Het bestellen ging gemakkelijk. Toch maakte ik een tikfoutje met het invoeren van mijn emailadres. Even bellen en het was hersteld door de klantenservice. Een dag later had ik mijn schoenen. Ik ben u... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
De schoenen werden de volgende dag netjes verpakt en in de juiste uitvoering geleverd. Helaas viel de maat niet goed, waardoor ik ze heb geretourneerd en een andere maat heb besteld. Deze nieuwe... Ver mais
Vlotte verkoop. Snelle levering. Ik had een retour (artikel was iets te klein gekocht), meteen andere maat gekocht dat ik de dag nadien al had en retour zonder problemen zeer snel terug op mijn rekeni... Ver mais
Het bestellen op Sneakerbaas was eenvoudig en snel geregeld. De communicatie via de mail was perfect, ik werd goed op de hoogte gehouden. En de levering was ook super snel! De sneakers die ik kreeg z... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre SneakerBAAS
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Bekijk de complete sneakercollectie op SneakerBAAS en geef elke outfit een stijlvolle upgrade! Combineer jouw favoriete look met een nieuw paar sneakers van topmerken zoals Adidas en Karhu. Of je nu houdt van een opvallende of minimalistische stijl, er is voor ieder wat wils. Onze sneakers geven je outfit een kleurrijke touch en bieden optimaal comfort. Bestel eenvoudig jouw favorieten online in onze webshop!
Informações de contato
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Holanda
- klantenservice@etrias.nl
- sneakerbaas.nl
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fraude
Wat er mis ging ??
Iemand anders heeft gewoon een bestelling kunnen doen bij jullie op mijn naam.
Blijkt dat dat heel makkelijk kan
Fraude dus
Woensdag word er aangifte gedaan bij de politie
Mooie schoenen
Mooie schoenen, goede kwaliteit. Wel halve maat groter bestellen vallen kleiner
Super snelle levering en was zeer te…
Super snelle levering en was zeer te vrede over mijn bestelling
Vlotte verzending
Vlotte verzending, duidelijke foto’s van het product en een scherpe prijs
Supersnel bestelproces en levering
Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen en supersnelle levering van het juiste product.
Snel en gebruiksvriendelijk
Op een zondagavond een paar hippe sneakers besteld, maandag al geleverd.
Naast de snelle service, ook een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website.
Zeker aan te raden
Goede communicatie
Goede communicatie omtrent levertijd/datum. Dat is voor mij wel echt key.
Klantenservice en maattabel.
Ik ben uitgegaan van de maattabel op de website en kwam uit op één maat groter dan normaal. Hierdoor zitten mijn schoenen als gegoten.
De keuze in schoenen is reuze bij sneakerBAAS
De keuze in schoenen is reuze. Onze dochter wilde heel graag een bepaalde paar sneaker van asics, die best duur zijn. Maar hier bij sneakerBAAS waren deze sneakers veel goedkoper. Nadat ik de goede recensies had gelezen heb ik besloten om bij sneakerBAAS te bestellen. Een dag later heb ik deze sneakers netjes verpakt ontvangen. Binnenkort krijgt onze dochter deze voor haar verjaardag, wat zal ze er blij mee zijn.
Zeer korte levertijden en goede…
Zeer korte levertijden en goede kwaliteit.
Ik raad het ten zeerste aan.
Zeer tevreden
De sneakers die ik kreeg zijn van uitstekende kwaliteit, precies zoals verwacht. Ik ben er erg blij mee! Zeker een aanrader!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.