Bedragare av den värsta sorten. säljer trasiga soffor som privatpersoner Zambrano Rantatalo, Christopher är en av ledamöterna och gjorde så mot mig. Säljer på blocket under pseudonymer tex Elsa.
Veja o que dizem as avaliações
Beställde och fick leverans samma dag. Toppen kommunikation via mejl och även leveransbesked via mobil när de var på väg. De båda som kom med soffan var otroligt professionella, tjänstvilliga och trev... Ver mais
Soffan va i jätte fint skick för priset, det här rekommenderar jag starkt. Men utöver det så va servicen verkligen något jag uppskattade enormt. Fick bärhjälp av båda herrarna som levererade soffan... Ver mais
Detalhes da empresa
Soffkungen säljer andra hand möbler.
Informações de contato
17631, 17631, Bålsta , Suécia
- Info@soffkungen.se
- soffkungen.se
Não respondeu a avaliações negativas
Köpupplevelse 5 av 5!
Riktigt bra köpupplevelse överträffade alla mina förväntningar !! 5 av 5!! Jättenöjd rekommenderar verkligen!
Vilken service!
Soffan va i jätte fint skick för priset, det här rekommenderar jag starkt.
Men utöver det så va servicen verkligen något jag uppskattade enormt. Fick bärhjälp av båda herrarna som levererade soffan och dessutom hjälp att montera upp den. Något som jag inte hade räknat med, och det lösta allt på 15min.
Soffan fick jag samma dag som jag beställde på deras hemsida. Riktigt bra service och priser!
Jätte nöjd kund!
Snabbt, smidigt och soffan var superfin! En stor stjärna till chauffören som var enormt trevlig och lättsam, det syntes verkligen att han älskar det han gör. Vi är mer än nöjda med vårat köp och kommer rekommendera Soffkungen till alla.
Gooooooooooood
Prisvärd soffa
Prisvärd soffa, trevligt och proffsigt team som levererade och monterade. Kan varmt rekomendera dem!
Snabb och fin service och extra plus…
Snabb och fin service och extra plus att hemleverans ingick. Vi köpte en superfin soffa som vi är väldigt nöjda med!
Hur smidigt & bra som helst!
Smidig leverans
Smidig leverans, ett plus att leverans ingår (killarna erbjöd sig bära upp soffan). Soffan överlag bra skick. Dock luktar den, tror det är rökelse, ska försöka ägna dagen åt att tvätta den (har lånat mattätt maskin) och se om lukten kan försvinna. En del noppor på divandelen. Snygg färg stämmer med beskrivningen (beige), dock på bilderna såg soffan mycket ljusare ut nästan vit. Soffan är köpt ifrån webbshoppen begagnad.
Mycket bra från första kontakt till…
Mycket bra från första kontakt till leverans. Soffan jättefin och killarna skruvade ihop den på nolltid! Jag kan verkligen rekommendera Soffkungen till alla som behöver en soffa, ny eller begagnad.
Lotta
Bra service från början till slut.
Bra service från början till slut.
Soffan jag köpte begagnad var som ny
Bra service
Prisvärda produkter, snabb leverans och trevligt bemötande. 5 stjärnor 👍
Snabb och smidig 👌
Mycket bra service, snabba och trevliga.
Uppskattat med hemkörning, inbärning och dem tom skruvade ihop soffan på plats. Mycket trevliga också. 🌟
Leverans samma dag
Leverans samma dag. Hårt arbetande killar lyfte upp soffan till mig. Roppings
Trevligt personal bra service 🤟
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.