Fik 2 x ørepiercing og det gik simpelthen så super godt. Fantastisk piercer med overskud og som gav fantastisk vejledning før, under og efter, men også snakkede causal, og man følte sig næsten hj... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fik en næsefløjs piercing af Isabella og det var en super oplevelse! Hun var mega omsorgsfuld og lyttede til og tog sig godt af at jeg har en frygt for nåle. Hun var super dygtig til at guide mig rol... Ver mais
Jeg fik lavet min navlepiercing ved Mia og hun var så dygtig! Hun tog udfordringen med min navle op og resultatet blev så smukt! Virkelig gode forklaringer med hvad hun gør og inden hun gør det. Kan 1... Ver mais
Min kone og jeg fik begge 2 lavet en piercing af Isabella, og det var en super behagelig oplevelse. Isabella tog sig virkelig god tid til os, og især til min kone som har voldsom meget angst, Isabell... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi er et professionelt piercingstudio hvor vi vægter service og kvalitet højt. Alt vores personale er sundhedsfagligt uddannet. Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du ikke kan finde en tid der passer dig. så finder vi gerne en løsning. vi ser frem til at tage imod dig hos SOGO Piercing
Informações de contato
Bredgade 42, 7400, Herning, Dinamarca
- Info@sogopiercing.dk
- sogopiercing.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg har fået lavet en tungepircing af…
Jeg har fået lavet en tungepircing af Stefano, er helt klart tilfreds, så dygtig 👏🏻

Super god service

Resposta da Schaper & Odgård Piercing
Fantastisk god og professionel…
Fantastisk god og professionel behandling - vi kommer igen HVIS vi skal pierces igen engang 😉😉😊

Super fint sted
Super fint sted, mega behagelig behandler. Følte mig 100% tryg og blev godt informeret inden vi gik gang og undervejs. Ingen spørgsmål er små eller for stor.
Hvis jeg skal have lavet flere piercinger så er det helt sikkert stedet jeg kommer igen. Tak for god behandling

Søde og rare
Søde og rare. Gode til at informere og meget beroligende både før, under og efter.
Vil til hver en tid anbefale dem.
Jeg har fået lavet 4 piercinger og der har ingenting været med dem. 🙏

Mega godt sted kan klart anbefales!🫶
Mega godt sted kan klart anbefales!🫶
Sød piercer og flot udført🙌

Resposta da Schaper & Odgård Piercing
Jeg har nu for anden gang besøgt Sogo…
Jeg har nu for anden gang besøgt Sogo piercing, igen en fantastisk oplevelse, så imødekommende og lyttende til hvad kunden ønsker, men også meget god til at vejlede, så man kan justere sine ønsker til det bedste. Kæmpe anbefaling fra mig, jeg kommer helt sikkert igen!!

Resposta da Schaper & Odgård Piercing
Jesper som jeg nu har mødt 2 gange er…
Jesper som jeg nu har mødt 2 gange er super professionel og hjælpsom - han er tålmodig og snaksalig men på samme tid snakker han heller ik for meget
Det er meget sanitært og stilrent derinde og kan kun anbefale det - stedet kan godt være liiidt svært at finde men det er ikke for slemt
Der bliver tænkt meget på placering af piercingen - til f.eks. Navlepiercing er det hvor de vil anbefale og hvis du vil have det rykket lidt er det også helt okay - med daith prikkede han 3 steder for at jeg kunne føle den rigtige placering - elsker man får guide til det hele - smykkestørelse og aftercare og de sender guides osv med dig - igen jeg kan kun anbefale specielt til folk som skal ud og have sin første “rigtige” piercing hvis man kan sige det sådan 10/10 fra min side af

God oplevelse…
Jeg har i lang tid truet med at få lavet en næse piercing.
Jeg har i dag fået lavet piercingen. Det var helt igennem en behagelig oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Schaper og Odgård Piercing

God til børn
Jeg valgte dem til at lave huller i ørene på min 6 årige datter og det var virkelig en god oplevelse. Vi blev informeret om forsinkelse og blev tilbudt noget at drikke i ventetiden.
Stefano tog sig god tid til at forklare hvad der skulle ske og sørgede for at hun var tryg ved det. Han sikrede samtykke flere gange, så hun havde mulighed for at sige fra
Piercingen blev udført hurtigt og korrekt, og vi fik god vejledning om plejen af øreringene.
Vil klart anbefale dem til andre med børn der skal have huller i ørene

Super behagelig oplevelse
Super behagelig oplevelse. Alt var så fint og roligt 👍👍

I er da bare skønne joh
Det er så rart at blive mødt med et smil hver gang man kommer igen. Fantastisk personale, altid søde og hjælpsomme og ikke mindst MEGET opmærksomme på deres klienter.

Meget tryg oplevelse
Meget tryg oplevelse, der var fuldstændig styr på det.

Sobre og professionelle omgivelser
Sobre og professionelle omgivelser - rolig og saglig modtagelse og behandling .
Høj grad af faglighed.
Jeg anbefaler på det varmeste Schaper og Odgård piercing.

10/10
Min oplevelse ved Schaper & Odgård piercing var virkelig god. Jeg fik lavet en navlepiercing ved dem og jeg følte mig meget trygt. De hjalp mig også efter, da jeg fik det en smule dårligt. Mega god oplevelse. Kan klart anbefale det.

Godt arbejde!
Fantastisk koncept, det at prøve og skabe mere rolige omgivelser for dem som skal pierces. Derudover er Jesper super proffesionel og meget empatisk. Hans arbejde som ambulancebehandler er kun en bonus, i hvordan han behandler sine kunder. Han ved hvordan han skal gøre kunderne trygge i lokalet. Jeg er piercet mange gange før, gode som dårlige. Men den her oplevelse var helt anderledes end det jeg har prøvet før. Klar anbefaling herfra! Tak for den fine septum piercing Jesper! 🤘

Virkelig god service
Virkelig god service, profesionelle og skide flinke

Professionelt og meget behageligt
Jeg har været der af to omgange. Og anden gang tog jeg en veninde med. En virkelig professionel og behagelig oplevelse, hvor der virkelig er ro og orden på dagsordenen. Jesper som var vores piercer gjorde sig umage og gav sig god tid, hvilket kan ses på resultatet men også kan mærkes helt generelt. Kan klart anbefale at tage derind og blive piercet.

Super god service
Super god service, venlige og professionelle man føler sig tryg og i gode hænder😊🤗

Profesionelle piercer!
Virkelig profesionelle!
Fik lavet mine nipple piercinger derinde, og er så glad for jeg valgte lige netop det sted!
Man føler sig komfortabel og bliver sat godt ind i rensning, pasning og helingstid!
Kan kun anbefales herfra!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Resposta da Schaper & Odgård Piercing
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.