Sofa der matcher prisen rigtig godt i kvalitet. Desværre var der en fejl på det ene modul, men det blev uden det mindste besvær straks ombyttet af firmaet!
Veja o que dizem as avaliações
Utrolig smuk sofa! Købte Paris | U-sofa (syv moduler) inkl ekstra puf. Behagelig tryg hjælpsom OG hurtig kundeservice helt fra start da sofaen skulle bestilles, og igen 2 år efter var de også be... Ver mais
A empresa respondeu
Vi havde nogle problemer med vores modulsofa.Jeg fik kontaktet Eva og med det samme fik en hun bestilt en møbelservice fra one site( møbelservice. Problemerne blev løst hurtigt og effektivt. Jeg vil t... Ver mais
Hej sofa.dk Vores sofa er desværre gået i stykker grundet en dårlig kvalitet. Syningen er gået op (ca 10 cm ned langs møblet), stoffet er flækket i den franske syning og stikningen er løbet op la... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Sofa.dk handler du direkte hos producenten af lækre danskdesignede sofaer af høj kvalitet. Derfor kan vi bryste os af at kunne levere sofaer til kunder, der ønsker høj kvalitet til lave priser. Dette kan lade sig gøre via et enkelt koncept, hvor vi udelukkende sælger via internettet. Hos os gider vi ikke nogle dikkedarer. Alle mellemled er skåret væk. Vi har gjort det nemt og hurtigt for dig at købe en sofa.
Informações de contato
Håndværkervej 9, Nors, 7700, Thisted, Dinamarca
- info@sofa.dk
- sofa.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fantastisk kundeservice!
Fantastisk kundeservice!
Der gik noget galt med leveringsdatoen på vores bestile sofa (meget længere end først forventet), men vi fandt hurtigt en løsning og kunne købe en næsten ubrugt udstillingsmodel til levering indenfor få dage.

Super service
Det var lyn hurtig ekspedition af vores sofa og chaufførerne der bragte sofaen var opmuntrende og service var i topform. De fortjener 10 ud af 5 stjerner, da det er sjældent man oplever så eminent service.
Sofaen blev leveret i Munkebo, og jeg tror det var 15.nov.

Resposta da Sofa
Et rigtig godt køb af sofabord
Et rigtig godt køb af sofabord, og som levede helt op til forventningerne.
Og det var endda pænere virkelighdden.
Super god behandling
Super god behandling, fik penge retur da jeg gjorde opmærksom på de havde et lignende tilbud på hjørnesofa jeg lige havde købt billigere til salg.
Det er en sjælden god behandling.
Og virkelig super sofa.

Super oplevelse.
Super oplevelse.
sofaen lever op til beskrivelsen og mine forventninger.
kort ventetid på levering og et par servicminded gutter leverede, fin service.
var det ikke fordi der manglede 4 skruer, var det blevet 5 stjerner : )

Resposta da Sofa
Super lækker sofa 😉-skulle også hilse…
Super lækker sofa 😉-skulle også hilse fra fragtmændene og sige at det er dejligt at I altid pakker jeres sofaer godt og forsvarligt ind hvilket i den grad mindsker risikoen for skader under transporten👍

UG+ på alle punkter
Super fin sofa vi har modtaget, nem at samler og lever helt op til vores forventninger - både ift kvalitet og farve.
Nemt at bestille og betale, fin service med opringning 60 min inden levering. Kan kun anbefale, UG+ herfra

super god handel
det har været nemt og handle med jer
og de 2 der satte sofaen op var rigtig flinke og dygtige til deres arbejde. så er meget tilfreds

Virkelig fin service
Jeg er rigtig godt tilfreds! Var i kontakt med kundeservice, da jeg fandt to varer, som ved en fejl stod til at være på tilbud. Fik varerne til den nedsatte pris, ordren blev hurtigt ekspederet og modtog varerne kort efter. Kan helt sikkert anbefale sofa.dk. :)

Resposta da Sofa
God kvalitet og tak til Helle for en…
God kvalitet og tak til Helle for en rigtig god service. Vil helt klart anbefale.
Lækker
Flot sofa. Den er måske lidt blødere end først antaget, men det er meget lækkert med en ny sofa!

Resposta da Sofa
Rigtig god service da jeg skulle have…
Rigtig god service da jeg skulle have ombyttet min sofa. Forstående team fra sofa.dk og rigtig flinke og professionelle “flyttemænd” der ankom med sofaen. Jeg er rigtig glad for sofaen.

Verdens bedste service
Verdens bedste service. Havde misset tilbuddet med 50 % på Manhattan sofaen. Skrev til kundeservice og fik tilsendt en rabatkode på sofaen, af den sødeste medarbejder☺️ Virkelig god stil. Og har modtager sofaen og den er alle penge værd.

Resposta da Sofa
Overholdt ikke helt leveringstid i…
Overholdt ikke helt leveringstid i følge hjemmeside.
Handler dog meget gerne med og anbefaler sofa.dk
Så fin kontakt pr tlf. og sofaen vi købte er vi meget glade for.
Tak sofa.dk

Resposta da Sofa
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.