God service! Hurtig levering fint udvalg, dog mega irriterende at 1.5 liter sodavand er taget af menuen og så en stjerne ned for de latterlige marketings sedler der bliver vedlagt
Veja o que dizem as avaliações
Har brugt Snack Patruljen 3 gange nu, og hver gang har de overholdt tidsfristen. Man får altid lige en lille chokolade snack med, og en fin lille besked. Buddet er altid høflig og giver altid et s... Ver mais
A empresa respondeu
Har blandt andet brugt Snack Patruljen til at sende en “sød” hilsen til en god veninde, som jeg mente skulle have en lille opmuntring. Snack Patruljen havde et virkelig godt udvalg og bestillingen va... Ver mais
Det kan siges meget kort - perfekt 👌🏻 Ikke så længe efter bestilling, ville jeg tænde lyset udenfor ved døren, men der stod allerede en pose og ventede, med dejlig kolde drikkevarer, en lykkeliger... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Levering af snacks og kolde drikkevarer i Aalborg
Informações de contato
Dalgasgade 23b st tv, 9000, Aalborg, Dinamarca
- kontakt@snackpatruljen.dk
- snackpatruljen.dk
Helt fin service
Helt fin service fra Snack Patruljen. Lidt udfordringer med en distributør blev løst forbilledligt af Snack Patruljen. Fine anbefalinger herfra.

Resposta da Snack Patruljen
Spændende udvalg af kvalitet snacks
Spændende udvalg af kvalitet snacks. Effektiv og høflig service samt levering. Mange tak! 😄

God service hurtig levering 👍

Super hurtig levering
Super hurtig levering, godt udvalg og jævnligt opdatering af udvalg.

Resposta da Snack Patruljen
Verdens bedste Service og verdens…
Verdens bedste Service og verdens bedste snacks 💪🏼

Resposta da Snack Patruljen
rigtig god service og hurtig levering

Super god service
Super god service. Havde et spørgsmål ang bestillingen og fik et lynhurtig svar. Kæmpe anbefaling herfra 🤤

Resposta da Snack Patruljen
Efter anbefaling fra en ven
Efter anbefaling fra en ven, så har jeg selv bestilt snacks 2 gange vis app’en og er altid top tilfreds!
Hurtig tilbagemelding ved spørgsmål. Hurtig levering. Flinke folk der leverer. Sjovt med en håndskrevet note i posen! 5/5 stjerner fortjenes klart!

Resposta da Snack Patruljen
Nemt, hurtigt og god service
Vi har bestilt gennem appen et par gange. Det er nemt, går hurtigt og god service

Super godt
Jeg har bestilt derfra 2 gange, og syntes virkelig det er en god ide og god service.
Der det blev leveret, åbnede jeg døren til et stort smil og lækre snacks❤

Godt udvalg, hurtig levering
Jeg stod overfor en 16-timers vagt og besluttede at have lidt snacks til forsøde de 16 timer lidt. Jeg valgte at prøve Snack Patruljen, og det var en super beslutning.
Godt udvalg og hurtig og venlig levering. Jeg er bestemt tilfreds med med oplevelsen, og jeg benytter gerne Snack Patruljen igen en anden gang.

Super service!
Super købsoplevelse! Bestilling var hurtig og enkel via deres app og ordren blev leveret kort tid efter. Desuden er deres udvalg og pakkeløsninger skruet rigtig godt sammen. Kan kun anbefale Snackpatruljen :-)

Hurtig levering - kanon service
Levering 15 minutter efter bestilling. Kold cola og alt var med. 100% anbefalelsesværdigt!

Resposta da Snack Patruljen
Jeg har benyttet snackpatruljen for…
Jeg har benyttet snackpatruljen for første gang. Det var en super god service, hvor der bl.a. lå en personlig hilsen, plus nogle smagsvarianter jeg fik med gratis oven i. Varerne kom kun efter 20 min, som blev leveret af en rigtig flink gut. Det er bestemt ikke sidste gang vi handler her.

Resposta da Snack Patruljen
De gør det super nemt at få snacks helt…
De gør det super nemt at få snacks helt op til midnat når butikkerne er åben. Levering var hurtig.

Resposta da Snack Patruljen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.