We hebben hier een tablet gekocht met 6000 ah accu. Deze loopt constant leeg ook bij geen gebruik ervan. Tevens extra garantie aan gekocht. De klantenservice laat maar op zich wachten en mailen dat ze... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Betrug!!! Wir haben eine Vibrationsplatte für über € 300 gekauft. Die Vibrationsplatte war ihr Geld nicht wert!!! Haben daher vom Widerrufsrecht Gebrauch gemacht und nach mehrmaliger Aufforderung... Ver mais
Op 29 april ‘26 True Wireless in-ear hoofdtelefoon gekocht. Na ruim 14 geleverd. Helaas de oortjes laden niet goed op en vallen na 5 a 10 min uit. Gemaild dat ze niet goed werken ze zouden contact... Ver mais
Ik bestelde een beamer, en kwam erachter dat de zogezegde “objectieve”consumentenpagina rechtstreeks aan het bedrijf is gelinkt (een soort verdoken advertentie). Ik annuleerde meteen de bestelli... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Steelstofzuiger X7 gekocht van 279 euro…
Steelstofzuiger X7 gekocht van 279 euro o0 14 maart. Na 3 maanden draaide de borstel niet meer en was de verlichting defect. Contact gehad, moest een filmpje hiervan opsturen. Gedaan ,niets gehoord. Wederom een email gestuurd met filmpje, nooit meer antwoord gehad. Weg 279 euro.
They sell products twice the real…
They sell products twice the real price.
The website does not include the brand name of the product. In my case i bought a laptop for €199. The same laptop could i buy from Amazon for €80. I returned the laptop and was surprised that they returned my money.
Aangezien er staat binnen 3 tot 5…
Aangezien er staat binnen 3 tot 5 werkdagen leveren en deze tijd voorbij is hebben wij contact opgenomen met NietBezorgd.nl en hun hebben de bestelling onder controle en geven aan dat er een wettelijke levertermijn is van ongeveer 6 weken dus wij moeten nog even geduld hebben.
Snelle levering van de trial camera
Snelle levering van de trial camera. Gemakkelijke installatie en overdag goed beeld. ‘s nachts wel beperkt maar binnen 15 meter duidelijk te zien.
We hebben een tablet besteld die als…
We hebben een tablet besteld die als beste uit de test kwam, dit apparaat heeft geen goed beeld en touch scherm werkt slecht. Retour aangevraagd waar direct een reactie opkomt, daarna hoor je niets meer en zit je met een tablet die je beter weg kunt gooien.
Slechte service en misleidende werkwijze
Mijn ervaring met Snapbuy.nl laat zien hoe weinig transparant deze webwinkel omgaat met consumentenrechten en haar eigen processen. Op 3 augustus 2025 plaatste ik een bestelling die ik dezelfde dag nog, ruim vóór verzending, heb geannuleerd — omdat ik het product niet wilde ontvangen. Ik heb direct via de beschikbare contactmogelijkheden (zoals e-mail en het contactformulier) doorgegeven dat ik wilde annuleren.
Na mijn annuleringsverzoek kreeg ik uitsluitend automatische standaardberichten terug. Er werd niet inhoudelijk op mijn situatie gereageerd en Snapbuy ging desondanks gewoon verder met het verzendproces. Het pakket werd dus toch verstuurd, tegen mijn verzoek in. Daarna kreeg ik irrelevante voorstellen, zoals een “cashback”-aanbieding (een deel van het bedrag terug als ik het product zou houden) of de oproep om het pakket maar retour te sturen. Dit terwijl ik op tijd en volgens de regels had geannuleerd en duidelijk had gemaakt het product niet te willen hebben.
Ook is duidelijk dat Snapbuy haar webwinkel extra onder de aandacht brengt via consumentenproductrapport.nl, een website die zich voordoet als een onafhankelijk vergelijkingsplatform. In werkelijkheid worden daar vooral producten uit hun eigen assortiment extra gepromoot, wat tot verwarring en onduidelijkheid voor klanten leidt.
De kern: bij Snapbuy.nl wordt annulering vóór verzending genegeerd, alles verloopt via automatische standaardreacties en “cashback”-trucs, en als klant voel je je machteloos en onbegrepen. Echte persoonlijke service of rechtszekerheid ontbreekt volledig.
I didn't receive my product
I didn't receive my product. Robot cleaner 299,90 euro's.
I didn't get my money back. So I have taken legal actions and I have arranged Niet Bezorgd to get my money back.
Bestel hier niet!! Oplichters
Bestelling niet geleverd, 100€ weg. Geen contact te krijgen met klantenservice. Bestel hier niet!! Het zijn oplichters
Terrible company
Terrible company. Spend 300 euros and nothing is delivered and contact is impossible.
Hopefully nietbezorgd.nl can help.
Misleidende informatie en dubbele prijs t.o.v. elders
Mijn vrouw zocht een tablet en kwam op een "vergelijkingssite". Die vergelijkingssite (consumentenproductrapport.nl is nep; als je goed de kleine lettertjes leest, lees je het volgende: Houd er rekening mee dat deze website een advertentie is en geen onafhankelijke bron van consumenteninformatie, een blogbericht of een nieuwsartikel. De inhoud kan gevormd worden door commerciële partnerschappen, die de rangschikking en plaatsing van de getoonde producten kunnen beïnvloeden. De gekochte Tablet met Octa-Core 2.0 GHz processor / 6GB RAM + 128GB ROM / 10,1 inch FHD IPS-display aangeboden met 50% korting voor 199 Euro. Gangbaar wordt hetzelfde apparaat op Amazon aangeboden voor 99 Euro. De review is dus nep, de prijs ook.
Ik laat deze review doorsturen naar Snapbuy, dus ze kunnen ons in elk geval het teveel betaalde retourneren. Blijft het gevoel over flink genaaid te zijn.
Bestelling ontvangen maar dubieus
Bestelling ontvangen. En het produkt werkt. Moest er wel zelf achteraan mailen of ik een track aen trace kon ontvangen. Kwam er toen pas achter dat het uit Dld kwam en daarna via deze site dat ze zich niet aan richtlijnen houden.
De website zelf is misleidend en ziet net zo uit als de consumentenbond met " best getest" etc. Dat is dus niet zo. Let daar goed op. Daarom bestel ik hier niet weer.
Scheerapparaat binnen 3 maanden kapot.
Scheerapparaat binnen 3 maanden kapot.
Krijg geen contact met ze. Ze reageren nergens op.
Dit bedrijf is NEP hebben een prima web…
Dit bedrijf is NEP hebben een prima web design afdeling om je goed te misleiden producten worden nooit geleverd.
Je weet als klarna niet werkt dat het niet goed zit hoop dat mensen dit lezen voor de aankoop .Dit soort bedrijven moeten van het internet af en snel ook.OPLICHTEN IS NIET OKÉ
Ik wilde een artikel retour sturen maar…
Ik wilde een artikel retour sturen maar kreeg geen retour bevestiging. Na een maand ineens wel een retour bevestiging. Het artikel retour gestuurd met extra retour kosten. Maar mijn zending kwam weer terug. Erg slecht bdrijf. Niets bij kopen.
3 luchtzuivereraars besteld en maar 2…
3 luchtzuivereraars besteld en maar 2 gekregen mail gestuurd wordt nergens op gereageerd, telefoonnummer als iemand die heeft graag ik kan m niet vinden ben bang dat de laatste niet geleverd wordt maar wel alles betaald.
Wildcamera besteld via de misleidende …
Wildcamera besteld via de misleidende vergelijkings consumentenrapport.nl
Na twee dagen aangemeld voor retour en me beroeps op herroepsrecht krijg ik een mail over 20% refund als ik het produkt niet terug stuur daarna alles ingevuld .. op het retour formulier niks maar nu anderhalve maand verder geen antwoord niets na een mail of 20 denk ik ook dat ik er naar kan fluiten.. en dat kan allemaal in Nederland . Dus niets kopen bij Snapbuy.nl oplichters.
4d rotary shaver
Ik heb een electrische scheerapparaat besteld. Het duurde wat langer voor dat werd geleverd. In paniek begon ik te kijken naar negatieve reviews. Toch kwam het op tijd binnen en het werkt perfect. Beste scheerapparaat ik ooit heb gekocht.
Misleidend
Misleidend! Ik zocht op consumentenbond naar de best geteste steelstofzuiger en kwam in eerste instantie zonder dat ik het door had bij consumentenproductrapport. Het lijkt op de website van de consumentenbond en deze promoot de producten van snapbuy. Waarbij de beste erg lijkt op de dyson. Maar gezien alle reacties wordt er nooit geleverd of niet goed geleverd. Mijn advies. Goed kijken en laat je niet misleiden!
hier een bloeddrukmeter besteld nooit…
hier een bloeddrukmeter besteld nooit gekregen en reageren niet meer !!!!!!
OPLICHTERS !!!!!!
Product not working
Product not working! Wanted to return it but no answer. Absolute silence.
*Good advice: do not buy anything from them!!!!•
FRAUDE!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.