Sofa der matcher prisen rigtig godt i kvalitet. Desværre var der en fejl på det ene modul, men det blev uden det mindste besvær straks ombyttet af firmaet!
Veja o que dizem as avaliações
Utrolig smuk sofa! Købte Paris | U-sofa (syv moduler) inkl ekstra puf. Behagelig tryg hjælpsom OG hurtig kundeservice helt fra start da sofaen skulle bestilles, og igen 2 år efter var de også be... Ver mais
A empresa respondeu
Vi havde nogle problemer med vores modulsofa.Jeg fik kontaktet Eva og med det samme fik en hun bestilt en møbelservice fra one site( møbelservice. Problemerne blev løst hurtigt og effektivt. Jeg vil t... Ver mais
Hej sofa.dk Vores sofa er desværre gået i stykker grundet en dårlig kvalitet. Syningen er gået op (ca 10 cm ned langs møblet), stoffet er flækket i den franske syning og stikningen er løbet op la... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Sofa.dk handler du direkte hos producenten af lækre danskdesignede sofaer af høj kvalitet. Derfor kan vi bryste os af at kunne levere sofaer til kunder, der ønsker høj kvalitet til lave priser. Dette kan lade sig gøre via et enkelt koncept, hvor vi udelukkende sælger via internettet. Hos os gider vi ikke nogle dikkedarer. Alle mellemled er skåret væk. Vi har gjort det nemt og hurtigt for dig at købe en sofa.
Informações de contato
Håndværkervej 9, Nors, 7700, Thisted, Dinamarca
- info@sofa.dk
- sofa.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Købte en udstillingsmodel fra de søde…
Købte en udstillingsmodel fra de søde folk hos SOFA.dk.
Prisen var skarp, sofaen er flot, god side i og passer perfekt ind i stuen og den blev leveret helt perfekt.
Tak for en god handel.

Resposta da Sofa
Hej 😊 jeg har først lige bestilt min…
Hej 😊 jeg har først lige bestilt min sofa den 2 marts - til levering i uge 17 - men foreløbig er jeg ret imponeret af den service jeg har fået 👌😀

Resposta da Sofa
Super god service dog er levering lidt…
Super god service dog er levering lidt lang 😏

Resposta da Sofa
Det eneste minus efter bestilling
Det eneste minus efter bestilling, er leveringstiden. 8 uger fra bestilling til levering er rimelig lang tid.

Resposta da Sofa
Ikke tilfreds med mit køb af sofa…
Ikke tilfreds med mit køb af sofa tilbage i dec. Måned 2020. Tydelig fnuller og brugsspor af hynderne efter mindre end 2 mdr. har gjort sofa.dk obs på det men de trækker i land og og meddeler at der ikke kan reklameres over fnuller i stoffet og at hynderne vil ændre form, men vi snakker 2 mdr. Ikke i orden og produktet lever ikke op til den kvalitet der loves. Står pt. Med en stort set ny sofa med synlige brugsspor som var den flere år gammel.

Fin handel
Vi er rigtigt glade for vores køb af Copenhagen hjørnesofa i læder. Det virker som en god kvalitet (kun haft sofaen i 4 dage). Fin service hele vejen fra sofa.dk. De glemte dog at skrive en mail at sofaen blev et par uger ekstra forsinket pga corona. Måtte selv tage kontakt til dem via mail. Fik dog svar tilbage meget hurtigt, så derfor beholder jeg 5 stjerner. Tak for handlen.

Virkelig god service!
På trods af lidt langt ventetid grundet restordre, blev hele oplevelsen positiv.
Der manglede dog en Guardian Tekstil Imprægnering, 500 ml. som jeg havde bestilt og betalt for også. Det skal siges, at de var super hurtige til at eftersende.
Desuden er sofaen virkelig lækker og god at sidde i.
Folkene der leverede får helt sikkert 6/5 stjerner af mig. De var imødekommende, flinke og super hjælpsomme. De fortjener en medalje, en helligdag eller som minimum et kram fra en eller anden.
Virkelig god service 10/10 ville anbefale

Resposta da Sofa
Da vi ikke har fået sofaen endnu kan…
Da vi ikke har fået sofaen endnu kan jeg ikke svare
Mvh Gull Erng Madsen
Super god service
Super god service. Jeg var i tvivl om et par ting og der gik ikke mere ene et minut, så blev jeg ringet op af Nick, som vejledte mig super godt.
De bedste anbefalinger herfra :)

Resposta da Sofa
Der stod at der var 1-2 ugers levering…
Der stod at der var 1-2 ugers levering på sofaen, da jeg bestilte den. Efterfølgende fik jeg en besked om, at der ville gå 5-6 uger.

Resposta da Sofa
Jeg har ikke købt en sofa hos sofa.dk
Jeg har ikke købt en sofa hos sofa.dk, men har kigget meget på deres hjemmeside. Dog vil jeg sige, at de burde lave en grundig billed-opdatering. Alle billeder er utydelige sikkert grundet en dårlig opløsning, samt farverne ser underligt støvede ud. Jeg bliver usikker og har derfor ikke købt en ny sofa hos dem 😥

Resposta da Sofa
Kan kun anbefale og købe sofa igennem…
Kan kun anbefale og købe sofa igennem Sofa.dk! Har i dag modtaget New york sofaen og jeg er super tilfreds, rigtig fin sofa😄. De har derudover været super behjælpelige med spørgsmål inden mit køb af sofa - samt rigtig fleksibel i forhold til levering😄.

Resposta da Sofa
Fantastisk god og hurtig service!
Fantastisk god og hurtig service!! Efter bestilling bliver der nu sendt stofprøver til mig straks efter jeg har kontaktet dem, da jeg pludselig bliver i tvivl om farven jeg har bestilt. Virkelig god service!
Jeg glæder mig til at modtage prøverne og sofaen i den farve jeg nu engang bestemmer mig for :)

FEM stjerner!!
Eminent kundeservice - nemt at bestille - imponerende hurtig levering; som i øvrigt var utrolig nem at booke, og ikke mindst en mega lækker sofa, der lever op til alle forventninger! :)

Helt sublim kundeservice
Helt sublim kundeservice! Jeg har nok ringet og skrevet til Sofa.dk 10 gange i løbet af de sidste par uger, for at få afklaret en masse ting ift. stof, størrelse etc., og hver eneste gang har de været SÅ søde og hjælpsomme - særligt Nick har været meget tålmodig og sød til at hjælpe. Vi har nu købt vores sofa her, og nu glæder vi os bare til at få den. Det er nok ikke sidste gang at vi kigger i denne retning, hvis vi skal have ny sofa :-)

Resposta da Sofa
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.