Banner for Smycka

Smycka Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

För rörig butik och inte så trevlig personal. Därför beställde jag mina smycken på nätet. Men varför skicka smyckena olika datum istället i ett paket alla samtidigt även om jag behövde vänta p dem e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den berlocken som jag köpte från er var inte fräsch i metallen, såg rostig ut. Jag skrev till er om det och ni svarade omgående att "så skall de ju inte vara". En lättnad för mig att kunna byta och... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fin lyster på halsbandet o likaså stenarna, men för kort, och oftast är öglorna inte slutna och kan därför öppnas om man kan tappa halsbandet, sen i slutet på halsbandet hade jag önskat en lite st... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag beställde på nätet för leverans till Smycka på Grand Samarkand. Fick ett sms och hämtade dagen efter. Trevlig personal med rätt inställning till kunden. Väldigt god service. Rekommenderar till all... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Joalheria
  2. Conserto de relógios
  3. Designer de jóias
  4. Joalheiro
  5. Ourives
  6. Serviço de colocação de piercing

Vi älskar smycken och klockor och när du handlar hos oss vill vi att känslan av omtanke ska finnas kvar länge. Genom vår unika mix av kompetens, rätt varumärken, personlig service och genuin hantverkskunskap, har vi samma filosofi: att hjälpa dig att hitta personliga smycken och klockor för varje tillfälle i livet. Med vårt eget svensktillverkade varumärke Classic vågar vi påstå att vi är experter på förlovnings- och vigselringar. Kollektionen är stor men du kan också välja att designa din egen unika ring med hjälp av vår skickliga guldsmed. Vi erbjuder även klockservice i stor utsträckning. Varmt välkommen till våra butiker!

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

163 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Väldigt snabb leverans.

Väldigt snabb leverans.

18 de janeiro de 2026

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var väldigt enkelt och smidigt att…

Det var väldigt enkelt och smidigt att beställa på nätet .
Produkten motsvarade informationen på nätet.

16 de janeiro de 2026

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans. Jag är väldigt nöjd med min beställning.

20 de janeiro de 2026

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har inte fått mitt paket

17 de janeiro de 2026

Hej Hannah,
Tack för ditt omdöme!
Vi ber om ursäkt för den försenade leveransen. Din order finns nu att hämta i din valda butik. Vi beklagar besväret detta orsakat och hoppas att du blir nöjd med ditt köp.

Toppen

Toppen, fint inslaget och bra bemött

30 de dezembro de 2025

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fram o tillbaka med retur

Jag beställde ett par örhängen på webben. När paketen kom innehöll endast ETT örhänge, det andra saknades helt. Jag lämna tillbaka beställningen i en butik o frågade om det gick bra att returnera den där fast jag beställt online, butiken tog emot paketet. Dagen efter fick jag ett samtal om att jag inte kunde returnera det i butik utan fick åka och hämta tillbaka den för att returnera det via post.. dålig service, dom kunde ha löst det internt kan man tycka då det både va fel på varan och butikspersonalen agerade fel.

Uppdatering: 28/1 Jag upplever tyvärr en viss besvikelse. För två veckor sedan fick jag information om att ett nytt paket skulle skickas som ersättning, men det har ännu inte kommit fram och jag har inte fått någon uppdatering. Bemötandet har varit okej, men leveransen har inte fungerat som utlovat, vilket tyvärr drar ner helhetsintrycket.

30/1: idag kom paketet,allt är löst Tack för snabb återkoppling!

25 de dezembro de 2025

Tack för ditt omdöme!
Vi beklagar verkligen att det uppstod fel i din beställning samt att hanteringen av returen inte fungerade som den skulle. Det är självklart inte den upplevelse vi vill ge.
Vi vill också tacka för samtalet och hoppas att du blir nöjd med dina nya örhängen vi skickar till dig samt den återbetalda frakten.
Smycka

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fick hjälp utöver det vanliga av en…

Fick hjälp utöver det vanliga av en otroligt vänlig och snäll kvinna som hjälpte mkg och min son med alla frågor samt att lirka upp 2 st halsband som fastnat.
Tack

10 de janeiro de 2026
Avaliação não solicitada

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Skulle fått min beställning…

Skulle fått min beställning hemlevererad först 30/12 , sedan 2/1, sen 5/1 och sen 7/1.
Slutade med att jag fick åka o hämta den på Postnord i Tullinge 8/1.

23 de dezembro de 2025

Hej Roland,
Tack för ditt omdöme!
Vi ber om ursäkt för den försenade leveransen. Precis som du nämner kan vi se att beställningen tyvärr fastnat i flera led hos PostNord. Vi beklagar verkligen besväret detta orsakat och hoppas trots detta att du är nöjd med ditt köp.

Snabb och smidigt köp

Snabb och smidigt köp, väldigt fint inslagna paket.

30 de dezembro de 2025

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Tyvärr en långsam leverans och dålig…

Tyvärr en långsam leverans och dålig återkoppling om min beställda vara. Väl i butik så fann de först inte mitt smycke.
Nästa gång handlar jag hos smyckestillverkaren direkt.

24 de dezembro de 2025

Resposta da Smycka

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.
Vi beklagar verkligen den långsamma leveransen och den bristande återkopplingen, samt att det uppstod problem när du skulle hämta ditt smycke i butik. Det är självklart inte den upplevelse vi vill erbjuda och vi tar till oss av din feedback för att se över både våra rutiner och kommunikationen framåt.

Jag ville byta kedja på 2 halsband

Jag ville byta kedja på 2 halsband. Den ena var ihopsmält med själva hänget. Personalen var jättetrevlig och ordnade med allt som behövdes till halsbanden utan några problem.

24 de dezembro de 2025

Hej Sandra
Tack för din fina recension!