Har fået det fineste, runde egetræsbord leveret. Kvaliteten er uovertruffen og bordet er præcis, som vi ønskede os. Kan varmt anbefale Snedkeriet Dupont. De er mennesker med passion for træ og detal... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi er så glade for vores håndlavede sildebensbord fra Snedker Dupont! Kvaliteten og detaljerne er i særklasse, og både træets struktur og finish vidner om ægte snedkerkunst. Hele processen – fra... Ver mais
A empresa respondeu
Vi modtog vores smukke spisebord i valnød, når man besøger deres showroom får man fin betjening, hvor der er tid til dig. Ved levering gives der fin gennemgang af bordet. Det eneste man lige skal være... Ver mais
A empresa respondeu
Service helt i top både før bestilling og ved levering. Også super god kontakt omkring levering, som skete fuldstændig som aftalt og endda flere uger hurtigere end aftalt! God info om pleje af bordet... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi laver håndlavede møbler på bestilling efter dine mål og ønsker. Vi har specielt stor ekspertise inden for sildebensborde. Vi kan både tilbyde rektangulære eller runde border med eller uden tillægsplader. Du kan for eksempel bestemme: -Mål på bordet -Olie -Bordben -0-2 tillægsplader Prøv vores prisberegner på: www.SnedkerDupont.dk
Informações de contato
Rugvænget 10, 2630, Taastrup , Dinamarca
- info@snedkerdupont.dk
- snedkerdupont.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Personlig levering af det flotte bord
Personlig levering af det flotte bord. Vi er fuldt tilfredse 👌😃

Resposta da Snedkeriet Dupont
Flot bord og god kommunikation
Svarer hurtigt på beskeder via IG og bestilte også via besked på IG. Leveret som lovet. Bordet er virkelig flot. Betaling først efter levering.

Kvalitet og Service
Man betaler en lidt høj pris for produktet, men man får også service og kvalitet for det fulde beløb.
Kan kun anbefale dette firma.

Resposta da Snedkeriet Dupont
Flottest spisebord og super service!
Flottest spisebord og super service!
Vi modtog vores bord i fredags og er simpelthen så glad for den . Håndværket er i top og servicen lige sådan. Kæmpe ros herfra. Kan kun anbefale.

Resposta da Snedkeriet Dupont
Et flot hånværk de laver
Et flot hånværk de laver samt en stor servise inde fra dem.
mvh Jan ( Frederikshavn )

Super god service.
Super god service.
Vi bestilte bordet, grundet de super gode anmeldelser fra firmaet.
Bordet er meget tilfredstillende, flot håndværk og ligeså vigtigt for mig.
Aftalen er overholdt til punkt og prikke 🥇
Jeg kan kun anbefale snedkeriet dupont.

Resposta da Snedkeriet Dupont
Smukt bord, godt håndværk og super god service
Vi er blevet de lykkelige ejere af et fuldstændig fantastisk smukt rund bord fra Snedkeriet Dupont. Bordet er utroligt flot håndværk og man kan kun blive glad, hver gang man sidder ved det - funktionelt og smukt. Desuden er der mange valgmuligheder for at sammensætte præcis det bord man gerne vil have. Prikken over i'et er at bordet bliver leveret (og samlet) af de to snedkere selv, så man kan få en snak om processen og introduktion til hvordan bordet skal plejes og hvordan man slår det ud.
Vi kan varmt anbefale Snedkeriet Dupont, hvis du vil have det smukkeste bord og flot håndværk i dit hjem.

Smukkeste bord
Mega hurtig udførelse, konkurrencedygtig pris, effektiv levering og det smukkeste bord. Bedre end vi drømte om

Super oplevelse
Super oplevelse. Det er sjældent at man på den måde oplever kombinationen af passion for god håndværk og god service. Det er ikke billigt men god kvalitet koster og det betaler jeg med glæde. Især når servicen også er i top. Stor anbefaling herfra

Super service
Super service. De mødte op på en fridag så vi kunne komme og besøge værkstedet. God vejledning i forhold til valg af bordben etc.
Er så super glad for mit smukke bord

Resposta da Snedkeriet Dupont
Super flot og dygtigt håndværk og helt…
Super flot og dygtigt håndværk og helt igennem fantastik service. Det unge brødrepar fortjener alle 6 stjerner 😊Kan kun varmt anbefale dem.
Fremragende kundeservice og godt dansk håndværk
Vi har bestilt et ø140 cm egetræ’s bord i sildeben med udtræk og 2 stk tillægs-plader.
Der har været god dialog med Snedkeriet hele vejen igennem og vi har fået et rigtig flot bord 👍

Sublim service
Sublim service. Havde flere spørgsmål undervejs og havde også brug for at at se et bord og flere stel live inden køb, hvilket vi var mere end velkomne til i Taastrup.

10 ud af 10
Bedste service angående svar og anbefalinger :-)

Ekstremt god kundeservice
Ekstremt god kundeservice. Jeg havde mange spørgsmål både før og efter jeg bestilte mit bord og alle spørgsmål blev besvaret grundigt og tydeligt af Snedkeriet Dupont.
Varen er en helt anden liga end borde jeg har set på markedet. De er utrolig smukke og man kan mærke at der er krædset for detaljerne.
Alt i alt en virkelig god oplevelse fra start til slut 🤩

Super service
Super service. Fantastisk flotte borde udført i den bedste kvalitet

Fantastisk snedkeri
At forvandle 20 års gamle egetræs gulv
til sådan et smuk bord er jo kunst i sig selv
Vi har haft en fantastisk oplevelse med Dupont, de har hørt os og forstået os.
Kan varmt anbefales 💪💪👍

Resposta da Snedkeriet Dupont
Super flot bord - leveret lige til tiden.
Super flot bord, som får en masse komplimenter med på vejen fra vores gæster.
Inden vi bestilte bordet var jeg en tur forbi værkstedet i Tåstrup, hvor jeg blev mødt af to søde og kompetente drenge. En virkelig god oplevelse hele vejen igennem.

⭐⭐⭐⭐⭐
Super service, levering i top, super flot håndværk ⭐⭐⭐⭐⭐ DBh fra en meget tilfreds kunde

Resposta da Snedkeriet Dupont
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.