Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sofa der matcher prisen rigtig godt i kvalitet. Desværre var der en fejl på det ene modul, men det blev uden det mindste besvær straks ombyttet af firmaet!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utrolig smuk sofa! Købte Paris | U-sofa (syv moduler) inkl ekstra puf. Behagelig tryg hjælpsom OG hurtig kundeservice helt fra start da sofaen skulle bestilles, og igen 2 år efter var de også be... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde nogle problemer med vores modulsofa.Jeg fik kontaktet Eva og med det samme fik en hun bestilt en møbelservice fra one site( møbelservice. Problemerne blev løst hurtigt og effektivt. Jeg vil t... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hej sofa.dk Vores sofa er desværre gået i stykker grundet en dårlig kvalitet. Syningen er gået op (ca 10 cm ned langs møblet), stoffet er flækket i den franske syning og stikningen er løbet op la... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis

Escrito pela empresa

Hos Sofa.dk handler du direkte hos producenten af lækre danskdesignede sofaer af høj kvalitet. Derfor kan vi bryste os af at kunne levere sofaer til kunder, der ønsker høj kvalitet til lave priser. Dette kan lade sig gøre via et enkelt koncept, hvor vi udelukkende sælger via internettet. Hos os gider vi ikke nogle dikkedarer. Alle mellemled er skåret væk. Vi har gjort det nemt og hurtigt for dig at købe en sofa.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ekstra tid på levering

Fik en god service i butikken, bestiller sofa, og får den leveret i uge 32 eller 33. Da jeg ikke høre noget fra dem, kontakter jeg selv firmaet, for at få en update. Desværre er vores sofa yderlig 2 uger forsinket, men jeg skulle selv finde den information om min sofa var forsinket. Den gamle sofa er solgt, så håber ikke jeg skal vente længere på min ny sofa.

20 de agosto de 2022
Avaliação não solicitada

Hej Signe,
mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os, og tak for ordene om god service ved dit besøg i udstillingen.
Vi beklager, at din sofa er blevet et par uger forsinket. Vi har booket din levering ind som en haste-forsendelse, som vi lovede dig. Du bliver kontaktet så snart din levering er planlagt, og dermed fastlagt af fragtfirmaet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der har været stor service ved kontakt…

Der har været stor service ved kontakt til firmaet og spg. til produktet. Bestilling var derfor meget nem - hvilket jeg også forventer levering vil være.

5 de agosto de 2022

Hej Brit,
mange tak for din fine anmeldelse og for din bestilling.
Vi glæder os til at levere din sofa til dig så snart den er færdigproduceret.
God dag :)

Bedste service af Eva!

Bedste service af Eva!
Venter spændt på at modtage mine sofaer

2 de agosto de 2022

Hej Asmaa,
tak for din fine anmeldelse:)
Vi glæder os til at levere sofaen til dig, og håber, at du bliver rigtig glad for den.

5 stjerner!

Overskuelig hjemmeside, godt udvalg, lækre sofaer og rigtig god kundeservice.

29 de julho de 2022

Hej Pernille,
mange tak for din flotte anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at høre om din oplevelse på vores hjemmeside og ved besøget her i udstillingen!
God fornøjelse med sofaen og hele huset :)

Flot sofa

Flot sofa, sidder godt og er godt tilfreds!

13 de julho de 2022

Hej Sophia
Tak for din flotte anmeldelse, dejligt at høre du er glad for din nye sofa, rigtig god fornøjelse med den :)
Mvh. Helle Sofa.dk

Rigtig God service

Rigtig God service, hurtig levering. Kan klart anbefales.

2 de junho de 2022

Hej Glenn
Vi gør en stor indsats for at alle kunder får en god service og vejledning når de køber sofaer ved os, så vi er glade for du er tilfreds med os :)
Vi håber du bliver glad for din nye sofa :)

Service service og service 👍🏼

Vi fik en rigtig god service, vi skulle flytte efter at tilbuddet var udløbet, men de var så søde og flinke og gav det stadig med tilbudsprisen.
Anbefaler til alle og kvaliteten den er bare i orden 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

28 de maio de 2022

Hej :)
Det var så lidt, vi håber I bliver glad for jeres nye sofa :)
Hvis i har spørgsmål efterfølgende, så giv endelig besked :)
Vh

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service, sofaen var som forventet.

27 de maio de 2022

Hej Yvonne
Vi håber du bliver glad for din nye Manhattan sofa :)
Hvis du får spørgsmål efterfølgende så kontakt os endelig :)
Vh

Hello Saru
Thank you for your review.
We hope you will be happy with your new Sofa from us.
Please dont hesitate to contact us if you have som questions :)
Best regards

God service hurtig levering

God service hurtig levering, havde ploblemer med montering, det tog mig kun 2 min da jeg ringede sofa dk blev jeg viderstillet til Nick som hjælp mig på et minut blev problemet løst. Han skal havde 10 stjerner. Så flinke i kunde service kan kun anbefale.

17 de maio de 2022

Resposta da Sofa

Hej Gulcan Tak for den fine anmeldelse. Det betyder meget for os, at vores kunder får en god oplevelse når de er i kontakt med vores kundeservice, vi er her hver dag for at hjælpe og servicere vores kunder.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har fået en virkelig god service og…

Vi har fået en virkelig god service og pris.

13 de maio de 2022

Hej Ann
Tak for din anmeldelse, vi håber du bliver glad for din nye Sofa.
Hvis du har nogle spørgsmål efterfølgende så kontakt os endelig :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har netop købt en sofa hos dem

Har netop købt en sofa hos dem, og må bare sige det har været en fantastisk oplevelse fra deres kundeservice til servicen i deres showroom i Thisted. Det kan varmt anbefales herfra.

28 de abril de 2022

Hej Kamilla
Tusinde tak for din flotte anmeldelse af Sofa.dk, dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse af kontakten med vores kundeservice og dit besøg hos os. God fornøjelse med din nye sofa.
Mvh.
Helle - Sofa.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service glæder mig til at modtage…

Super service glæder mig til at modtage min sofa.

13 de abril de 2022

Hej Jørgen
Tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at læse, at du har oplevet en super service hos os, vi gør hver dag vores bedste for at yde den allerbedste service til vores kunder.
Held og lykke med din sofa:)
Mvh.
Helle - Sofa.dk

Hej Josephine
Tak for din anmeldelse, vi håber du bliver glad for din nye Sofa.
Hvis du har nogle spørgsmål efterfølgende så kontakt os endelig :)

Hej Anette
Tak for den flotte anmeldelse, det betyder meget for os, og tak for den skønne beskrivelse af vores sofaer - Fantastiske Produkter :)
God fornøjelse med din nye sofa.
Hej fra Helle - Sofa.dk

God service ved opkald

25 de março de 2022

Hej Jan
Tak for den flotte anmeldelse, det betyder meget for os, at vores kunder giver feedback. :) God Service er vigtig.
Hej fra Helle - Sofa.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais