Har fået det fineste, runde egetræsbord leveret. Kvaliteten er uovertruffen og bordet er præcis, som vi ønskede os. Kan varmt anbefale Snedkeriet Dupont. De er mennesker med passion for træ og detal... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi er så glade for vores håndlavede sildebensbord fra Snedker Dupont! Kvaliteten og detaljerne er i særklasse, og både træets struktur og finish vidner om ægte snedkerkunst. Hele processen – fra... Ver mais
A empresa respondeu
Vi modtog vores smukke spisebord i valnød, når man besøger deres showroom får man fin betjening, hvor der er tid til dig. Ved levering gives der fin gennemgang af bordet. Det eneste man lige skal være... Ver mais
A empresa respondeu
Service helt i top både før bestilling og ved levering. Også super god kontakt omkring levering, som skete fuldstændig som aftalt og endda flere uger hurtigere end aftalt! God info om pleje af bordet... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi laver håndlavede møbler på bestilling efter dine mål og ønsker. Vi har specielt stor ekspertise inden for sildebensborde. Vi kan både tilbyde rektangulære eller runde border med eller uden tillægsplader. Du kan for eksempel bestemme: -Mål på bordet -Olie -Bordben -0-2 tillægsplader Prøv vores prisberegner på: www.SnedkerDupont.dk
Informações de contato
Rugvænget 10, 2630, Taastrup , Dinamarca
- info@snedkerdupont.dk
- snedkerdupont.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Lige det vi ledte efter
Vi har fået det smukkeste spisebord med meget personlig betjening. Mål og farve lige efter vores behov. Bordet pynter vi vores spisestue og tænker stadig på Simon når vi nyder hans pæne håndværk

Resposta da Snedkeriet Dupont
Har modtaget de flotteste border
Har modtaget de flotteste border. Samt hurtigt svar ved kontakt. De kom før de 8 uger, og blev sat op samt god vejledning ift. hvordan vi plejer bordet. Samt vi fik af vide vi altid kunne skrive, hvis vi blev i tvivl om noget.
Mange varme anbefalinger herfra

Resposta da Snedkeriet Dupont
En virkelig god oplevelse at handle med…
En virkelig god oplevelse at handle med de 2 meget dygtige gutter, et fantastisk flot bord som vi er helt vilde med, leveret der hvor bordet skal stå, isættelse af plader så man kan se det færdige resultat, tørret af, så det står helt perfekt.
Vi giver vores bedste anbefalinger til Dupont
Hilsen
Anne og Hans

Mega god service
Mega god service, venlige og imødekomne, kan kun anbefale snedkerdupont de skuffer ikke

Resposta da Snedkeriet Dupont
Har fået de smukkeste borde
Har fået de smukkeste borde. Et sildeben spisebord og et hjemmedesignet sofabord. Kan varmt anbefale Simons arbejde. Virkelig smukt!

Resposta da Snedkeriet Dupont
Smukt bord med perfekt skjulte samlinger
Super fin oplevelse hele vejen i gennem og et meget smukt bord, vi fik leveret. Vi var overraskede over, hvor godt samlingerne på vores bord med udtræksplader var skjult.
Også et par venlige gutter, der leverede bordet og fortalte lidt om pasning og pleje.

Resposta da Snedkeriet Dupont
Super tilfreds! Kan varmt anbefales!
Vi er meget, meget tilfredse med vores smukke sofabord!

Virkelig flot håndværk.
Vi fik leveret et virkelig flot bord, super godt håndværk. Man kan slet ikke se hvor bordet deler sig, hverken med eller uden plader. Vi fik det til den aftalte tid. Kan kun anbefale Dupont.

Rigtig fantastisk oplevelse
Rigtig fantastisk oplevelse. Udover at vi har fået lige præcis det bord, vi var ude efter, så oplevede vi en fantastisk service, faglighed og dedikation for håndværket. Virkelig nogle gutter, der kan deres kram.

Lækkert bord
Super lækkert bord
Super lækkert bord! Virkelig top lækkert, Vi er så glade for det. Det er helt igennem ordentligt håndværk.
Levering og service var helt i top. Rare og venlige gutter, der har styr på det de laver. Står man og gerne vil købe sig et lækkert sildebensbord, så er der en varm anbefaling herfra.

Resposta da Snedkeriet Dupont
Kun de bedste af de bedste anbefalinger…
Kun de bedste af de bedste anbefalinger herfra nordjylland! Hvis man kunne give mere end 5 stjerner, så ville det være meget fortjent.! Et vanvittigt flot håndværk, detaljerne er spot on, træet er blødt som silke og bordet smukkere end smukt. Vi elsker vores fine bord og glæder os til at dele dets skønhed med familie og venner. Tak, bare mange tusinde tak!

Resposta da Snedkeriet Dupont
Utrolig god service og høj kvalitet af borde
Vi købte i start september 2023 et rundt spisebord med udtræk og et matchende sofabord hos Dupont Snedkeri. Vi har været utrolig glade for både hele processen og for bordene. Da vi skulle finde et bord kontaktede vi Simon, og han gav os lov til at komme ud og se på nogle udvalgte borde i deres værksted, da vi bor på Sjælland og derfor ikke havde mulighed for at komme til Silkebord i Jylland. Ved besøget gav de sig god tid til os, og vi fik besvaret alle vores spørgsmål. Efter bestillingen var lagt blev leveringstiden overholdt (6-8 uger), og bordene blev båret op og monteret, og igen gav Snedkeriet Dupont sig god tid til at hjælpe med at skrue ben på, sætte bordene op hvor det skulle stå, give information om vedligeholdelse, samt vise hvordan det fungerer med udtrækket til tillægsplader mm.. Det eneste lille minus er, at vi troede, at når vi købte 2 stå tillægsplader, kunne man nøjes med kun at sætte én i, såfremt man kun havde behov for det. Det er åbenbart ikke helt tilfældet - i hvert fald ikke med samme flotte usynlig resultat (så skal begge plader bruges).
Selve bordene er utrolig flotte. Udtrækket er helt usynligt, og der er ikke en finger at sætte på kvalitetten. Farverne på olien og træets udskæringer er utrolig flotte, og der er ingen knaster i.
Endnu et stort plus er, at du betaler først når du har modtaget dit bord og sagt god for kvaliteten. Så ikke noget med at gå rundt og være nervøs i mellemtiden for, at tingene ikke er, som de skal være.
Alt i alt en rigtig god oplevelse hos Snedkeriet Dupont, hvor du får en rigtig god service og borde i høj kvalitet for en god pris. Jeg vil til enhver tid anbefale firmaet til alle.
Mvh
Sara

Resposta da Snedkeriet Dupont
Super godt firma jeg kan anbefale til…
Super godt firma jeg kan anbefale til alle. Rigtig god service og imødekommende ejer som virker rigtig flink.
Har afhentet i Herlev og fik udleveret et meget flot bord som vi er rigtig glade for.

Et bord i topklasse!
Virkelig flot bord. Super god service fra start til slut. Kan klart anbefales.

Spisebord til 5 stjerner
Vi har gået det flotteste bord fra snedkerdupont, lavet lige præcis som det skulle!
Kan kun anbefales på højste plan!

Resposta da Snedkeriet Dupont
Produkt og service i top
En virksomhed med god service og rigtig gode produkter. Vi har modtaget et spisebord med udtræk, som lever helt op til vores forventninger, kvaliteten er i top og det samme er servicen. Vi vil rigtig anbefale Snedkeriet Dupont hvis man vil eje et kvalitets bord.

Resposta da Snedkeriet Dupont
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.