Snapbuy Avaliações 267

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik bestelde een beamer, en kwam erachter dat de zogezegde “objectieve”consumentenpagina rechtstreeks aan het bedrijf is gelinkt (een soort verdoken advertentie). Ik annuleerde meteen de bestelli... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Een smartwatch gekocht. Zou binnen 5 werkdagen bezorgd worden. Niet ontvangen na ruim een week. Contact gezocht en aangegeven dat ik de bestelling niet meer wilde ontvangen. Allemaal smoesjes dat het... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De bestelde en betaalde robotstofzuiger werd niet geleverd. De track en trace code was bij DHL niet bekend. Het gaat dus om een stelletje vuile oplichters! GEEN ZAKEN MEE DOEN!!!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Draadloze oordopjes gekocht en vooraf betaald. Na 3 tot 4 week nog niets ontvangen. Ze reageren niet op mail, soms krijg je wel een bericht met een verhaal dat geen enkel verband houdt met het gestuu... Ver mais

Informações de contato

1,3

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

267 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Dropshipping oplichting

Dropshipping bedrijf uit Duitsland met een onmogelijk retourbeleid. Het door hun opgegeven retouradres is volgens DHL onjuist. Daar gaan mijn centjes.. €140 voor een TEMU luchtreiniger.

30 de abril de 2026

Stofzuiger besteld

Stofzuiger besteld. Dom dom, ik had eerst de recensies moeten lezen. Ze reageren niet op mails en geen stofzuiger te zien. Nooit meer via Snapbuy!!. 200 euro weg. Voortaan bij gerenommeerde winkel kopen. Dit was eens maar nooit meer

20 de maio de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

1 mei een nachtcamera besteld na…

1 mei een nachtcamera besteld na behoorlijk wat mailtjes heen en weer nog niks gehad nu antwoorden ze niet meer als ik er iets over vraag oplichters zijn het dus niks kopen daar of bestellen ook krijg je je geld niet terug bijna 139,90 armer geworden

18 de maio de 2026

Oplichters eerste klas

Oplichters eerste klas. Zodra ze je geld hebben laten ze niks meer horen. Heb beamer besteld voor €170 maar ik krijg een hele goedkope namaak uit China van €20 die helemaal niks lijkt wat geadverteerd werd. Dit zijn echt vuile dieven

17 de maio de 2026

Lieve lezer,
Ik heb al eerder gewaarschuwd voor dit oplichtersbedrijf. De rotzooi die Snapbu.nl verkoopt is van Chineese makelij en wordt geproduceerd voor een Duits bedrijf, die wellicht ik elk land een verkoper heeft weten te strikken, om haar oplichtingspraktijken te bezigen. Ik heb daar de fluisterstille stofzuiger gekocht. Elke keer opnieuw erger in me dood aan dat die herrieschopper. Horen en zien vergaat, en je moet met gehoorbeschermers werken. Nogmaals "MENSEN BLIJF VAN DIE ROMMEL AF".

12 de março de 2026

Oplichters

Oplichters, oortjes besteld ook binnengekregen maar het opladen werkte niet. Als ik ze probeer te retourneren dan krijg ik de melding dat ze niet te retourneren zijn. Contact met de helpdesk krijg je iedere keer hetzelfde standaard antwoord waar je niets aan hebt.

11 de maio de 2026

Op 12 maart een bestelling gedaan

Op 12 maart een bestelling gedaan. Bezorging liet erg lang op zich wachten. Ik heb toen de bestelling geannuleerd en het product, na eindelijk bezorgd te zijn, retour gestuurd omdat ik inmiddels mijn saturatiemeter via een andere leverancier vlot ontving. Nu -na 2 maanden !!!- nog geen terugboeking ontvangen, wél tig van die mailtjes om je aan het lijntje te houden. Wat een oplichters 😡

11 de maio de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I bought a vacuum cleaner online

I bought a vacuum cleaner online, the battery lasted only 10 minutes. I advised Snapbuy and am still waiting 5 weeks later for a return label. To cut a long story short Snapbuy is a terrible company to deal with, I strongly advise 'DONT BUY THROUGH SNAPBUY'

31 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Een scheerapparaat met extra mesjes…

Een scheerapparaat met extra mesjes besteld op 30 maart. Tot op heden niets ontvangen. Mail gestuurd met de vraag we gaan er mee aan de slag. Krijg wel steeds mail of ik tevreden ben met de spullen en als ik dan aangeef dat ik niets heb ontvangen telkens of ik tevreden ben met het contact.
Ik heb VISA ingeschakeld om mijn 103 euro terug te krijgen, onderzoek loopt.

30 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen geld terug na retournering

Product (scheerapparaat) werd normaal geleverd maar was van slechte kwaliteit. Na retournering wel een bevestiging gehad dat het terugontvangen was, maar het geld werd niet terugbetaald. Mailen met de "support" levert alleen maar standaard antwoord-mails op die niet ter zake zijn en geen antwoord geven op de vraag waar mijn geld blijft.

1 de abril de 2026

Oplichters

Oplichters. Uiteindelijk beloven ze je de verzendkosten te betalen voor het retourneren van de goedkope Chinese rommel die ze voor het 20-voudige dmv namaak reviews en glamoureuze foto’s verkopen. Omdat ik via Klarna betaald had heb ik het geld voor het product teruggekregen. Maar anders had ik er naar kunnen fluiten. Net als naar de verzendkosten. Het ding moest terug naar Duitsland zodat de oplichters het weer aan een andere goedgelovige zouden kunnen aansmeren. Dus beloofden ze dat ze de verzendkosten zouden betalen. Maar dat doen ze niet.
Koop nooit bij Snapbuy.

7 de abril de 2026

KOOP NIET BIJ SNAPBUY!!!

KOOP NIET BIJ SNAPBUY!!!! HET ZIJN OPLICHTERS!

Dit bedrijf verkoopt goedkope chinese producten voor hele hoge prijzen. Ze maken misleidende websites waardoor het lijkt dat eje een door de consumentenbond getest product koopt. Ik ben er helaas ingetrapt. Ik heb mijn bestelling meteen geprobeerd te annuleren maar dit kon niet meer. Bij levering heb ik het product geweigerd. Via de track and trace kan ik zien dat het weer bij het bedrijf is bezorgd. Zij beweren echter van niet. Nadat ik een screenshot van de track and trace heb gestuurd krijg ik geen reactie meer. Als ik de reviews hier lees denk ik dat ik mijn geld niet zo makkelijk terug zal krijgen.
Een bedrijf dat zich schuldig maakt aan misleiding ,oplichting en doordat ze geen geld terugbetalen ook aan diefstal.

25 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb een saturatiemeter gekocht

Ik heb een saturatiemeter gekocht. Maar het ding werkt niet. Ben inmiddels maanden bezig om het teruggestuurd te krijgen en mijn geld terug te ontvangen. Ik word enorm aan het lijntje gehouden door ene Nicole met iedere keer weer een ander smoesje. Heb inmiddels al 3 keer een video opgestuurd om te laten zien dat het ding niet werkt. Ze wringen zich in bochten met zogenaamde excuses, maar er gebeurt niet. Nu komen ze opeens weer op de proppen met het verzoek een video te sturen, terwijl ik dat al twee keer heb gedaan....

En dan krijg je een bericht als dit: "Bedankt voor je bericht en mijn excuses voor de vertraging in mijn reactie. Ik begrijp je frustratie.

Wij zijn geen oplichters en je zaak wordt nog steeds behandeld. Om dit goed af te handelen, heeft de leverancier gevraagd om een ​​korte video waarin het probleem met het product te zien is. Dit stelt hen in staat het probleem te beoordelen en een weloverwogen beslissing te nemen over de volgende stappen.

Zodra je de video hebt opgestuurd, sturen we deze direct door naar de leverancier ter beoordeling en zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk een duidelijke oplossing krijgt.

Bedankt voor je medewerking en geduld. Nicole

22 de abril de 2026

Geen garantie defect scheerapparaat

Ik heb vorig jaar een scheerapparaat gekocht dat werd aangeduid als “beste koop” Na vijf maanden bleek dat de aan en uit knop niet meer werkte. Ik ben eind januari 2026 naar Snapbuy gaan mailen.
Solomon werd mijn contact. Wij hebben inmiddels 50 keer heen en weer gemaild.
Solomon heeft mij vele malen een goede oplossing beloofd.
-“Ik heb Uw terechte garantieclaim geëscaleerd.
u heeft een jaar garantie.
- Ik bied oprecht mijn excuses aan.
-Ik neem uw terechte klacht serieus.
-U gaat uw geld zeker terugkrijgen.
-Daar ga ik zelf voor zorgen.
-Ik kan niet bevatten hoe frustrerend dit voor U is”
En nog veel meer van soortgelijke beloftes en excuses. Sinds vorige week reageert Snapbuy/ Solomon niet meer op mijn mails.
Jullie raden het al. Na drie maanden mailen heb ik geen geld of ander scheerapparaat gekregen.
Ik sluit mij aan in de lange rij van klagers over het bedrijf Snapbuy.
Geen ster waard.

19 de abril de 2026

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.