För rörig butik och inte så trevlig personal. Därför beställde jag mina smycken på nätet. Men varför skicka smyckena olika datum istället i ett paket alla samtidigt även om jag behövde vänta p dem e... Ver mais

Den berlocken som jag köpte från er var inte fräsch i metallen, såg rostig ut. Jag skrev till er om det och ni svarade omgående att "så skall de ju inte vara". En lättnad för mig att kunna byta och... Ver mais
Fin lyster på halsbandet o likaså stenarna, men för kort, och oftast är öglorna inte slutna och kan därför öppnas om man kan tappa halsbandet, sen i slutet på halsbandet hade jag önskat en lite st... Ver mais
Jag beställde på nätet för leverans till Smycka på Grand Samarkand. Fick ett sms och hämtade dagen efter. Trevlig personal med rätt inställning till kunden. Väldigt god service. Rekommenderar till all... Ver mais
Vi älskar smycken och klockor och när du handlar hos oss vill vi att känslan av omtanke ska finnas kvar länge. Genom vår unika mix av kompetens, rätt varumärken, personlig service och genuin hantverkskunskap, har vi samma filosofi: att hjälpa dig att hitta personliga smycken och klockor för varje tillfälle i livet. Med vårt eget svensktillverkade varumärke Classic vågar vi påstå att vi är experter på förlovnings- och vigselringar. Kollektionen är stor men du kan också välja att designa din egen unika ring med hjälp av vår skickliga guldsmed. Vi erbjuder även klockservice i stor utsträckning. Varmt välkommen till våra butiker!
Hamngatan 4, Karlstad, 652 24, Karlstad, Suécia
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana

Resposta da Smycka
Bra personal, men man kollade inte att armbandsuret som vi köpte funkade så när vi kom hem o dottern öppnade paketet så gick inte klockan, inga problem att få batteriet bytt men onödigt krångel när man köper o tror att det funkar kostnaden för klockan var 1999kr

Resposta da Smycka
Beställde ett par örhängen. Färg var inte alls likvärdig med den som visades på bilden online. Var tvungen att själv betala frakt för att skicka tillbaka dem. Har betalat totalt över båda omgångarna 200+ kr frakt och inväntar fortfarande någon form av bekräftelse eller återbetalning för returen. Paketet ska ha kommit fram för 11 dagar sedan enligt PostNord...

Resposta da Smycka
Trevlig personal i butiken på grand samarkand. Snabb leverans till butiken och super fina smycken. Beställde online och hämtade i butik.

Resposta da Smycka
En lättnad för mig att kunna byta och jag gjorde det enkelt i er butik på Sveavägen i Stockholm.
Inget tjafs, inget krångel!

Resposta da Smycka
Fin hjälp vid telefon samtal angående mitt köp

Resposta da Smycka
Funkade klockrent att beställa via hemsidan!

Resposta da Smycka
Det var inga problem att byta en beställd klocka efter att vi själva ångrade beställd modell.

Resposta da Smycka
Gillar produkter.. försäljare kan bli bättre på kundbemötande

Resposta da Smycka
Ljus och välkomnande butik. En aning förvirrad men annars positiv säljare. Utbildning i bemötande behövs.
Hög kvalitet på smyckena. Informativ och inbjudande exponering av de olika varorna. I stort en positiv upplevelse.