Jeg har været positivt overrasket over mit headset fra SoundLiving. Lyden er klar med en god og fyldig bas, som fungerer rigtig godt til både musik, podcasts og film. Headsettet er desuden behageligt... Ver mais
A empresa respondeu
Har både earbuds og headset og elsker begge dele. Desværre fik jeg problemer lige inden en ferie med mine earbuds, sagde lavt batteri på Venstre earbuds og slukkede hurtig derefter. Da jeg bruger... Ver mais
A empresa respondeu
Mine EarPods har været en kæmpe skuffelse . Den kan ikke blive på det indstillede lydniveau og sommetider hopper den selv rundt i forskellige podcast . Virkelig stressende og jeg har haft mange forske... Ver mais
Har købt et wave headset hos soundliving. Efter 2 år (minus 4 dage, så lige præcis indenfor reklamationsrettet) går en syning op inde i den ene hørebøf. Jeg beslutter mig for at tage kontakt til s... Ver mais
Escrito pela empresa
Unionsvej 11, 4600, Køge, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 88% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg har ikke købt på hjemmesiden, men har købt et af deres produkter Earbuds ANC på en anden hjemmeside.
Elendig lyd. Virkelig elendig.
Når man er vant til AirPods fra et andet anerkendt mærke er det en flad fornemmelse at få earbuds fra Soundliving i ørerne.
Jeg er virkelig skuffet, især når man læser andre folks begejstrede kommentarer.
Tilgengæld er de enormt brugervenlige. Opsætningen og betjeningen af dem er meget simpel og det er nemt at følge brugervejledningen der følger med.

Resposta da Soundliving.dk
Hurtig levering, bestilt onsdag aften, modtaget fredag eftermiddag lige i tiden til fredagens træning og jeg er helt blæst bagover hvor fantastiske, lette og nemme de er at have på under træningen, jeg kunne fokusere på mine sets i stedet for at skulle rette til og at de så samtidig har AMAZING lyd gør det hele endnu bedre... min mand har lige bestilt et sæt til sig selv også 😉

Resposta da Soundliving.dk
Super hurtig levering. Fede hovedtelefoner. Lækre, nemme at betjene og lever fuldt op til beskrivelse og anmeldelser.

God kundeservice
Jeg købte for nogle måneder siden wave pro høretelefonerne og de virkede perfekt. Ligepludselig gad de ikke koble til min telefon. Jeg prøvede alt og brugte deres egen manual uden held. Derefter skrev jeg til deres kundeservice, hvor jeg selfølgelig sendte billeder af standen og beskrev hvad problemet var. Der var ekstremt hurtig svartid og de var enige i at det var en teknisk fejl, så jeg ville få tilsendt nogle nye
Ikke nok med, at de svare hurtigt, så synes jeg også det er virkelig god service, at man kan få tilsendt nogle nye
5 stjerner fra mig

Resposta da Soundliving.dk
Suveræn god kundeservice.. Hurtig svar. Gnidningsfri kommunikation. Kan varmt anbefale både produkt (earbuds 2.0) og virksomheden

Resposta da Soundliving.dk
Lynhurtig levering - godt tilbud der ikke var til at modstå - lige til gaveskuffen

Resposta da Soundliving.dk
Købte en højtaler, og da jeg pakkede den ud, havde den fået et mindre tryk I fronten, jeg skrev til dem og sendte billeder af det. Vi fandt hurtig en løsning sammen, og vi er rigtig glade for højtaleren, som har en rigtig god lyd.
En varm anbefaling herfra.

Virkelig god service.
Jeg ringede tre dage før mors dag til deres kundeservice. Jeg fik rigtig god vejledning i valg af produkt af sød kvinde. Headsettet blev afsendt samme dag og nåede frem allerede dagen efter

Hurtig levering.
Fantastiske høretelefoner.

Resposta da Soundliving.dk
Jeg synes firmaet yder rigtig god service. Hurtig levering og ligeledes hurtig svar på henvendelser efter købet.

Resposta da Soundliving.dk
God lyd til prisen ca. 800 kr, og behagelige at have på. Godt batteri, ca 30 timer, og god bluetooth, ca. 15 m.

Resposta da Soundliving.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.