SnapbuyAvaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

We hebben hier een tablet gekocht met 6000 ah accu. Deze loopt constant leeg ook bij geen gebruik ervan. Tevens extra garantie aan gekocht. De klantenservice laat maar op zich wachten en mailen dat ze... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik bestelde een beamer, en kwam erachter dat de zogezegde “objectieve”consumentenpagina rechtstreeks aan het bedrijf is gelinkt (een soort verdoken advertentie). Ik annuleerde meteen de bestelli... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Een smartwatch gekocht. Zou binnen 5 werkdagen bezorgd worden. Niet ontvangen na ruim een week. Contact gezocht en aangegeven dat ik de bestelling niet meer wilde ontvangen. Allemaal smoesjes dat het... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lieve lezer, Ik heb al eerder gewaarschuwd voor dit oplichtersbedrijf. De rotzooi die Snapbu.nl verkoopt is van Chineese makelij en wordt geproduceerd voor een Duits bedrijf, die wellicht ik elk land... Ver mais

Informações de contato

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

269 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

161 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Zeer goed retour beleid

Na alle negatieve reviews hier een zeer positieve, ik had een tablet besteld en heb bij nader inzien een retour aangevraagd. Meteen na mijn aanvraag kreeg ik een retour label met verdere instructies. Heb hem vervolgens teruggestuurd en kreeg enkele dagen later een bericht dat hij aangekomen was en dat het geld teruggestort wordt . Ik kan dit bedrijf aanbevelen. Bedankt voor de snelle afwikkeling.

2 de outubro de 2025

TRAP ER NIET IN !!!

Ik had een robotstofzuiger besteld, van 446,85 voor 299,90. Bleek geen merknaam te hebben, alleen de vermelding: "made in China".
Er werd ook geen factuur geleverd. De stofzuiger was na weken stuk. Je kunt ze niet bellen, dus heb ik een mail gestuurd, waarop geen reactie; waarna nog meer mails, maar geen reactie. 300 euro kwijt. Het is een boevennest! Trap er niet in!

6 de agosto de 2025

Een stofzuiger

Een stofzuiger , draadloos op accu besteld en vandaag besteld de eerst volgende werkdag in huis.
Na een uur een bericht gedaan dat ik van mijn bestelling afzie en dat ik graag mijn geld retour ziet komen.
Geen reactie , bedankt voor uw bestelling ,helaas is de levertijd langer dan verwacht , dus weer een bericht gestuurd, maar weer geen reactie en weer een berichtje ,helaas duurd het wat langer met uw bestelling.
Ga nu naar juridisch loket en mijn ING bank om stappen te ondernemen. Oplichterij noem ik dit , maar heb ik binnen 1 week nog geen geld terug komt het verhaal op facebook

17 de setembro de 2025

Annuleren

Heb mijn bestelling, robotstuifzuiger van €300, geannuleerd. Twee dagen later was het geld teruggestort naar mij.

25 de setembro de 2025

Product na 2 dagen netjes ontvangen

Ik had de dashcam besteld en toen mijn zoon de reviews liet zien verschoot ik toch wel.
Echter kan ik die meningen niet delen, zondag besteld en vandaag netjes via dhl avond bezorging ontvangen

23 de setembro de 2025

2e product niet geleverd

Helaas de reviews te laat gelezen! Had 2 luchtreinigers gekocht (1 ca. 150 euro p/st.)en maar 1 geleverd. Contact gehad en ze zouden er 1 nasturen. Nu 1,5 week later nog niets ontvangen en ook geen reactie meer via de klantenservice. Ook heel apart dat ze geen Google Bedrijfsprofiel hebben.. Via Google kun je hierdoor geen review achterlaten.. Dat zegt eigenlijk genoeg toch!? Dus... koop hier niet!

11 de setembro de 2025

ZAKKENROLLERS

Lees alle (!) onderstaande reviews en je weet met wie je te maken hebt. Mijn ervaring met deze schurken voegt daar niets nieuws aan toe, dus laat maar.

Diefstal is strafbaar, zakkenrollerij ook. Maar online mensen misleiden en oplichten, dat blijkt allemaal te mogen. Wanneer wordt eens begonnen met dit soort praktijken aan te pakken?

11 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Obviously this company is a fraud

Obviously this company is a fraud. So avoid it. They also have very good imitation websites of consumer reports in diffferent languages. That always is a very dangerous sign. They are extremely dishones. So dont be fooled.

6 de setembro de 2025

Koop hier niet

Koop hier niet, weten niet te reageren op retourzending. 5x verzocht de retourgegevens te zenden, NIET DUS.
Sturen hierop niet relevante mail, HEEL BEWUST. Weten zich niet aan Europese regels te houden, OOK BEWUST.

3 de setembro de 2025

Geen retour mogelijk

Ik heb een smartwatch besteld en ontvangen maar dat product voldeed niet aan de omschrijving. Om het te retourneren moet je dan een retourticket aanvragen en dat heb ik nooit ontvangen. Bovendien krijg je op iedere mail die je stuurt een standaard antwoord.

20 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Koop hier niets!!!! Oplichters!

De site waar ik op kwam heet Gesponsord
consumentenproductrapport.consumentenproductrapport.nl › beste › robotstofzuiger
Robotstofzuigers Test 2025
Erg misleidend lijkt op consumenten bond kopieeren en zag de nummer 1 robot stofzuiger, en deze besteld.
Bij snapbuy
Later op de dag gezocht naar ervaringen van dit bedrijf en erg geschrokken van deze recenties.
En de bestelling geannuleerd waar ik tot nu toe geen enkele reactie op gekregen hebt.
Pure oplichterij.
Update bestelling op verschillende manieren geannuleerd product zonder verzendinformatie vooraf aan de deur afgeleverd kan niet brutaler.
Op de orginele website van de fabrikant product ook nog eens 100 euro goedkoper, ook ik ben voor het eerst er in getrapt een schaamteloos bedrijf!

21 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het is dat 0 sterren niet kan...

Het is dat je geen 0 sterren kunt geven....
Via een website waarvan ik dacht dat het onafhankelijke testrapporten bevatte, bij snapbuy uitgekomen. Nadat ik besteld en betaald had, zag ik het... net te laat dus.
Meteen gebruik gemaakt van het herroepingsrecht: het hiervoor vermeldde e-mailadres op hun website blijkt niet te werken. Daarna meerdere keren een e-mail gestuurd, maar geen reactie. Uiteindelijk maar een retour aangevraagd; dat houdt in € 4,- extra kosten voor de retourzending.
Wat een verschrikkelijk bedrijf!!!

17 de agosto de 2025

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring; mijn bestelling was niet opgehaald omdat ik daar geen melding van had gekregen dat ik deze op kon halen en op vakantie was. Nu teruggestuurd blijkbaar door DHL maar nooit meer iets gehoord - al 1 maand is deze retour gestuurd maar nooit een update of iets gekregen. Ik probeer ze te pakken te krijgen, maar ze reageren niet op mail, telefoonnummer is niet correct van klantenservice en ze blijven mij herhaaldelijk marketing mails sturen terwijl ik mij al 5x heb uitgeschreven, wat ook in strijd is met persoonsgegevens verwerking.

20 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dit bedrijf wilt niet verbeteren

Dit bedrijf wilt niet verbeteren, op slinkse en geraffineerde wijze proberen ze kopers erin te verlokken om een artikel te bestellen met verschillende websites die net iets anders gespelt zijn. Reageren nagenoeg niet op mail en terugbetalen lijkt onmogelijk voor ze. Stelletje zwendelaars en oplichters zijn het.

19 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Steelstofzuiger X7 gekocht van 279 euro…

Steelstofzuiger X7 gekocht van 279 euro o0 14 maart. Na 3 maanden draaide de borstel niet meer en was de verlichting defect. Contact gehad, moest een filmpje hiervan opsturen. Gedaan ,niets gehoord. Wederom een email gestuurd met filmpje, nooit meer antwoord gehad. Weg 279 euro.

14 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

They sell products twice the real…

They sell products twice the real price.
The website does not include the brand name of the product. In my case i bought a laptop for €199. The same laptop could i buy from Amazon for €80. I returned the laptop and was surprised that they returned my money.

15 de julho de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.