Bedragare av den värsta sorten. säljer trasiga soffor som privatpersoner Zambrano Rantatalo, Christopher är en av ledamöterna och gjorde så mot mig. Säljer på blocket under pseudonymer tex Elsa.
Veja o que dizem as avaliações
Beställde och fick leverans samma dag. Toppen kommunikation via mejl och även leveransbesked via mobil när de var på väg. De båda som kom med soffan var otroligt professionella, tjänstvilliga och trev... Ver mais
Soffan va i jätte fint skick för priset, det här rekommenderar jag starkt. Men utöver det så va servicen verkligen något jag uppskattade enormt. Fick bärhjälp av båda herrarna som levererade soffan... Ver mais
Smidig leverans, ett plus att leverans ingår (killarna erbjöd sig bära upp soffan). Soffan överlag bra skick. Dock luktar den, tror det är rökelse, ska försöka ägna dagen åt att tvätta den (har lånat... Ver mais
Detalhes da empresa
Soffkungen säljer andra hand möbler.
Informações de contato
17631, 17631, Bålsta , Suécia
- Info@soffkungen.se
- soffkungen.se
Não respondeu a avaliações negativas
Allt bra...........
Jätte bra service Tack För killarna som…
Jätte bra service Tack För killarna som fixat
Snabb återkoppling
Snabb återkoppling, fick soffan samma dag som jag beställde.
Lätt att montera bra kommunikation med…
Lätt att montera bra kommunikation med dom. Ren och fräsch. Jag är jättenöjd och priset var värt varenda öre. Varmt rekommendera och snabba leverans.
Bra service, snabb leverans
Bra och snabb service. God kvalitet på min inköpta vara!
Går inte att få tag på!
Gjorde en beställning 9 augusti, fortfarande ingen vara som kommit. Tog kontakt via mail 22 augusti, inget svar än. Försökt ringa, men samtalet läggs på direkt. Urusel service!
Ingen uppgift om när jag kan få…k
Ingen uppgift om när jag kan få leverans. Väntat i 2 veckor utan resultat
Fick soffan levererad samma dag som den…
Fick soffan levererad samma dag som den beställdes & fick även hjälp att bära upp för trappan hemma. Soffan som var begagnad var även i superfint skick!
Trevliga
Trevliga, snabb leverans. De bar in soffan i lägenheten. Soffan var ren och fräsch.
Snabb och bra leverans
Snabb och bra leverans.
Trevliga killar som bar in och placerade soffan.
Även bra priser.
Soffan hade fint skick som utlovat och…
Soffan hade fint skick som utlovat och punktlig/smidig leverans få de även hjälpte till att bära in
Allt funkade som det skulle och soffan…
Allt funkade som det skulle och soffan är fin.
Super!
It was really great! I got the couch the same day I ordered it. The guys were very nice and also assembled the couch for me, which was so helpful.
En otroligt smidig affär
Enkelt att beställa, bra bemötande av personal. Snabb, smidig leverans. Kan enbart säga, hittar ni något hos Soffkungen, så kan ni köpa av dem. Supernöjd kund!
Enkelt att beställa och snabbt svar
Enkelt att beställa och snabbt svar. Trevligt samtal också.
Otroligt smidigt och prisvärt
Otroligt smidigt och prisvärt, köpte en superfin hörnsoffa, sååå fin, som ny, fick 10% rabatt. Skönt med hemkörning och montering som ingick i priset. Mycket trevliga killar som kom på utsatt tid❣️
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.