Soundliving.dk Avaliações 1.717

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Det bliver lidt for opreklameret på sociale medier kontra kvaliteten og funktionaliteten i produktet. Lyden er nu meget fin .. Mikrofonen til samtale er helt håbløst, bliver nød til at gå af mi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har både earbuds og headset og elsker begge dele. Desværre fik jeg problemer lige inden en ferie med mine earbuds, sagde lavt batteri på Venstre earbuds og slukkede hurtig derefter. Da jeg bruger... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har købt et wave headset hos soundliving. Efter 2 år (minus 4 dage, så lige præcis indenfor reklamationsrettet) går en syning op inde i den ene hørebøf. Jeg beslutter mig for at tage kontakt til s... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Hi-fi
  2. Loja de Eletrônicos

Sobre Soundliving.dk

Escrito pela empresa

Soundliving #BringYourVibes: Hos Soundliving bestræber vi på at levere lyd produkter med ’high value for money’ så du altid kunne stole på et brand, som leverer topkvalitet, design og innovation. Produkterne er bæredygtige og stilrene, så de passer til den måde som du udtrykker dig på.

Lynhurtig Levering Vores Leveringstid lyder på 1-3 hverdage. Vi leverer med GLS & Postnord. Når varen er afsendt fra vores lager får du en mail fra os med pakkenummer, hvormed du kan spore din pakke. Afhenter du ikke din bestilling indenfor den anførte afhentningsfrist (typisk 10 dage), returneres pakken til os. Ved genforsendelse opkræves et nyt forsendelsesgebyr på kr. 38,-. Dette gælder også hvis du ikke har modtaget advisering. Det er ifølge posten kundens ansvar at holde øje med en pakke de venter.

30 dages returret & Sikker betaling Hos Soundliving står vi 100% inde for vores produkter hvilket også betyder, at vi har udvidet den almindelige 14 dages returret til 30 dage. Det betyder, at når du har bestilt en vare kan du altså med ro beslutte om det er et produkt du vil beholde og tage i brug. Ydermere, har vi flere betalingsmuligheder og du kan bl.a. betale via Mobilepay, Kort eller afbetaling fra Anyday. Vi har en sikker indløsningsaftale med NETS så dine kort oplysninger altid er i sikre hænder.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 90% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.717)

198 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Lidt for opreklameret.

Lyden er nu meget fin ..
Mikrofonen til samtale er helt håbløst, bliver nød til at gå af mit headset for er fører en samtale......
Opladning er også helt godnat, det er som om den ikke vil ved alle typer volt ...
Der er for mange store brands på markedet til at købe dette mærke, det er ikke pengene værd simpelthen......
Er lidt ærgerlig over min kone brugte penge på at købe mig denne gave ... Har brugt dem 14 mån nu ....

22 de outubro de 2025

Meget tilfreds.

Meget tilfreds.

11 de junho de 2026

Hej Katrine

Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi super glade for at læse, at du er tilfreds.

10/10

Hurtig levering og helt fantastisk produkt som er stilrent og behageligt. Kan anbefale big time

Hej Kirstine

Mange tak for din anmeldelse - det betyder virkelig meget!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har både earbuds og headset og elsker…

Har både earbuds og headset og elsker begge dele.
Desværre fik jeg problemer lige inden en ferie med mine earbuds, sagde lavt batteri på Venstre earbuds og slukkede hurtig derefter. Da jeg bruger dem dagligt til både, træning, løb og gåture, var jeg lidt ærgelig over at skulle rejse uden.
Men kundeservice var virkelig hurtige og da vi havde prøvet lidt forskelligt af, som ikke virkede, sendt de et nyt par inden for et døgn, så jeg ikke skulle på ferie uden mine elskede earbuds og mit musik.
Det dæleme service der vil noget 👍💪
Og elsker at kunne lukke støjen ude på flyveren med mit headset og bare være i min egen verden ❤️❤️

13 de junho de 2026

Hej Gitte

Virkelig nogle pæne ord og det betyder utrolig meget.

Rigtig god sommer!

Ud over hurtig levering

Ud over hurtig levering, dansk produceret og klasse hørebøffer. Jeg kan ikke finde en finger at sætte på noget. Tak.

15 de junho de 2026

Hej Kim

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det sætter vi virkelig stor pris på.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været positivt overrasket over…

Jeg har været positivt overrasket over mit headset fra SoundLiving. Lyden er klar med en god og fyldig bas, som fungerer rigtig godt til både musik, podcasts og film. Headsettet er desuden behageligt at have på i længere tid, og batteritiden er mere end godkendt til en hel dags brug.
Designet er stilrent og moderne, og til prisen får man rigtig meget for pengene. Bluetooth-forbindelsen er stabil, og det er nemt at skifte mellem forskellige enheder. Støjreduktionen er fantastisk.

14 de junho de 2026

Resposta da Soundliving.dk

Mange tak for din anmeldelse det sætter vi rigtig stor pris på.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering, lækkert produkt til prisen

10 de junho de 2026

Hej Tine

Mange tusinde tak for din anmeldelse. Vi glade for, at du modtog dit produkt hurtigt og er tilfreds med det.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

De sender e-mails og SMS uden…

De sender e-mails og SMS uden tilladelse. Deres link i mails for at unsubscribe eksisterer ikke, kun en ubrugelig tekst. Har skrevet til dem om det, og de bekræftede alt jeg var slettet. Alligevel fortsætter ulovlighedderne.

Det svar bære tydelig præg af at man ikke engang har forstået det som er skrevet. Jeg HAR jo nettop forsøgt med kontakt.....

13 de junho de 2026

Hej Jes
Skriv endelig til os på info@soundliving.dk så hjælper vi. Vi beklager meget hvis du har modtaget noget som du ikke har været tilmeldt.

God kvalitet

Nem og hurtig bestilling og levering. Super fine hovedtelefoner med go lyd.
Vil helt sikkert handle her igen 👍🏻

12 de junho de 2026

Hej Tanja

Mange tak for de 5 stjerner. Vi er glade for at høre at du vil handle hos os igen i fremtiden.

Nemt og bekvemt.

Nemt og bekvemt.
Gode produkter der HOLDER!

17 de maio de 2026

Hej Kira

Tusinde tak for de rosende ord, det er meget værdsat.

God lyd

God lyd, god service, god pris, hurtig levering og meget komfortable - og flotte:)

7 de junho de 2026

Hej Asta

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med produktet, levering og vores service.

Rigtig god dag

Supergode høretelefoner

Det er første gang jeg har købt et par trådløse Ultra høretelefoner, så jeg var lidt i tvivl, om jeg kunne finde ud af det, men de er så nemme at slutte til computer, og de har en virkelig god lyd. Jeg bruger dem til at lytte musik. Leveringen var superhurtig og uden problemer. Og så er der lige den detalje, jeg virkelig elsker: De er lyserøde! 😍🩷. Det er jo lige til at blive lykkelig af. Jeg er super glad for dem.

3 de junho de 2026

Hej Mette

Tusinde tak for din anmeldelse og de rosende ord, det er virkelig værdsat.
Vi håber meget, at du vil handle hos Soundliving igen i fremtiden.

Regtig good

Regtig good

1 de junho de 2026

Resposta da Soundliving.dk

Hejsa - tusinde tak for din feedback.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og præcis levering.

Hurtig og præcis levering.
Godt køb især i forhold til prisen.

19 de maio de 2026

Hej Else

Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi glade for, at du kan lide vores hurtige levering og er tilfreds med produktet.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Dejlig lyd be musik og lydbøger

Dejlig lyd be musik og lydbøger. Eller hvis du skal afskærme støj.
Plus PERFEKT til os med briller/solbriller. Man bliver ikke øm af brillestangen, da puderne er bløde. Dog mangler jeg en indikation på hvor meget strøm der er tilbage på produktet

Hej Marie

Mange tak for de rosende ord. Du kan se hvor meget strøm der er tilbage ved at swipe til venstre under applikationer hvor du kan se batteristatus.

Tak endnu en gang!

Reklamation

Jeg beslutter mig for at tage kontakt til soundliving's support. Jeg starter med at forklare mit problem til en chatbot - 4 minutter efter jeg har åbnet chatten, og givet den information jeg nu har, tager et menneske over. Hun slår hurtigt op i systemet, og foreslår at erstatte produktet. Ikke noget med at sende det gamle ind først, og være uden headset i et par uger. Det viste sig så, at kort efter jeg lukkede chatten - da hun ville oprette ordren - var der ikke flere wave headset i samme farve på lager - så hun opgraderede til pro versionen i stedet. Meget tilfreds, det hele tog under 10 minutter - kunne ikke have forestillet mig et bedre forløb.

21 de maio de 2026

Hej Michael

Tak for din anmeldelse og de rosende ord, det er virkelig værdsat.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig lækre vidst ikke nok de bedste…

Virkelig lækre vidst ikke nok de bedste hovedtelefoner jeg har prøvet. Virkelig god komfort og lækker lyd uden at være for overvældende med bas.

25 de maio de 2026

Hej Thomas

Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg har ikke købt på hjemmesiden

Jeg har ikke købt på hjemmesiden, men har købt et af deres produkter Earbuds ANC på en anden hjemmeside.
Elendig lyd. Virkelig elendig.
Når man er vant til AirPods fra et andet anerkendt mærke er det en flad fornemmelse at få earbuds fra Soundliving i ørerne.
Jeg er virkelig skuffet, især når man læser andre folks begejstrede kommentarer.
Tilgengæld er de enormt brugervenlige. Opsætningen og betjeningen af dem er meget simpel og det er nemt at følge brugervejledningen der følger med.

Hej Helle

Det er vi kede af at høre. Kan det være du ikke har fået dem til at fungere 100% da vores lydkvalitet er i top? Du kan evt. skrive til info@soundliving.dk så hjælper vi gerne.

Soundliving 🤍🤍

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais