Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sofa der matcher prisen rigtig godt i kvalitet. Desværre var der en fejl på det ene modul, men det blev uden det mindste besvær straks ombyttet af firmaet!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utrolig smuk sofa! Købte Paris | U-sofa (syv moduler) inkl ekstra puf. Behagelig tryg hjælpsom OG hurtig kundeservice helt fra start da sofaen skulle bestilles, og igen 2 år efter var de også be... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde nogle problemer med vores modulsofa.Jeg fik kontaktet Eva og med det samme fik en hun bestilt en møbelservice fra one site( møbelservice. Problemerne blev løst hurtigt og effektivt. Jeg vil t... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hej sofa.dk Vores sofa er desværre gået i stykker grundet en dårlig kvalitet. Syningen er gået op (ca 10 cm ned langs møblet), stoffet er flækket i den franske syning og stikningen er løbet op la... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis

Escrito pela empresa

Hos Sofa.dk handler du direkte hos producenten af lækre danskdesignede sofaer af høj kvalitet. Derfor kan vi bryste os af at kunne levere sofaer til kunder, der ønsker høj kvalitet til lave priser. Dette kan lade sig gøre via et enkelt koncept, hvor vi udelukkende sælger via internettet. Hos os gider vi ikke nogle dikkedarer. Alle mellemled er skåret væk. Vi har gjort det nemt og hurtigt for dig at købe en sofa.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Super kundeservice

Super kundeservice - en ærlig rådgiver, som giver brugbare informationer

3 de dezembro de 2021

Tak for din anmeldelse
Vi er glade for, at du er tilfreds med vores kundeservice

Hav en god weekend :-)

Hurtigt svar på spørgsmål

Hurtigt svar på spørgsmål - god oplevelse

28 de novembro de 2021

Hej Lise

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har ikke modtaget min sofa endnu, men jeg har fået en virkelig god service.

26 de novembro de 2021

Hej Line

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice.
Hvis du har flere spørgsmål, kan du altid kontakte os.
Vi håber, du bliver glad for din nye sofa 

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget hurtig respons på spørgsmål og…

Meget hurtig respons på spørgsmål og meget hjælpsomme. Det er 2. gang jeg køber sofa her og kan sige at de holder super godt. De største anbefalinger her fra.

25 de novembro de 2021

Hej Lotte

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for at du kan anbefale os. Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedst mulig oplevelse, når de handler hos os. Dejligt, at du endnu engang er glad for at handle sofa hos os :-)

Fantastisk service fra Nick

Fantastisk service fra Nick!
Vi har haft bestilt en sofa for over en måned siden, bestilt til levering torsdag 18/11-21. Får en mail onsdag morgen at det fragtfirma som de har haft brugt i flere år, er gået konkurs og de ikke ved hvornår leveringen vil ske. Jeg får snakket med Nick to gange om onsdagen, og får fortalt at vi står og er flyttet og ingen møbler har osv. men han har ikke hørt fra det nye fragtfirma endnu ang levering.
Torsdag ringer jeg igen, og snakker igen med Nick og han vil ringe til fragtfirmaet og vende tilbage. 5 minutter efter vi har lagt på ringer han, og siger at det nye fragtfirma vil kontakte mig, og de regnede stærkt med at kunne levere torsdag 18/11 som aftalt. En lille time efter ringer fragtfirmaet og siger de kan være hos os inden 14, som er helt perfekt. Halvanden time efter kommer vores sofa!😀👍🏻 Så super fantastisk service!!

18 de novembro de 2021
Avaliação não solicitada

Hej Camilla

Mange tak, for din flotte anmeldelse.

Dejligt, at du har haft en god oplevelse med både vores kundeservice og med vores levering.

Vi håber, I er blevet glade for jeres nye sofa :-)

Bare perfekt

Kan kun sige perfekt om dette firma..

Perfekt service
Perfekt kvalitet
Perfekt sofa..
Perfekt levering.

Største anbefalinger her fra.

16 de novembro de 2021

Hej Anna

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for at du kan anbefale os, og at du er super tilfreds med måde servicen, sofaen, kvaliteten og ikke mindst med leveringen:-)

11 de novembro de 2021

Hej Mette

Tak for din anmeldelse, vi er glade for du var tilfreds med vores leveringstid.

Vi håber du er glad for din sofa.

Hurtig levering 😃

Hej Gitte

Tak for din anmeldelse, vi er glade for du var tilfreds med vores leveringstid.

Vi håber du er glad for din sofa.

God vare

God vare, kundepleje kan anbefales

Hej Ejner

Vi er glade for at du kan anbefale os, vi prøver at gøre alle glade så at kunderne får den bedst mulig oplevelse :)

Elsker min nye sofa

Elsker min nye sofa! Super service, levering efter ønske og lækker sofa

Hej Maria

Tusind tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med din nye sofa.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hej sofa.dk

Hej sofa.dk

Vores sofa er desværre gået i stykker grundet en dårlig kvalitet. Syningen er gået op (ca 10 cm ned langs møblet), stoffet er flækket i den franske syning og stikningen er løbet op langs ryg og langs sædet.

Vi afventer i skrivende stund svar fra deres kundeservice og vi er spændte på hvordan de forholder sig til kritikken.

7 de novembro de 2021
Avaliação não solicitada

Hej Andrea

Tak for din anmeldelse, som vi skrev i din email, så vil vi meget gerne hjælpe dig, da syning ikke skal gå op.
Derfor send os gerne de billeder vi har spurgt om, så vi kan få hjulet dig til at din sofa igen bliver fin :)

Anbefalelsesværdig service

Hurtigt tilbagemelding ved reklamation samt flotte kompensationer/løsninger!
Har anbefalet virksomheden til rigtig mange.

4 de novembro de 2021

Hej Anne-Kirstine
Tak for din fine anmeldelse, vi er glade for at du har anbefalet os.

Vi håber at du er godt tilfreds med din sofa og hvis du har nogle spørgsmål så sig endelig til.

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Lækker sofa.

2 de novembro de 2021

Hej Elisa

Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med din sofa :)

Hvis du går og har nogle spørgsmål, så sig endelig til :)

Tak for det

Tak for det, sofaen kom under en uge og vi fik monteret den op!
10/10

2 de novembro de 2021

Hej Sand

Vi er glade for at du er tilfreds med vores sofa og vores service.
Det gør det lidt nemmere at købe sofa, når man kan få den leveret helt op i stuen og monteret, uden at røre en finger ;)

Hvis du står og har nogle spørgsmål, så sig endelig til.

Fik tilsendt stofprøver

Jeg fik tilsendt stofprøver, og sofaen blev opbevaret, indtil jeg fik min nye bolig - og jeg betalte ikke før … jeg kan kun sige fantastisk service.

Hej Dorthe

Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du synes vores service har været tilfredstillende, vi håber at du bliver glad for din sofa også :)

Skriv endelig til os hvis du har flere spørgsmål :)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Da der var for lang leveringstid…afbestilling

Da der var for lang leveringstid anullerede jeg ordren og det blev gjort uden besvær.

Hej Camilla

Tak for din anmeldelse, vi er kede af at vi ikke kunne få din sofa hjem til dig.
Men der er stor efterspørgsel på sofaer i tiden, og det betyder at sofaproduktionerne har svært ved at være med, og det gør at leveringstiden er længere end normalt :)

Vi håber at se dig igen på siden, og forhåbentlig sælge dig en Sofa.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har fået god vejledning i telefonen…

Har fået god vejledning i telefonen omkring Sofahusets produkter og er rigtig glad for det møbel, som vi købte

Hej Kirsten

Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med din nye Sofa.

Vi håber at vejledningen var nok til at du kunne beslutte dig da du skulle bestille :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Absolut den lækreste sofa jeg nogen…

Absolut den lækreste sofa jeg nogen side har ejet👏🏻

Hej Isabella

Tusind tak for din anmeldelse, vi er glade for at høre i er tilfreds og glade for jeres Sofa.

Hvis der er nogle spørgsmål eller noget, så kontakt os endelig :)

Fantastisk sofa

Fantastisk sofa! Fantastisk service!

Hej Annika
Tusind tak for din anmeldelse,

Vi går meget op i at kunden får den bedste service og behandling når de handler her hos Sofa.dk
Vi er glade for at høre i er tilfreds og glade for jeres Sofa.

Hvis der er nogle spørgsmål eller noget, så kontakt os endelig :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig lækker sofa og en rigtig god…

Virkelig lækker sofa og en rigtig god service i Nors, det kan bestemt anbefales! De skinner til at samle modulerne er dog ikke så effektive som håbet.

Hej Joan

Tak for din anmeldelse, vi er glade for at i er tilfredse ned sofaen, og vi er glade for at i synes at fremvisningen her i Nors var som i havde håbet.

Angående beslagene, så må du meget gerne sende et par billeder til info@sofa.dk, så vi kan få set på hvorfor beslagene ikke sidder ordentligt.
Normalt er der nemlig aldrig problemer med dem :)

Sofa.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais