Het bestellen ging gemakkelijk. Toch maakte ik een tikfoutje met het invoeren van mijn emailadres. Even bellen en het was hersteld door de klantenservice. Een dag later had ik mijn schoenen. Ik ben u... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
De schoenen werden de volgende dag netjes verpakt en in de juiste uitvoering geleverd. Helaas viel de maat niet goed, waardoor ik ze heb geretourneerd en een andere maat heb besteld. Deze nieuwe... Ver mais
Het bestellen op Sneakerbaas was eenvoudig en snel geregeld. De communicatie via de mail was perfect, ik werd goed op de hoogte gehouden. En de levering was ook super snel! De sneakers die ik kreeg z... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre SneakerBAAS
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Bekijk de complete sneakercollectie op SneakerBAAS en geef elke outfit een stijlvolle upgrade! Combineer jouw favoriete look met een nieuw paar sneakers van topmerken zoals Adidas en Karhu. Of je nu houdt van een opvallende of minimalistische stijl, er is voor ieder wat wils. Onze sneakers geven je outfit een kleurrijke touch en bieden optimaal comfort. Bestel eenvoudig jouw favorieten online in onze webshop!
Informações de contato
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Holanda
- klantenservice@etrias.nl
- sneakerbaas.nl
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Het is een goede eerlijke website.
Het is een goede eerlijke website.
Prijzen zijn goed en kortingen zijn er ook meestal.
En een hele snelle levering
Fijne schoenen die snel bezorgd zijn
Fijne schoenen die snel bezorgd zijn
Next day delivery in een verpakking op…
Next day delivery in een verpakking op maat - top !
Vlotte en snelle verkoop
Vlotte verkoop. Snelle levering. Ik had een retour (artikel was iets te klein gekocht), meteen andere maat gekocht dat ik de dag nadien al had en retour zonder problemen zeer snel terug op mijn rekening gestort. Erg tevreden.
Top site!
Scherpe prijzen, groot aanbod en snelle service!
Snelle verzending
Snelle verzending, alles goed verpakt. Maar de schoenen waren jammer genoeg bijna een maat te groot. Ik had het kunnen weten dat unisex schoenen groter uitvallen. Maar was ook fijn geweest als dat erbij had gestaan.
veel keuze van sneakers
In het weekend besteld en maandag al geleverd.
Snelle levering, webshop overzichtelijk en veel keuze van sneakers
Uitstekende service
Uitstekende service. Snelle verzending!
Duidelijke site
Duidelijke site, snel geleverd, prima verpakking. Helaas een maat te klein, retour was heel snel en simpel te regelen zonder printwerk. En ook weer heel snel de goede maat in huis.
Grote keuze, snelle levering
Grote keuze Hi-TEC sneakers, mooie aanbieding, makkelijk bestelproces en supersnelle levering (volgende dag).
Kon de schoenen nergens meer vinden en…
Kon de schoenen nergens meer vinden en toen kwam ik sneakerbaas tegen. Snelle verzending en ben er blij mee. Thanks!
In de avond besteld
In de avond besteld, en de volgende dag in huis.
Zeer snelle en uitstekende service!
Hoewel we pas later op de avond de bestelling hebben gedaan, kwam het pakketje de volgende dag al aan! Zeer tevreden dus!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.