Sofa der matcher prisen rigtig godt i kvalitet. Desværre var der en fejl på det ene modul, men det blev uden det mindste besvær straks ombyttet af firmaet!
Veja o que dizem as avaliações
Utrolig smuk sofa! Købte Paris | U-sofa (syv moduler) inkl ekstra puf. Behagelig tryg hjælpsom OG hurtig kundeservice helt fra start da sofaen skulle bestilles, og igen 2 år efter var de også be... Ver mais
A empresa respondeu
Vi havde nogle problemer med vores modulsofa.Jeg fik kontaktet Eva og med det samme fik en hun bestilt en møbelservice fra one site( møbelservice. Problemerne blev løst hurtigt og effektivt. Jeg vil t... Ver mais
Hej sofa.dk Vores sofa er desværre gået i stykker grundet en dårlig kvalitet. Syningen er gået op (ca 10 cm ned langs møblet), stoffet er flækket i den franske syning og stikningen er løbet op la... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Sofa.dk handler du direkte hos producenten af lækre danskdesignede sofaer af høj kvalitet. Derfor kan vi bryste os af at kunne levere sofaer til kunder, der ønsker høj kvalitet til lave priser. Dette kan lade sig gøre via et enkelt koncept, hvor vi udelukkende sælger via internettet. Hos os gider vi ikke nogle dikkedarer. Alle mellemled er skåret væk. Vi har gjort det nemt og hurtigt for dig at købe en sofa.
Informações de contato
Håndværkervej 9, Nors, 7700, Thisted, Dinamarca
- info@sofa.dk
- sofa.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Flot sofa og hurtig levering
Flot sofa og hurtig levering . Kan ikke klage over noget :-)
Lang leveringstid
Jeg bestilte sofamoduler med 1-2 ugers levering. Efter bestillingen skriver jeg og spørger til leveringen. Jeg får en (hvad der virker som) autogenereret mail om at sofaen nu leveres ca uge 23, dvs 9 ugers ventetid. Alligevel bliver jeg ved med st få reminders om at jeg skal anmelde sofa.dk så det er hermed gjort...

Sofa køb i Jylland.
Det er aldrig let at bo på Sjælland og så købe sofa i Jylland, men med god hjælp blev vi guidet efter de ønsker vi havde.
Hurtig levering trods kun 3 dage før påske. 🐥👍
Tak for handlen og en super dejlig sofa. 😜
Lækker sofa i god kvalitet 😊👍
Lækker sofa i god kvalitet 😊👍
Overskuelig hjemmeside der gør det nemt at bestille lige den sofa man ønsker.
Sidst men ikke mindst så er der punktlig levering som aftalt.
Kan klart anbefales 😊👍
Er så tilfreds med min nye sofa
Super god kundeservice. Ventede 12 uger på min nye sofa, MEN den er bare så flot og super behagelig at sidde i.
God service og godt produkt (en sofa)
God service og godt produkt (en sofa)
Hurtigt svar på spørgsmål omkring levering.
Længere leveringstid, men dette var oplyst inden køb
Professionel oplevelse hele vejen
Har lige fået vores nye sofa leveret fra sofa.dk. VILDT flot og i god kvalitet. Har oplevet en virkelig flot service ved en henvendelse og præcis info omkring leveringen. Hjemmeside er også flot. Generelt meget professionelt hele vejen. Stor ros herfra.
Jeg bestilte en Manhattan sofa
Jeg bestilte en Manhattan sofa, som jeg gennem telefonen fik at vide ville tage 4 uger om at nå frem. Jeg bestilte d. 19/11 2020.
Da jeg så har bestilt får jeg en e-mail. Her står der, at den vil nå frem i uge 8, altså 10 ugers leveringstid. Jeg tænker, nå, sådan er det...
Så når vi til en uges tid inden levering. Her har vi ventet i omkring 9 uger. Her kommer beskeden om, at den forventede levering er uge 10. Vi ringer og snakker med dem, hvor de endnu en gang retter tidspunktet, og nu meddeler at det er uge 11 vi skal regne med. Altså over 3 måneder fra vi bestilte sofaen...
De siger at det er pga. corona, at der er ventetider, hvilket selvfølgelig er HELT fair! Men når der ikke står noget nogen steder, og de ikke siger noget før man ringer ind til dem, så bliver man lidt træt af det.
Havde der stået ved bestilling eller første Update på ordren, at der var coronaforsinkelser, havde man ikke gået og ventet forgæves så længe :|
Vi fik som kompensation, efter længere tids samtale med medarbejderen, imprægnering til vores sofa.
Sofaen er super fin og alle vi har været i kontakt med har været SUPER søde og hjælpsomme. Ærgerligt at kommunikationen har været mangelfuld :(
Sofa af fin kvalitet!
Hurtig feedback og hurtig stofprøve 👍🏼
Meget tilgængelige og servicemindede
Vi ha købt og fået leveret vores sofa…
Vi ha købt og fået leveret vores sofa og vi er tilfredse med stort set alt.
Mange tak, det er super man selv kan vælge mellem mange farver og stoffer og tilkøbe puder der passer til. 😁😁😁

Det er god service
Det er god service. De er flinke og meget kompetente medarbejdere

Super God service
Super God service. Sofa ikke leveret endnu så jeg kan ikke give en endelig anmeldelse af selve sofaen

Super hurtig levering.
Super hurtig levering.. Fik forventet levering i uge 10/11 men sofaen blev allerede leveret i uge 9.. Dejlig lækker sofa til en god pris!
Og fragtmanden får også et kæmpe plus, han ringede dog kun 5 minutter før han kom så da min kæreste ikke var kommet frem hjalp han med at få sofaen ned til huset...

Hej sofa.dk.
Hej sofa.dk.
Har lige handlet sofa hos jer, og kan kun sige, vi er fuld tilfreds med den servise vi har fået, sælger Nick var behjælpelig med alle vores spørgsmål mm. Så kan kun anbefale sofa.dk. Så ikke sidste gang vi har handlet hos jer. Mvh. Tage og Hanne.

Resposta da Sofa
I have been waiting for my new couch…
I have been waiting for my new couch since the beginning of November and still have not received this order. Why am I receiving requests to rate my experience when I still have not received my order?

Resposta da Sofa
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.