Jeg har lige afsluttet et super lærerigt og gennemført forløb hos Josefine, hvor jeg har følt mig holdt i hånden fra start til slut! Forløbet indeholder en masse brugbar viden omkring Instagram - også... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Genialt forløb hvis man er klar til at tage sig selv seriøs som et erhverv. Josefine formår at skabe et kæmpe community hvor man kan spare med hindanden, og føler man er en del af noget større. Derudo... Ver mais
Jeg har haft et virkelig lærerigt og godt forløb hos Josefine gennem SoMeLearn. Hun formår at kombinere professionel viden med en oprigtig personlig coaching, der gør, at man føler sig set, tr... Ver mais
SoMe Learns 2 måneders mentorforløb indeholder alt fra viden om algoritme, målgruppe og niche, til hvordan samarbejdspartner kontaktes og faktura skrives. Med mentorforløbet opnår du bred viden in... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Online mentor-forløb og coaching
Informações de contato
9000, Aalborg, Dinamarca
- info@somelearn.dk
- somelearn.dk
2 måneders mentor forløb
Jeg har lige færdiggjort et forløb hos Josefine. Jæger har fået lært en masse nyt, og fået langt mere forståelse for Instagram og en hverdag som influencer. Hun er super god at snakke og skrive med, svare som regel enormt hurtigt. Vil du snakke med hende, er det også en god mulighed. Hun er meget hjælpsom og gør sit aller bedste for at besvare hvert eneste spørgsmål helt igennem. ❤️
Hun har lavet et gennemført program det eneste det mangler er dig og din mentale indstilling på at ville det. 👏🏼
Spændende og lærerigt 1:1 forløb med Josefine Bak
Jeg har netop færdiggjort mit 2 måneders mentor-forløb hos SoMe Learn, hvilket har været utrolig spændende og ikke mindst lærerigt!
Forløbet er professionelt udarbejdet - materialet og undervisningsvideoerne er gennemførte, med en masse informationer der bestemt kan bruges fremadrettet. Der berøres mange emner indenfor alt der omhandler Instagram og influencer konceptet, hvilket gør, at man får en bred viden om selve brugen af Instagram og ens ageren derpå som influencer (eller virksomhedsdrivende).
Josefine er yderst behjælpelig med alt der kan opstå under forløbet, svarer hurtigt på mails og er generelt bare imødekommende og professionel i sit arbejde. Hun holder dig i hånden igennem hele forløbet.
Hvis du er klar til at lægge arbejdet i, samt føre dine drømme om en plads i influencer-universet ud i livet, så bør du helt bestemt booke et forløb hos Josefine og SoMe Learn. Jeg kan ikke anbefale det nok!!

Resposta de SoMe Learn
Meget godt forløb hos SoMe Learn!
Jeg har været på 2 måneders forløb hos SoMe Learn. Forløbet/kurset består hovedsageligt af videoer som informerer om, hvordan man driver virksomhed via Instagram. Det var meget lærerigt til trods for, at enkelte emner bliver sprunget let henover eller kun berøres overfladisk. Overordnet set er jeg dog blevet meget klogere på brugen af Instagram!
Derudover er Josefine Bak rigtig sød at skrive med og svarer hurtigt. Hun forsøger at hjælpe én bedst muligt og virker virkelig til, at ville én det bedste!
Community gruppen på Facebook, som man jo også køber sig ind i via dette forløb, synes jeg dog er noget skuffende... Der er ikke meget interaktion, hvilket er lidt ærgerligt når nu der reklameres for dette også :-)
Men alt i alt en god oplevelse, og et lærerigt forløb!
Til slut vil jeg blot understrege til andre der overvejer forløbet, at succes ikke kommer af sig selv. Man skal virkelig ville det, så forvent ikke, at I når I tilmelder jer dette forløb bare bliver "båret frem" i Instagram-verdenen. Men tro selvfølgelig på din drøm :-)

Resposta de SoMe Learn
Meget lærerigt og gennemført forløb💗
Jeg har for nyligt afsluttet mit 2-måneders forløb med Josefine. Det har virkelig været et lærerigt og skønt forløb 🤩 Josefine har lavet et virkelig professionelt forløb, hvor man ikke er i tvivl om, at man gør det rigtige. Jeg føler nu at jeg har alle de rette værktøjer til at være influencer og hvad det går ud på. Derudover er Josefine en rigtig god og aktiv coach, som altid svarer på ens beskeder og giver tips og tricks med på vejen 🌸
Hvis du overvejer at blive influencer, så ville jeg varmt anbefale dette forløb for at komme på den rette vej 💗

Resposta de SoMe Learn
Jeg har lige afsluttet mit to måneders…
Jeg har lige afsluttet mit to måneders forløb hos Josefine, som har udarbejdet et meget nøje og professionelt forløb, som giver dig nogle gode værktøjer, hvis du har en drøm om at blive influencer. Josefine er super sød til at besvare spørgsmål og står til rådighed 24/7. Hvis du ønsker at gøre dine sociale medier til en forretning, men du ikke ved, hvor eller hvordan du skal komme i gang kan jeg virkelig anbefale dette forløb 💛

Resposta de SoMe Learn
Jeg har haft et 2 måneders forløb hos…
Jeg har haft et 2 måneders forløb hos Josefine, som sluttede for ca 2 måneder siden. Det har hjulpet mig ekstremt meget, og man får et helt andet syn på hvordan man rent faktisk kan få en business ud at sin Instagram. Efter forløbet var slut, har jeg stadig været i kontakt med Josefine mange gange, og hun er altid utrolig behjælpelig og hurtig til at svare og hjælpe. Kæmpe anbefaling ❤️

Et virkelig lærerigt forløb <3
Jeg har netop afsluttet mit 2 måneders mentor forløb hos søde Josefine Bak, og der har ikke været noget negativt at fortælle om!
Josefine er altid klar til at hjælpe, og hun svarer virkelig hurtigt på ens spørgsmål, hvilket er virkelig brugbart.
Man kan virkelig mærke at hun brænder for det hun laver, og det smitter også af på en selv.
Jeg har lært utrolig meget igennem hele forløbet, og ikke fortrudt på noget tidspunkt!
Jeg kan klart anbefale et forløb hos Josefine, om man er inde i branchen eller ej, er der altid meget nyt at lære <3
Kæmpe anbefaling herfra

Resposta de SoMe Learn
Jeg har lige afsluttet mit 2 måneders…
Jeg har lige afsluttet mit 2 måneders mentor forløb i slut februar hos Josefine, og det har jeg bestemt ikke fortrudt et sekund.
Det har været helt fantastisk at være med på forløbet, og jeg har lært så utrolig meget! Jeg har følt mig tryg hele vejen igennem, og fået modet til at forfølge mine drømme, og mål med de sociale medier.
Josefine er super engageret i hendes forløb, og er altid klar til at svare på spørgsmål, hvilket hun gør utrolig hurtigt når man skriver til hende.
hun har givet mig selvsikkerheden i, at opnå mine drømme samt en masse hjælpeværktøjer, som jeg kan tage med på min vej.
Alt i alt vil jeg klart anbefale et 2 måneders mentor forløb hos josefine!

Resposta de SoMe Learn
Jeg har lige færdiggjort mit 2-måneders…
Jeg har lige færdiggjort mit 2-måneders forløb, og kan kun anbefale dette! Det har været et super skønt forløb hos Josefine.
Josefine har igennem hele forløbet, stået klar til at svare på ens spørgsmål og givet en masse ideer, til hvordan man kan gøre ens profil endnu bedre.
Jeg har igennem forløbet lært en masse, og fået en masse nye værktøjer og inputs, som jeg nu kan bruge fremover.
Jeg føler jeg nu har fået modet, til at opnå mine drømme omkring min instagram. Og er nu klar, til at kunne stå på egne ben.
Knus

Jeg har ikke fortrudt ét eneste sekund <3
Jeg har netop lige færdiggjort mit 2- måneders forløb hos Josefine og hold da op hvor har jeg ikke fortrudt ét eneste sekund!
Det har været en sand fornøjelse at være på Josefines forløb, især for mig der er helt ny og grøn på området. Jeg har fået modet til at forfølge mine drømme og mål samt hvilke hjælpeværktøjer jeg skal bruge hertil. Forløbet er både tilrettelagt dem der har studie ved siden af og dem der arbejder med sociale medier på fuldtid, hvilket jeg fandt enormt tiltrækkende, da jeg studerer ved siden af. Josefine har givet mig selvtilliden til at opnå mine ambitioner omkring min social platform.
Josefine er super engageret i hendes elever og står altid til rådighed enten telefonisk eller sms, hvilket jeg satte stor pris på.
Jeg har ikke fortrudt et eneste sekund <3 Spring ud i det, hvad er det værste der kan ske :P

Resposta de SoMe Learn
Spring ud i det du ville ikke fortryde
Fantastisk oplevelse at være med, har personligt lært så meget på de to måneder, kan helt sikkert sende de varmeste anbefalinger herfra 🌸

Virkelig godt 2-måneders forløb
Jeg afsluttede et 2 måneders forløb hos SoMeLearn i slutningen af Januar. Og jeg kan kun anbefale andre, der også vil blive klogere på arbejdet som influencer på instagram at starte med det samme.
Selvom jeg i forvejen vidste lidt om arbejdet som influencer på instagram, så fik jeg virkelig meget ud af forløbet. Josefine kommer med virkelig mange gode råd. Bl.a. hvordan man kan optimere sit content, så man kan nå ud til flere. Det var et af mine “store spørgsmål” og jeg blev så meget klogere på det - og en masse andet!
Josefine er virkelig også sød til at hjælpe, når man har brug for hjælp. Hun svarer altid rigtig hurtigt, når man skriver til hende. Det er virkelig dejligt og betyder bare så meget!
Alt i alt et virkelig godt forløb, hvor man virkelig lærer en masse, og bliver klædt godt på, hvis man vil arbejde som influencer❤️
Fem stjerner
Jeg har lige afsluttet et 2 måneders forløb hos Josefine og jeg kan kun anbefale dette! Jeg har fået rigtig meget ud af forløbet og har lært meget om forretningsdelen i sociale medier og dét at samarbejde med brands.
Det er altid muligt at komme i kontakt med Josefine og man får hurtigt et svar. Hun har altid været klar til at svare på de spørgsmål jeg har haft og det har gjort forløbet rigtig trygt. Derudover er Josefine utroligt engageret, hjælpsom og professionel i sit arbejde.
Jeg har længe ville gå ind i denne branche, men har manglet det sidste skub, hvilket dette forløb har givet mig.
Derfor min varmeste anbefaling til dette forløb! 💗
Kæmpe succes med 1:1 forløb hos Josefine
Jeg havde et 1:1 forløb hos Josefine henover november/december 2020. Jeg har virkelig lært meget om ikke kun instagram og samarbejder, men også om mit eget værd, hvad jeg gerne vil udtrykke og hvordan jeg finder min vej på instagram. Derudover har jeg nu en stor forståelse for hvordan det egentlig fungerer, når man skal lave samarbejder, og hvordan man "opererer" rundt i at finde de helt rigtige samarbejdspartnere for én. Jeg kan også guide andre nu, give gode råd da jeg har fået en virkelig stor interesse for det! Josefine er super ambitiøs og engageret. Jeg har igennem hele forløbet følt at jeg kunne være ærlig, og komme med mine egne inputs og det lægger jeg virkelig stor vægt på i en coach. Kæmpe anbefaling herfra til både større og mindre upcoming influencers. Alle kan være med, og det handler bare om, at springe ud i det! Du vil elske det når du langsomt begynder at se tingene betaler sig 💕
Mega godt, sjovt og lærerigt forløb <3
Jeg har været SÅ glad for mit forløb med Josefine. Hun er vildt dygtig til at finde ud af, hvad man har brug for at lægge vægt på, i forhold til ens egne mål med forløbet.
Man kan virkelig mærke, at hun lægger så meget arbejde, energi og tid i, at hjælpe en så godt på vej som muligt. Hun er ikke bange for at presse en, hvis hun føler, at man har brug for et skub - det er vildt fedt.
Alt i alt et rigtig godt, sjovt og lærerigt forløb som helt klart kan anbefales. <3
Fem stjerner!
Jeg er i gang med Josefines 2 måneders mentor-forløb og er vild med det! Mentor forløbet er rigtig professionelt, undervisningen og materialet er gennemarbejdet og der er en masse guldkorn at hente! Jeg er allerede steget en del i følgere, ved at gøre som Josefine anbefaler inde på SoMe Learn. Er du klar til handle på dine drømme, så kan jeg helt sikkert anbefale de 2 måneders mentorforløb! Fem stjerner herfra!
Jeg kan helt klart anbefale et forløb…
Jeg kan helt klart anbefale et forløb hos Josefine! Det har været en kæmpe fornøjelse og mulighed at få en masse læring omkring at udvikle sig på de sociale medier, og forme en selv til at skabe noget fedt på de sociale medier. Jeg har lært SÅ meget inde for det at være AKTIV på de sociale medier, kun GODE ting 💗 Jeg har lært en skøn kvinde at kende og hun har virkelig hjulpet en. Jeg kunne altid skrive hvis der var noget, ens samtaler med Josefine var så behagelige og jeg fik noget ud af det. Alt i alt - SÅ FANTASTISK, jeg kunne blive ved - helt klart det være at komme på et forløb! 💗🙌🏼
SoMe Learn forløb
Jeg kan klart anbefale et forløb hos søde Josefine, som står bag SoMe Learn. Josefine har lært mig så meget, og har under hele forløbet været hjælpsom, sød og yderst professionel. Josefine har siddet klar i tide og utide til at svarer på mine spørgsmål, og det har gjort hele forløbet trygt!
Så jeg kan klart anbefale et forløb hos SoMe Learn, for de som ønsker at få noget insight og udvikling, i deres sociale medie platform!
Jeg har været super glad
Jeg har været super glad, for forløbet hos Some Learn. Det har givet mig en bedre forståelse for forretningsdelen i sociale medier og jeg har via Josefine fået en masse gode værktøjer og inputs til hvordan jeg kan blive endnu bedre. Josefine er virkelig god til at hjælpe og ønsker det bedste for sine elever. Man kan altid komme i kontakt med Josefine, hvilket giver en kæmpe tryghed. Alt i alt et rigtig godt forløb, som jeg klart vil anbefale til alle som ønsker mere indsigt i deres sociale medier.
Coaching forløb
Jeg synes det har været så skønt at være under coaching forløb hos Josefine. Hun er super sød, og står altid klar til at hjælpe dig med enten mails, tekst, post eller billeder. Jeg har fået så meget ud af det her coaching forløb, og føler mig mere klar til at stå på egne ben. Jeg har selv fået taget kontakt til fede og store virksomheder, og jeg har fået nogen fede samarbejder i hus. Det havde jeg ikke klaret uden Josefine og somelearn. Hun hjalp mig til at tage skridtet videre ind i denne branche. Jeg manglede et skub, og det gav dette forløb mig.
Knus
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.