes i bilka, Føtex osv. Vi har 25 km til nærmeste. En anden ting er at det er til to portioner, hvem laver 2 toasts for at gemme den ene til dagen efter. Der er rigtig mange gode forslag, men det er lidt et irritations moment hele tiden at skal halvere portionerne😄 men der er rigtig mange gode forslag til nem og lækker mad 👍

Ærlighed
Der var lidt extra kommunikation omkring nogle misforståelser men med tålmodighed lykkedes alt til sidst så jeg siger tak

Resposta da Smart Makro
Det er og bliver den bedste pasta man…
Det er og bliver den bedste pasta man kan købe.

Resposta da Smart Makro
Hurtig levering, super fedt med både E-bog og alm bog, nemme opskrifter uden hokus pokus. Min søn som er "ny i et køkken" kan lave næsten alle retter selv. Vi har fulgt opskrifterne i 1½ uge, tabt 2 kg og alt indtil nu, har smagt godt. Vil anbefale jer til andre travle familier

Jeg elsker …
Jeg elsker den fysiske bog med kalorielette opskrifter, den er då fin og overskuelig, at selv min kæreste kan overskue den.
Jeg håber der kommer mange flere bøger med nye opskrifter.

Super god oplevelse
Super god oplevelse. Har bestilt forskellige produkter og bøgerne er super inspirerende.

God kvalitets drikkedunk
God kvalitets drikkedunk, min datter elsker den. Vi fik i første omgang en der var beskadiget i bunden, men vi skrev og sendte billeder til kundeservice, som hurtigt sendte en ny beholder. Nu virker det. Tak for god service.

Resposta da Smart Makro
Rigtig gode og spændende opskrifter
Rigtig gode og spændende opskrifter, kan kun anbefale til andre

Resposta da Smart Makro
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.