God service! Hurtig levering fint udvalg, dog mega irriterende at 1.5 liter sodavand er taget af menuen og så en stjerne ned for de latterlige marketings sedler der bliver vedlagt
Veja o que dizem as avaliações
Har brugt Snack Patruljen 3 gange nu, og hver gang har de overholdt tidsfristen. Man får altid lige en lille chokolade snack med, og en fin lille besked. Buddet er altid høflig og giver altid et s... Ver mais
A empresa respondeu
Har blandt andet brugt Snack Patruljen til at sende en “sød” hilsen til en god veninde, som jeg mente skulle have en lille opmuntring. Snack Patruljen havde et virkelig godt udvalg og bestillingen va... Ver mais
Det kan siges meget kort - perfekt 👌🏻 Ikke så længe efter bestilling, ville jeg tænde lyset udenfor ved døren, men der stod allerede en pose og ventede, med dejlig kolde drikkevarer, en lykkeliger... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Levering af snacks og kolde drikkevarer i Aalborg
Informações de contato
Dalgasgade 23b st tv, 9000, Aalborg, Dinamarca
- kontakt@snackpatruljen.dk
- snackpatruljen.dk
Imponerende god service
Imponerende god service! Priserne er mere end rimelige og de håndterer alt på super professionelt plan. Jeg vil helt klart bruge deres service igen 👌

Den bedste service nogensinde
Den bedste service nogensinde! Fik varerne efter en halv time og den personlige hilsen, der følger med er bare endnu et plus på service kontoen! 😍
Kæmpe anbefaling herfra!

Skøn service
Skøn service! Virkelig fantastisk oplevelse!

Kæmpe anbefaling her fra
Kæmpe anbefaling her fra! Skrev kl 21:36 hvad åbningstiderne var, og mine snacks var hos mig 21:58. Sindssyg hurtig levering, og god hurtig service 😍

God og hurtig service
God og hurtig service. Fedt koncept, ser frem til i bliver mere etableret og får en app og div.

Super fedt koncept!
Super fedt koncept med lynhurtig levering og super fed Kundeservice! Kan kun varmt anbefale at bestille fra dem! :)

Resposta da Snack Patruljen
Nem bestilling og hurtig levering

Fantastisk!
Fantastisk!! Troede ikke helt på det, men da min kæreste skrev til dem over fb fil han hurtigt besvaret sine spørgsmål og derefter bestilte vi. Det tog Max 20 min fra vi havde bestilt, til vi havde vores bestilling! Det er godt nok luksus! Kæmpe anbefaling fra os!

Er kæmpe fan
Er kæmpe fan, det er ikke sidste gang jeg har bestilt hos dem😄👌🏽

Resposta da Snack Patruljen
I think you guys are wonderful and I…
I think you guys are wonderful and I love you all lots, even though you didn't deliver anything. And the people are right, you are wonderful and funny.
Love from fatty.

De udvidede deres leveringsområde
De udvidede deres leveringsområde for os. Det er enormt flink af dem. Og de lagde et håndskrevet kort i og en ekstra kex. Kan anbefales

Lynhurtig levering!
Der gik ikke engang 20 min så var han her. Jeg er indlagt på sygehuset og de leverede med et smil ❤️

Fantastisk!
Ekstremt dope
Jeg bestilte tøffelhelten, og det var lige som forventet. Oven i det så var min cola og monster IIIIISKOLD! Det tog kun kureren 8 min fra da jeg bestilte, til han bankede på min dør.
TAK!

Helt fanttastisk service!
Helt fanttastisk service!
Jeg havde købt en gave til min søde kæreste og de leverede til tiden, helt fantastisk service og hun elskede gaven!
Kan klart anbefale Snack Patruljen!

De aller-bedste anbefalinger
Jeg kan varmt anbefale et besøg af Snack Patruljen. Man får simpelthen den allerbedste og virkelig hurtige service. Også er det bæredygtige levering på cykel jo 100 procent i orden.

Super service
Super service! Helt vildt fed måde at markedsføre sig på - fuldstændig anderledes og mere personligt end alle andre.

Resposta da Snack Patruljen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.