Har fået det fineste, runde egetræsbord leveret. Kvaliteten er uovertruffen og bordet er præcis, som vi ønskede os. Kan varmt anbefale Snedkeriet Dupont. De er mennesker med passion for træ og detal... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi er så glade for vores håndlavede sildebensbord fra Snedker Dupont! Kvaliteten og detaljerne er i særklasse, og både træets struktur og finish vidner om ægte snedkerkunst. Hele processen – fra... Ver mais
A empresa respondeu
Vi modtog vores smukke spisebord i valnød, når man besøger deres showroom får man fin betjening, hvor der er tid til dig. Ved levering gives der fin gennemgang af bordet. Det eneste man lige skal være... Ver mais
A empresa respondeu
Service helt i top både før bestilling og ved levering. Også super god kontakt omkring levering, som skete fuldstændig som aftalt og endda flere uger hurtigere end aftalt! God info om pleje af bordet... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi laver håndlavede møbler på bestilling efter dine mål og ønsker. Vi har specielt stor ekspertise inden for sildebensborde. Vi kan både tilbyde rektangulære eller runde border med eller uden tillægsplader. Du kan for eksempel bestemme: -Mål på bordet -Olie -Bordben -0-2 tillægsplader Prøv vores prisberegner på: www.SnedkerDupont.dk
Informações de contato
Rugvænget 10, 2630, Taastrup , Dinamarca
- info@snedkerdupont.dk
- snedkerdupont.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super flot bord og rigtig god og professionel service
Rigtig god service. Og et FANTASTISK flot bord😊

Resposta da Snedkeriet Dupont
Sublim service og udsøgt kvalitet på…
Sublim service og udsøgt kvalitet på vores bord. Det er så flot og lækkert udført .

Mesterligt håndværk
I går hentede vi det bestilte runde plankebord, og vi kan kun sige at anmeldelserne her på sitet talte sandt. Super flot håndværk og intet som helst at udsætte hverken på kvalitet eller servicen fra Simon fra Dupont. Virkelig god værdi for pengene!

Resposta da Snedkeriet Dupont
Vi er så glade for vores smukke bord
Utrolig flot finish! Det er så lækkert vores nye sildebensbord.
Dem der leverede og samlede det var så flinke og hjælpsomme! Vi kan varmt anbefale Snedkeriet Dupont. :-)

Drømme-bordet
Vi har fået vores flotte runde drømme planke spisebord (170 cm i diameter) udført i det flotteste snedkerarbejde. Vi besøgte Simon i Tåstrup og fik sublim vejledning - bestilte og fik bordet til aftalt tid - leveret og monteret af de sødeste fragtmænd. Super glade for vores bord og de bedste anbefalinger herfra. J&B

Utroligt smukt håndværk!
Inden vores bestilling besøgte vi værkstedet og fik rigtig mange gode råd og vejledning.
Det færdige bord er utroligt smukt og blev leveret i henhold til det forventet tidspunk.
Super håndværk til rimelig priser og top service. Kan varmt anbefale Snedkeriet Dupont.

Resposta da Snedkeriet Dupont
Rigtig god kvalitet og formidabel…
Rigtig god kvalitet og formidabel service ved levering.
Vi havde bestilt et stort spisebord med tillægsplader og et matchende sofa bord. Under vejs i processen ændrede vi nogle ting, men det var intet problem at rette til.
Tingene blev leveret med god service og kvaliteten af bordene er helt fantastisk.
Kæmpe anbefaling herfra

Virkelig flot bord
Virkelig flot bord, efter vores behov. Simon er meget dygtig og engageret i sit arbejde.
Levering: Alt til topkarakter

Resposta da Snedkeriet Dupont
Fantastisk service og fantastisk flotte…
Fantastisk service og fantastisk flotte produkter. Jeg kan klart anbefale Snedkeriet Dupont!

Kæmpe anbefaling
Nem bestilling, levering inden for den angivne periode, god og nem aftale om levering til døren, levering til tiden på dagen og herunder også indbæring og montering af bordet, god vejledning og ikke mindst, så har jeg modtaget det smukkeste bord, jeg nogensinde har set. Den slags håndværk og detaljer kan kun laves af personer, som brænder for deres fag.

Fantastisk håndværk
Fantastisk service fra start til slut. Alle vores krav til vores spisebord blev opfyldt. Vi har nu det flotteste spisebord i sildebensparket, hvor håndværket er hel i top. Kan kun anbefales herfra. Pris, service og kvalitet helt i top.

Resposta da Snedkeriet Dupont
Vi elsker vores nye plankebord
Vi elsker vores nye plankebord. Vi kan varmt anbefale Snedkeriet Dupont, virkelig smukt håndværk.

Smukt bord - god oplevelse
Vi har netop modtaget det smukkeste bord fra Simon og er SÅ glade.
Fra første fremvisning til slutproduktet har vi følt os godt taget i mod og vejledt - og så til en yderst rimelig pris.
De bedste anbefalinger herfra!

Resposta da Snedkeriet Dupont
Fantastisk service drenge og tak for…
Fantastisk service drenge og tak for den store hjælp🙌

Resposta da Snedkeriet Dupont
Super flot arbejde leveret før tid og…
Super flot arbejde leveret før tid og super service

Smukke smukke borde
Super smukke borde, nemt at bestille online. God vejledning over tlf.
super aflevering og opsætning.
Få 10 ud 10 stjerner🌟🌟

Spisebord i sildebens parket
Det var nemt at bestille præcist det bord vi ønskede os. Snedkerfirmaet Dupont har lavet et rigtig flot bord. Firmaet insisterer på selv at levere bordet samt lave opsætning hos kunden. Det var en ekstra god oplevelse at det var netop de to snedkere der have lavet vores bord der kom med det og gav vejledning i vedligeholdelse af det. Vi kan varmt anbefale Dupont til andre kunder.

Resposta da Snedkeriet Dupont
Direkte fra værkstedet til vores alrum
Modtog det smukkeste sildebensbord fra de to unge og dygtige snedkere, som selv kom til Svendborg og leverede bordet.

Resposta da Snedkeriet Dupont
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.