Snedkeriet Dupont Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har fået det fineste, runde egetræsbord leveret. Kvaliteten er uovertruffen og bordet er præcis, som vi ønskede os. Kan varmt anbefale Snedkeriet Dupont. De er mennesker med passion for træ og detal... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er så glade for vores håndlavede sildebensbord fra Snedker Dupont! Kvaliteten og detaljerne er i særklasse, og både træets struktur og finish vidner om ægte snedkerkunst. Hele processen – fra... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi modtog vores smukke spisebord i valnød, når man besøger deres showroom får man fin betjening, hvor der er tid til dig. Ved levering gives der fin gennemgang af bordet. Det eneste man lige skal være... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service helt i top både før bestilling og ved levering. Også super god kontakt omkring levering, som skete fuldstændig som aftalt og endda flere uger hurtigere end aftalt! God info om pleje af bordet... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Armários Embutidos
  2. também em
  3. Fabricante de Armários

Escrito pela empresa

Vi laver håndlavede møbler på bestilling efter dine mål og ønsker. Vi har specielt stor ekspertise inden for sildebensborde. Vi kan både tilbyde rektangulære eller runde border med eller uden tillægsplader. Du kan for eksempel bestemme: -Mål på bordet -Olie -Bordben -0-2 tillægsplader Prøv vores prisberegner på: www.SnedkerDupont.dk

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

30 de março de 2024

Det er dejligt at høre I er tilfredse 😃
Tak for anmeldelsen

Lige det vi ledte efter

Vi har fået det smukkeste spisebord med meget personlig betjening. Mål og farve lige efter vores behov. Bordet pynter vi vores spisestue og tænker stadig på Simon når vi nyder hans pæne håndværk

10 de março de 2024

Hej Dennis & Tomas
Det er dejligt at høre, I er tilfredse med bordet 😃

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har modtaget de flotteste border

Har modtaget de flotteste border. Samt hurtigt svar ved kontakt. De kom før de 8 uger, og blev sat op samt god vejledning ift. hvordan vi plejer bordet. Samt vi fik af vide vi altid kunne skrive, hvis vi blev i tvivl om noget.
Mange varme anbefalinger herfra

24 de fevereiro de 2024

Hej Nadja
Fedt at høre I er tilfredse, og tusind tak fordi du deler det.
Det sætter vi meget stor pris på.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En virkelig god oplevelse at handle med…

En virkelig god oplevelse at handle med de 2 meget dygtige gutter, et fantastisk flot bord som vi er helt vilde med, leveret der hvor bordet skal stå, isættelse af plader så man kan se det færdige resultat, tørret af, så det står helt perfekt.
Vi giver vores bedste anbefalinger til Dupont
Hilsen
Anne og Hans

3 de fevereiro de 2024

Hej Anne & Hans
Fedt at høre I er tilfredse 😃
Vi sætter meget stor pris på jeres anmeldelse og at i ville bruge tid på at dele jeres mening.

Daniel og Simon

Mega god service

Mega god service, venlige og imødekomne, kan kun anbefale snedkerdupont de skuffer ikke

26 de janeiro de 2024

Hej Mikkel
Vi takker for den flotte anmeldelse😃

Vi sætter meget stor pris på, at du gad tage dig tid til at dele din mening

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har fået de smukkeste borde

Har fået de smukkeste borde. Et sildeben spisebord og et hjemmedesignet sofabord. Kan varmt anbefale Simons arbejde. Virkelig smukt!

27 de janeiro de 2024

Hej Pernille
Tak for den flotte anmeldelse, det er dejligt at høre I er tilfredse 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smukt bord med perfekt skjulte samlinger

Super fin oplevelse hele vejen i gennem og et meget smukt bord, vi fik leveret. Vi var overraskede over, hvor godt samlingerne på vores bord med udtræksplader var skjult.

Også et par venlige gutter, der leverede bordet og fortalte lidt om pasning og pleje.

13 de janeiro de 2024

Resposta da Snedkeriet Dupont

Sikke en dejlig anmeldelse at få ☺️

Det glæder os meget i er tilfredse

Virkelig flot håndværk.

Vi fik leveret et virkelig flot bord, super godt håndværk. Man kan slet ikke se hvor bordet deler sig, hverken med eller uden plader. Vi fik det til den aftalte tid. Kan kun anbefale Dupont.

27 de dezembro de 2023

Hej Christina
Det er dejligt at høre I er tilfredse med bordet, og tusind tak fordi du gad tage dig tid til at dele din oplevelse med os 😃

Rigtig fantastisk oplevelse

Rigtig fantastisk oplevelse. Udover at vi har fået lige præcis det bord, vi var ude efter, så oplevede vi en fantastisk service, faglighed og dedikation for håndværket. Virkelig nogle gutter, der kan deres kram.

30 de dezembro de 2023

Hej Peter
Vi er super glade for at høre I har fået det bord i ønskede og at I er tilfredse med vores service 😃

Vi takker mange gange for at du gad bruge lidt tid på at skrive denne anmeldelse

Super lækkert bord

Super lækkert bord! Virkelig top lækkert, Vi er så glade for det. Det er helt igennem ordentligt håndværk.

Levering og service var helt i top. Rare og venlige gutter, der har styr på det de laver. Står man og gerne vil købe sig et lækkert sildebensbord, så er der en varm anbefaling herfra.

30 de dezembro de 2023

Hej Søren
Vi takker mange gange for handlen og den meget fine anmeldelse.
Vi sætter meget stor pris på at du gad tage dig tid, til at dele din mening :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kun de bedste af de bedste anbefalinger…

Kun de bedste af de bedste anbefalinger herfra nordjylland! Hvis man kunne give mere end 5 stjerner, så ville det være meget fortjent.! Et vanvittigt flot håndværk, detaljerne er spot on, træet er blødt som silke og bordet smukkere end smukt. Vi elsker vores fine bord og glæder os til at dele dets skønhed med familie og venner. Tak, bare mange tusinde tak!

18 de novembro de 2023

Hej Stephanie
Tusind tak for den meget flotte og uddybende anmeldelse!
Det betyder rigtigt meget for os, at vi har levet fuldt ud op til jeres forventninger om et unikt bord i de bedste materialer 😃

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utrolig god service og høj kvalitet af borde

Vi købte i start september 2023 et rundt spisebord med udtræk og et matchende sofabord hos Dupont Snedkeri. Vi har været utrolig glade for både hele processen og for bordene. Da vi skulle finde et bord kontaktede vi Simon, og han gav os lov til at komme ud og se på nogle udvalgte borde i deres værksted, da vi bor på Sjælland og derfor ikke havde mulighed for at komme til Silkebord i Jylland. Ved besøget gav de sig god tid til os, og vi fik besvaret alle vores spørgsmål. Efter bestillingen var lagt blev leveringstiden overholdt (6-8 uger), og bordene blev båret op og monteret, og igen gav Snedkeriet Dupont sig god tid til at hjælpe med at skrue ben på, sætte bordene op hvor det skulle stå, give information om vedligeholdelse, samt vise hvordan det fungerer med udtrækket til tillægsplader mm.. Det eneste lille minus er, at vi troede, at når vi købte 2 stå tillægsplader, kunne man nøjes med kun at sætte én i, såfremt man kun havde behov for det. Det er åbenbart ikke helt tilfældet - i hvert fald ikke med samme flotte usynlig resultat (så skal begge plader bruges).
Selve bordene er utrolig flotte. Udtrækket er helt usynligt, og der er ikke en finger at sætte på kvalitetten. Farverne på olien og træets udskæringer er utrolig flotte, og der er ingen knaster i.
Endnu et stort plus er, at du betaler først når du har modtaget dit bord og sagt god for kvaliteten. Så ikke noget med at gå rundt og være nervøs i mellemtiden for, at tingene ikke er, som de skal være.
Alt i alt en rigtig god oplevelse hos Snedkeriet Dupont, hvor du får en rigtig god service og borde i høj kvalitet for en god pris. Jeg vil til enhver tid anbefale firmaet til alle.
Mvh
Sara

30 de outubro de 2023

Hej Sara
Vi takker mange gange for den flotte anmeldelse, det er super fedt at få bekræftet i er og har været tilfredse med vores service 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super godt firma jeg kan anbefale til…

Super godt firma jeg kan anbefale til alle. Rigtig god service og imødekommende ejer som virker rigtig flink.

Har afhentet i Herlev og fik udleveret et meget flot bord som vi er rigtig glade for.

20 de outubro de 2023

Hej Stefan
Super fedt at høre I er tilfredse 😊
Og tusind tak fordi du gad dele det

Et bord i topklasse!

Virkelig flot bord. Super god service fra start til slut. Kan klart anbefales.

1 de outubro de 2023

Hej Dennis
Dejligt at høre du har været tilfreds med bordet og vores service, det betyder enormt meget for os, at du gad bruge 5 min. på at skrive din mening.

Spisebord til 5 stjerner

Vi har gået det flotteste bord fra snedkerdupont, lavet lige præcis som det skulle!
Kan kun anbefales på højste plan!

7 de outubro de 2023

Hej Michella
Vi takker, mange gange for de fine ord, og at du gad tage dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det betyder meget

Simon Dupont

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Produkt og service i top

En virksomhed med god service og rigtig gode produkter. Vi har modtaget et spisebord med udtræk, som lever helt op til vores forventninger, kvaliteten er i top og det samme er servicen. Vi vil rigtig anbefale Snedkeriet Dupont hvis man vil eje et kvalitets bord.

11 de julho de 2023

Hej Alberte
Det glæder mig rigtigt meget, at høre I har været tilfredse med processen og bordet.
Tusind tak fordi du gad bruge tid på at anmelde os😃

Simon

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais