Dikke aanrader! Mooie nikes, juiste weergave van foto's en daarmee de verwachting. Kom zeker bij ze terug
Veja o que dizem as avaliações
Altijd fijn contact met Doenya van Sneakerwish. Hele nette prijs, supersnelle verzending en een lief persoonlijk kaartje voor mijn dochter waar ik de Nike Air Max 90 Ice Pack White voor had gekocht.... Ver mais
Bij Sneakerwish al meerdere sneakers voor mijn dochters en mijzelf gekocht. Ruime keuze met daarbij goed advies wanneer nodig! Contact heb ik als zeer behulpzaam en vriendelijk ervaren. Leveringen a... Ver mais
Sneakerwish is een hele fijne online winkel met veel keuze. Wil je iets hebben wat er niet op de website staat, kan je altijd contact opnemen en dan word er voor je gekeken of het te regelen valt. E... Ver mais
Detalhes da empresa
Wij zijn Sneaker, webshop in het verkopen van een breed assortiment van sneakers. Wij hebben de focus liggen op Nike Air Max. Tevens hebben wij ook een sneaker service, denk hierbij aan het cleanen, repainten van je sneakers. Ben je op zoek naar een specifiek paar, stuur ons gerust een berichtje, dan kijken wij met je mee.
Informações de contato
Pede aos clientes que avaliem
Steeds correct / vriendelijk
Steeds correct, snel, vriendelijk!

Fantastisch
Fantastisch! Komen afspraken na en super goede en leuke schoenen!

Betrouwbaar en goede service
Al meerdere schoenen gekocht bij Sneakerwish…hele mooie Nikes voor een prima en eerlijke prijs.
Betrouwbaar en er wordt een hele goede service verleend.
Ik kom zeker terug :)

Goed geregeld!
Snelle reactie, goede service en veel voorraad!

Super fijne website
Super fijne website, aardige personen en waanzinnige schoenen van goede kwaliteit!

Topper 👍🏼
Sneakerwish is mijn contact als het gaat om Nike Air Max 1 schoenen.
Ze (Doenya) heeft me al van verschillende paartjes voorzien. Contact is super goed en ze adviseert me ook als ik met vragen zit. Advies loopt uiteen van, vragen of bepaalde paartjes legit zijn, tot of ik een aankoop wel of niet moet doen.
Het aanbod van Nike air max is super groot, voor zowel de kleine liefhebber als de volwassen medemens en ze hanteert zeer nette prijzen.
Koop je schoenen bij Sneakerwish dan zul je daar geen spijt van krijgen.

Resposta da Sneakerwish
betrouwbaar snelle afwikking en snelle…
betrouwbaar snelle afwikking en snelle verzending raad het iedereen aan.
prijs en kwaliteit is goed en duidelijk. Eerlijke verkoper.

Mooie schoenen
Mooie schoenen, goede prijs kwaliteit verhouding en altijd snel contact en geleverd