Solvari België Avaliações 2.376

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lead de très mauvaise qualité, non vérifié par la plate-forme, problème déjà signalé par e-mail et impossible de contester les leads pourris. Amis indépendants, réfléchissez-y à 2 fois avant de... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hadden reeds een offerte aangevraagd bij Murprotec. Deze hadden een gigantisch bedrag gevraagd. Door via Solvari het probleem aan te kaarten, kwam er snel reactie van andere bedrijven en konden w... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

U had ons 4 firma's doorgegeven. Die hebben allemaal binnen de twee dagen gereageerd. Twee waren geïnteresseerd en hebben een afspraak voor offerte gemaakt. Voor de andere twee was ons werk te klein... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Comércio online

Via Solvari vinden consumenten de beste specialisten én deal voor honderden klussen in en rond het huis. Consumenten die hun droomhuis willen realiseren kunnen bij ons terecht voor informatie over de klus(sen) die ze uit willen laten voeren, inspiratie en gratis offertes.

Informações de contato

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

2 mil avaliações

Respondeu a 96% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Professionele analyse en expertise verkoper

Vriendelijk telefonisch kontakt --> Afspraak --> Netjes op tijd aanwezig --> Vertegenwoordiger van "Kijzer" neemt zijn tijd en is technisch goed op de hoogte en uitgerust met de nodige technische hulpmiddelen (Drone etc)--> Offerte reeds ontvangen... nu nog even kijken wat mogelijk is.

3 de setembro de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

offerte voor een dakvernieuwing

was intressant en waarschijnlijk echt goede vaklui. Spijtig genoeg was het veel te duur en wij konden het geld niet bijeen halen

4 de outubro de 2025

Dag Greta,
Dankjewel voor je feedback! Goed om te horen dat je tevreden was over de offertes en de vaklui. Jammer dat de prijs een struikelblok was. Mag ik vragen of de 3 sterren voor onze service bedoeld zijn, of vooral voor de kostprijs van de dakvernieuwing? Dat helpt ons om beter te begrijpen waar we kunnen verbeteren.

Kwaliteit in alles

Dezelfde avond van mijn aanvraag werd ik gebeld door Jeroen Staelens. Hij vroeg wat het probleem was en kwam dezelfde avond nog langs voor offerte. Heel snel daarna werden de werken correct uitgevoerd. Hij regelde ook herkeuring en ik mag hem altijd bellen.

6 de outubro de 2025

Dag Beatrijs,

Bedankt voor de fijne review! Leuk om te horen dat je een positieve ervaring had met onze service en dat je een betrouwbare vaste specialist gevonden hebt.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

check the companies you recommend

Know who you recommend!! I had a very bad experience with A&S Renovatie en Klusbedrijf. Hij was snel met de prijsofferte voor de zoldertrap, zou de installatie onmiddellijk uitvoeren op 09/09/2025 en eiste volledige betaling. Betaling uitgevoerd doch nooit de zoldertrap gezien. Was een dringende herstelling dus verplicht geweest iemand anders te zoeken.

31 de agosto de 2025

Beste Nancy,

Wat jammer om te horen wat er gebeurd is met het bedrijf dat de werken zou uitvoeren. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is en willen benadrukken dat we dit soort situaties absoluut niet licht opnemen.

We hebben intussen persoonlijk contact gehad en blijven uiteraard beschikbaar om je verder te helpen waar mogelijk.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Twee bedrijven gekregen waarvan het ene…

Twee bedrijven gekregen waarvan het ene bedrijf nog niet de moeite deed om contact op te nemen , en het andere bedrijf , vroeg om foto's van de uit te voeren werken , driemaal verzonden en laten gewoon niets meer horen , duidelijk amateurs

29 de setembro de 2025

Beste Marc,
Jammer dat je dit zo hebt ervaren. Wij brengen klanten in contact met vakspecialisten, maar hebben helaas geen volledige controle over hoe bedrijven daarna reageren. Toch vinden we het belangrijk om dit te weten: zo kunnen we onze screening verbeteren en onze partners hierop aanspreken. Als je de ons meer wil vertellen over je ervaring en de vernoemde bedrijven, kan dit steeds op 02 888 60 55.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Het geeft een goed overzicht van wie ik…

Het geeft een goed overzicht van wie ik mag verwachten . Maar de vraag naar feedback van Solvari uitis soms wat te snel

29 de setembro de 2025

Dag Johan en Veronika,

Dankjewel voor je feedback. Goed om te horen dat je duidelijk zicht had op wie je kon verwachten. We begrijpen je puntje over de snelle feedbackvraag en nemen dat mee. We blijven ons graag verbeteren om je volgende ervaring nog beter te maken.

Ik heb 3 voorstellen gekregen

Ik heb 3 voorstellen gekregen, lijkt me genoeg om uit te kiezen.
Bedankt.
Mvg,
Els

26 de setembro de 2025

Resposta da Solvari België

Bedankt voor je 5 sterren Els! Fijn dat je drie goede voorstellen hebt ontvangen om uit te kiezen. Nog veel succes met de verdere uitvoering van je project!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik kan iedereen de firma van Philip De…

Ik kan iedereen de firma van Philip De Saedeleer aanbevelen … 👍zeeeeer correct en prachtig resultaat .

25 de setembro de 2025

Resposta da Solvari België

Bedankt voor je 5-sterren recensie Vera! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de firma van Philip De Saedeleer. Wij zijn blij dat we je met hen in contact konden brengen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

zomaar een heleboel gevarieerde aanbiedingen

zeer vlotte en professionele contacten die zich aanboden

24 de setembro de 2025

Resposta da Solvari België

Dankjewel voor je mooie review Omer! Heel fijn dat je zoveel verschillende aanbiedingen kreeg en de contacten zo professioneel verliepen. Succes met je keuze.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle afspraak en goed advies

18 de setembro de 2025

Resposta da Solvari België

Bedankt voor je 5 sterren Fred! Goed om te horen dat je de snelle afspraak en het advies zo positief hebt ervaren.

4 bedrijven aangeraden

4 bedrijven aangeraden, 3 hebben er gereageerd.
2 bedrijven heb ik laten komen, 1 zal de werken uitvoeren.

23 de setembro de 2025

Resposta da Solvari België

Van 4 naar 3 naar 2 naar 1… en jij sluit af met 5 sterren. Perfecte score! Dankjewel Herman voor je positieve review en veel succes met je project.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al de aangebrachte firma's hebben …

Al de aangebrachte firma's hebben Contact opgenomen en een offerte bezorgd, bedankt solvari voor de ondersteuning.

22 de setembro de 2025

Resposta da Solvari België

Bedankt voor je positieve review Davy! Fijn dat alle firma’s contact hebben opgenomen en offertes hebben bezorgd. Succes met het vergelijken!

Correcte tijdige behandeling mvg Marc

Correcte tijdige behandeling met prijs/kwaliteit betere/beste aannemers

10 de setembro de 2025

Resposta da Solvari België

Dankjewel Marc voor je 5-sterren review! We zijn blij dat je onze aanpak en de kwaliteit van de aannemers zo waardeert. Succes met de volgende stappen!
Hannah van Solvari

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.