Sofa der matcher prisen rigtig godt i kvalitet. Desværre var der en fejl på det ene modul, men det blev uden det mindste besvær straks ombyttet af firmaet!
Veja o que dizem as avaliações
Utrolig smuk sofa! Købte Paris | U-sofa (syv moduler) inkl ekstra puf. Behagelig tryg hjælpsom OG hurtig kundeservice helt fra start da sofaen skulle bestilles, og igen 2 år efter var de også be... Ver mais
A empresa respondeu
Vi havde nogle problemer med vores modulsofa.Jeg fik kontaktet Eva og med det samme fik en hun bestilt en møbelservice fra one site( møbelservice. Problemerne blev løst hurtigt og effektivt. Jeg vil t... Ver mais
Hej sofa.dk Vores sofa er desværre gået i stykker grundet en dårlig kvalitet. Syningen er gået op (ca 10 cm ned langs møblet), stoffet er flækket i den franske syning og stikningen er løbet op la... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Sofa.dk handler du direkte hos producenten af lækre danskdesignede sofaer af høj kvalitet. Derfor kan vi bryste os af at kunne levere sofaer til kunder, der ønsker høj kvalitet til lave priser. Dette kan lade sig gøre via et enkelt koncept, hvor vi udelukkende sælger via internettet. Hos os gider vi ikke nogle dikkedarer. Alle mellemled er skåret væk. Vi har gjort det nemt og hurtigt for dig at købe en sofa.
Informações de contato
Håndværkervej 9, Nors, 7700, Thisted, Dinamarca
- info@sofa.dk
- sofa.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super god kundeservice og mega flotte…
Super god kundeservice og mega flotte og behagelige sofa

50% af hvad …
Jeg syntes i skal mellem til forbruger rådet for i snyder folk 50% på hvad, det er en sofa i selv for lavet i Litauen.
Den sælges ikke andre steder.
Så 50% hallo tag jer sammen.
Selv med 50% er det ikke billig hvis nogen købte den til fuld pris var det røveri.
0 stjerner hvis jeg ku give dem.
0 stjerner hvis jeg ku give dem.
Køb IKKE sofa på denne webside.
De "snyder" ved at få dig at tænke at du får en god pris med deres tilbud, men de har nærmest hver andet måned en "ny" tilbud på 50%.
Dertil er det utroligt ubehagelige sofa og dårlig kvalitet.
Kontaktet dem flere gange efter jeg købte modulsofa her, da de ikke vil sidde sammen og hele tiden gik fra hinanden. Fik flere gange en handyman ud der kiggede på det og "rettet" det, men sammen problem opstået igen og igen. Til sidst gav vi bare op, da kundeservice heller ikke var stor hjælp. Vi handler ALDRIG her IGEN!

Resposta da Sofa
Super service, hurtig expedition ved levering / opsætning.
Fantastisk seng
Virkeligt smuk sofa
Virkeligt smuk sofa, så behagelig at sove i. John kom og leverede sofaen, og han var en kæmpe hjælp, da sofaen skulle løftes op i lejligheden! Kan kun anbefale sofa.dk!

Købte udstillings model
Købte udstillings model, og den stod flot som lovet... Hurtig levering.
Kun ros herfra

Fantastisk service
Fantastisk service. Vi glæder os til at modtage vores nye sofa.

Resposta da Sofa
Sofaens kvalitet svarer ikke til…
Sofaens kvalitet svarer ikke til prisen. Rygpuderne buler og falder hurtigt sammen, og der er buler/rynker under stoffet flere steder på siddehynderne. Og sofa.dk svarer bare, at det er, som det forventes og de vil dermed ikke tage sofaen tilbage…

Resposta da Sofa
Det var nemt og bestil og da sofaer…
Det var nemt og bestil og da sofaer kommer og var det to meget flinke mænd der samlet og på plads og var det to meget flinke mænd det tog den gamel med

Resposta da Sofa
God service og hjalp endda med at bære…
God service og hjalp endda med at bære sofaen op til 1. Etage

Great company, quality products
Dealing with sofa sofa was a delight, we placed an order for a bespoke sofa, we were guided through the order process, material samples and product delivery updates very regularly. When the sofa arrived the delivery men were excellent, pleasant and friendly. Can’t recommend Sofa Sofa any higher

Resposta da Sofa
Alt gik super fint fra bestilling til…
Alt gik super fint fra bestilling til levering. Rigtig god kundeservice og sofa kvalitet.

5 STORE stjerner fortjener sofa.dk
5 STORE stjerner fortjener sofa.dk
Ikke nok med at min nye sofa er super lækker, så er deres kundeservice uovertruffen god – tak Eva :-)
Pga. Black Friday, så var min foretrukne sofa udsolgt (jeg var for langsom), og jeg valgte et godt alternativ, men blev kontaktet af sofa.dk, da en kunde havde sprunget fra, og de ville høre om jeg hellere ville have min foretrukne – trods det den var billigere. Super god service.
Desværre var der en fejl på det ene modul; men den blev ombyttet uden problemer, og jeg kan nu nyde min nye flotte sofa.
5 STORE stjerne herfra, og kæmpe anbefaling til sofa.dk - også pga. den gode service.

I ER WOOW
Der er for lidt stjerner at give.
SERVICEN er et stjernehold, vores nye sofa er bare WOW.
Servicen er så fantastisk. I tænker på en og I er så løsningsorienteret. Hold nu op. -af hjertet tak til jer, for at give os en stue og især her i juletiden. Vi glæder os til juleaften, hvor alle mand kan sidde i vores skønne sofa. :)

Resposta da Sofa
God kundeservice or ærlig snak!
Vi skulle have en ny sofa, og de havde et fint sortiment at se på. alt gik som det skulle fra handel til levering

Resposta da Sofa
Super oplevelse i alle led
Alle dele af købsprocessen har været en fornøjelse. Hjemmeside, service fra salgsmedarbejder inden køb, transportfirma og service igen, da ikke alt var som det skulle være. Kan absolut anbefale sofa.dk

Resposta da Sofa
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.