Snack Patruljen Avaliações 129

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

God service! Hurtig levering fint udvalg, dog mega irriterende at 1.5 liter sodavand er taget af menuen og så en stjerne ned for de latterlige marketings sedler der bliver vedlagt

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har brugt Snack Patruljen 3 gange nu, og hver gang har de overholdt tidsfristen. Man får altid lige en lille chokolade snack med, og en fin lille besked. Buddet er altid høflig og giver altid et s... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har blandt andet brugt Snack Patruljen til at sende en “sød” hilsen til en god veninde, som jeg mente skulle have en lille opmuntring. Snack Patruljen havde et virkelig godt udvalg og bestillingen va... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det kan siges meget kort - perfekt 👌🏻 Ikke så længe efter bestilling, ville jeg tænde lyset udenfor ved døren, men der stod allerede en pose og ventede, med dejlig kolde drikkevarer, en lykkeliger... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Doces
  2. Fornecedor de Bebidas Gasosas
  3. Distribuidora de Bebidas
  4. Loja de Chocolates

Escrito pela empresa

Levering af snacks og kolde drikkevarer i Aalborg

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Imponerende god service

Imponerende god service! Priserne er mere end rimelige og de håndterer alt på super professionelt plan. Jeg vil helt klart bruge deres service igen 👌

6 de fevereiro de 2021

Tusind tak for din flotte anmeldelse <3 <3
Den gør mig så ualmindelig glad <3
Vi snackes ;-) <3 :-D

Den bedste service nogensinde

Den bedste service nogensinde! Fik varerne efter en halv time og den personlige hilsen, der følger med er bare endnu et plus på service kontoen! 😍
Kæmpe anbefaling herfra!

1 de fevereiro de 2021

Det er noget af en kompliment :-D Den slubrer vi til os<3
Tusind tak, Julie <3

Skøn service

Skøn service! Virkelig fantastisk oplevelse!

29 de janeiro de 2021

Tusind tak, Amanda <3
Det gør mig mega glad at høre <3

Kæmpe anbefaling her fra

Kæmpe anbefaling her fra! Skrev kl 21:36 hvad åbningstiderne var, og mine snacks var hos mig 21:58. Sindssyg hurtig levering, og god hurtig service 😍

27 de dezembro de 2020

Dejligt at høre, Sabrina <3
Tak for din dejlige anmeldelse <3

God og hurtig service

God og hurtig service. Fedt koncept, ser frem til i bliver mere etableret og får en app og div.

17 de dezembro de 2020

Tusind tak, Mikkel <3
Det glæder vi os også enorm meget til :-D <3

Super fedt koncept!

Super fedt koncept med lynhurtig levering og super fed Kundeservice! Kan kun varmt anbefale at bestille fra dem! :)

15 de dezembro de 2020

Tusind tak, Mikkel <3 Det varmer mit hjerte <3

Fantastisk!

Fantastisk!! Troede ikke helt på det, men da min kæreste skrev til dem over fb fil han hurtigt besvaret sine spørgsmål og derefter bestilte vi. Det tog Max 20 min fra vi havde bestilt, til vi havde vores bestilling! Det er godt nok luksus! Kæmpe anbefaling fra os!

11 de dezembro de 2020

Tusind tak, Maria <3
Det varmer at vi kan imponere <3
Mange tak for du tog dig tid til at skrive os sådan en flot anmeldelse :-D <3

Er kæmpe fan

Er kæmpe fan, det er ikke sidste gang jeg har bestilt hos dem😄👌🏽

6 de dezembro de 2020

Tusind tak, Daniel <3
Jeg glæder mig til vi snackes igen ;-) <3

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I think you guys are wonderful and I…

I think you guys are wonderful and I love you all lots, even though you didn't deliver anything. And the people are right, you are wonderful and funny.
Love from fatty.

6 de dezembro de 2020

You are great, Kenneth <3 Thank you very much <3

De udvidede deres leveringsområde

De udvidede deres leveringsområde for os. Det er enormt flink af dem. Og de lagde et håndskrevet kort i og en ekstra kex. Kan anbefales

25 de novembro de 2020

Resposta da Snack Patruljen

Det er en mega dejlig anmeldelse, Mathias <3 Tusind tak fordi du gad tage dig tid til at skrive den <3
Det er så dejligt at høre. Mange tak <3

Lynhurtig levering!

Der gik ikke engang 20 min så var han her. Jeg er indlagt på sygehuset og de leverede med et smil ❤️

25 de novembro de 2020

Mange tak, Pernille <3
Det var også en sjov oplevelse, for vi anede ikke om vi overhoved kunne få lov til det :-D Men det lykkes! Mega dejligt at høre du blev glad for det <3

Fantastisk!

Ekstremt dope
Jeg bestilte tøffelhelten, og det var lige som forventet. Oven i det så var min cola og monster IIIIISKOLD! Det tog kun kureren 8 min fra da jeg bestilte, til han bankede på min dør.
TAK!

6 de novembro de 2020

Årh selv tak, Thor <3 Mange tak for en syg dope anmeldelse <3

Helt fanttastisk service!

Helt fanttastisk service!
Jeg havde købt en gave til min søde kæreste og de leverede til tiden, helt fantastisk service og hun elskede gaven!
Kan klart anbefale Snack Patruljen!

29 de outubro de 2020

Det er så dejligt at høre, Frederik <3 Mange tak for anbefalingen <3

De aller-bedste anbefalinger

Jeg kan varmt anbefale et besøg af Snack Patruljen. Man får simpelthen den allerbedste og virkelig hurtige service. Også er det bæredygtige levering på cykel jo 100 procent i orden.

29 de outubro de 2020

Mange tusind tak, David <3

Super service

Super service! Helt vildt fed måde at markedsføre sig på - fuldstændig anderledes og mere personligt end alle andre.

28 de outubro de 2020

Mange tak for anmeldelsen, Tina <3 Det er super dejligt at høre <3

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais