Flot design og godt og anvendeligt produkt! De leverede stickens med navn og nr. passer perfekt til min postkasse og til min glas-entré dør. Lynhurtig levering! Virksomheden SmartStickers.dk har h... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bestilte på hjemmesiden og fik ordren 2 dage efter.Der var nem brugsanvisning til hvordan stickers skulle sættes fast på min postkasse,nemt og overskueligt
Fantastisk kundeservice! Havde skrevet forkert tal på min ordre, så tog chancen og skrev til kundeservice. Kevin var hurtig på tasterne og fik ændret tallet og vupti, så modtog vi den flotteste ordre... Ver mais
Alting var bare helt perfekt fra start til slut så det vil vi benytte os af en anden gang når der bliver behov
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Smart Stickers har vi et stort udvalg af wallstickers (og postkasse stickers), som laves i højeste kvalitet. Vi producerer selv vores wallstickers og kan derfor stå 100% inde for det produkt du modtager. Skulle der være det mindste, så tøv ikke med at tage fat i os, så du kan få det du forventede.
Informações de contato
Lyngbyvej 141, 2100, København Ø, Dinamarca
- kontakt@smartstickers.dk
- smartstickers.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Desværre kunne bogstaverne ikke slippe…
Desværre kunne bogstaverne ikke slippe papiret.

Mangler steder
Ærgerligt, at der er mange steder der ikke er på kortet fx Færøerne, De kanariske Øer, Mauritius mm
Fin kvalitet. God vejledning
Modtog aldrig min ordre.
Lang levering vi kan ikke få det til at sidde fast på postkassen.

Hurtigt og nemt
Tilfreds jeg er glad med at køb fra her
Så fine og pynter postkassen og det er…
Så fine og pynter postkassen og det er nemt at købe bare en figure i takt med at ungerne bliver større.
God service
Hurtig levering flot arbejde der er…
Hurtig levering flot arbejde der er lavet en god monterings anvisninger
Hurtig levering
Hurtig levering
Fin shop med mange forskellige produkter
Mange leverings muligheder
Flotte stickers
Fint, at man kan vælge forskellige skrifttyper og se dem på en postkasse, så man er sikker på at købe det rigtige.
Hurtig levering 👍
De gik i stykker da vi ville befrid dem…
De gik i stykker da vi ville befrid dem af papir så vil helt sikkert ikke anbefale keresvprodukt

Fine stickers til postkassen
Det var både nemt at bestille, hurtigt afleveret, enkelt at sætte på postkassen og ikke dyrt.
Skulle have lavet nogle specielle tal…
Skulle have lavet nogle specielle tal til en opgave og fik en fantastisk god vejledning og hjælp til at komme i mål, resultatet var bare perfekt, kan kun varmt anbefale SmartStickers.dk
fint navneskilt og let forstålig…
fint navneskilt og let forstålig vejledning til at få det overført til postkassen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.