Scamföretag
Scamföretag. Skickar ut fakturor ihop om att någon köper av misstag. Skäms,
Två likadana fakturor. BLUFF!
Vi fick två likadana fakturor från företaget i fråga. Då vi köper våra Microsoft-licenser från en annan partner blev vi snabbt misstänksamma. Det visade sig efter kontakt med deras "kundtjänst" att det var ett så kallat "erbjudande". Något som framgick i det finstilta på fakturan.
En seriös IT-partner lägger dessutom inte på 30% marginal på Microsofts priser. Deras kundtjänst hävdade att det är ett bra pris, men det är enkelt att kolla vad Microsofts priser är på deras hemsida.
Det finns dessutom inget företag som heter varken Software365 eller Software24 som det står under deras kontaktsida. Det riktiga företaget bakom är "Web Hosting Solutions 24 AB" med org. nr: 559350-0225. Ännu ett sätt att se att de inte är seriösa!
Företag som skickar fakturaliknande…
Företag som skickar fakturaliknande inbetalningskort på Microsofts tjänster.
Företaget heter " Cloud Software 365" på inbetalningskortet.
Bedragare
Bedragare! Vilseleder med att skicka ut fakturor med förfallodatum som sin marknadsföring. Ingen återbetalningsrätt för företag dessutom. Riktiga fulspelare som bör ställas inför rätten.
Skickar ut ''erbjudanden'' som ser ut…
Skickar ut ''erbjudanden'' som ser ut som fakturor som ska betalas. Har du fått en ''faktura'' från detta företag. Ring in till deras kundtjänst och förklara att detta sätt att lura företagare på är omoraliskt så kanske de slutar upp när de inser att det finns bättre sätt att tjäna pengar på.
Hjälp till och anmäla så blir vi av med företag som dessa.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.