God service! Hurtig levering fint udvalg, dog mega irriterende at 1.5 liter sodavand er taget af menuen og så en stjerne ned for de latterlige marketings sedler der bliver vedlagt
Veja o que dizem as avaliações
A empresa respondeu
Har blandt andet brugt Snack Patruljen til at sende en “sød” hilsen til en god veninde, som jeg mente skulle have en lille opmuntring. Snack Patruljen havde et virkelig godt udvalg og bestillingen va... Ver mais
Det kan siges meget kort - perfekt 👌🏻 Ikke så længe efter bestilling, ville jeg tænde lyset udenfor ved døren, men der stod allerede en pose og ventede, med dejlig kolde drikkevarer, en lykkeliger... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Levering af snacks og kolde drikkevarer i Aalborg
Informações de contato
Dalgasgade 23b st tv, 9000, Aalborg, Dinamarca
- kontakt@snackpatruljen.dk
- snackpatruljen.dk
Jeg er Altid tilfreds med Snack…
Jeg er Altid tilfreds med Snack patruljen!
Guds gave til Aalborg!

Life savers
Stod i den uheldige situation at jeg som diabetiker fik lavt blodsukker, stod uden noget der kunne hjælpe på det, udenfor alle butikkers åbningstid, lyn hurtig levering, og så var det til og med rart med et lille personligt brev. I aftes var i life savers.

Altid hurtig levering
Altid hurtig levering, og ekstra point for den håndskrevne note og små ekstra snacks ud over ordren. Top service

Kan varmt anbefales
Super fint udvalg af snacks, fine priser og super hurtig levering. Jeg har kun bestilt ved dem en gang, men det bliver bestemt ikke sidste gang. Kan varmt anbefale snackpatruljen til andre :-)

Har brugt Snack Patruljen 3 gange nu
Har brugt Snack Patruljen 3 gange nu, og hver gang har de overholdt tidsfristen. Man får altid lige en lille chokolade snack med, og en fin lille besked. Buddet er altid høflig og giver altid et smil. God service.
MEN!
Det er lidt unfair fordeling af arbejdsindsatsen. Marie sender altid de søde beskeder man får med, men Tristan skal altid lave alt pedalarbejdet. :D .. Jeg håber han får lønforhøjelse. :)

Super hurtig levering!
Super hurtig levering!
Bestilte kl 23:20 og kl 23:37 havde jeg snacks 🥳🥳 kan varmt anbefales ❤️

Resposta da Snack Patruljen
Snack patruljen for the win
Snack patruljen…. Hvad kan man sige om dem udover at de er fantastiske? Lille fin virksomhed drevet af 3 unge og målrettet mennesker der altid vil være foran din dør inden de 30 minutter som lovet.
Kan varmt anbefale alle at handle med dem! Man bliver ikke skuffet!
Mvh
En glad og tilfreds kunde sent søndag aften❤️

5/5 mega hurtig levering
5/5 mega hurtig levering. Jeg købte deres prøv lykken tilbud. Blev i den grad ikke skuffet! Handler helt klart her igen. 😃

Mega hurtig levering
Mega hurtig levering, og havde ikke lige nået i fakta efter nogen aftenssnacks! Tog kun 20 min🙏🏽😋

Fantastisk service
Fantastisk service, håndskrevet brev med, meget feelgood oplevelse, klart anbefales!

Kæft et lækkert arrangement
Kæft et lækkert arrangement, dette redet EM finalen med drengene, og kæft en effektiv levering. Og plus point for kold sodavand🥰
Det nye wolt?

Resposta da Snack Patruljen
Elsker snackpattruljen altid hurtig…
Elsker snackpattruljen altid hurtig levering og søde mennesker

Resposta da Snack Patruljen
Hurtig levering og fantastisk service!

Resposta da Snack Patruljen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.