Jeg købte for 2 år siden et par in Earbuds 2,0, da alle andre slags falder ud af øret under løb, også Air pods fra appel. Men de her er en kæmpe must have til løb/motion da de bare sidder der!! Misted... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg gav en dårlig anmendelse for nogle måneder siden, da kvaliteten af mine høretelefoner ikke var i god stand efter 1 års forbrug. Jeg mistænkter en mulig produktionsfejl i det par, jeg fik.... Ver mais
Jeg har været positivt overrasket over mit headset fra SoundLiving. Lyden er klar med en god og fyldig bas, som fungerer rigtig godt til både musik, podcasts og film. Headsettet er desuden behageligt... Ver mais
A empresa respondeu
Mine EarPods har været en kæmpe skuffelse . Den kan ikke blive på det indstillede lydniveau og sommetider hopper den selv rundt i forskellige podcast . Virkelig stressende og jeg har haft mange forske... Ver mais
A empresa respondeu
Unionsvej 11, 4600, Køge, Dinamarca
- +4570804316
- info@soundliving.dk
- soundliving.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 91% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fantastisk kundeservice
Jeg ringe ind grundt min høretelefoner slukket med det samme jeg tændt dem bad om og sende videoen ind af de prøve at komme med løsningen som så ikke virkede skrev til om de gav mig et par ny høretelefoner og der var ikke noget at klage over igennem det var de sød og der var ikke at sætte en finger på.

Ikke til trænings brug
De falder ud ved blot let aktivitet. I begge ører. Touchfunktionen er ikke speciel brugervenlig

Resposta da Soundliving.dk
Tarvelig og imiteret materiale!
Har købt et pr. Soundliving wave pro x Emilie Malou, de er i sølvstellet/plastikken omkring “læderet” rigtig tarvelig/imiteret materiale. Og er dybt skuffet over kvaliteten!
De spiller fint til gengæld og hurtig levering

Resposta da Soundliving.dk
Markedsfører hurtig levering uden at have varen
Bestilte et headset hos Soundliving, da der stod 1–2 dages levering på produktet. Efter tre dage havde jeg stadig kun modtaget en ordrebekræftelse og ingen information om afsendelse. Jeg modtog heller ingen besked om forsinkelse – jeg var selv nødt til at kontakte kundeservice for at få en status på min ordre.
Her fik jeg oplyst, at varen slet ikke er på lager, og at de afventer en leverance uden at kunne give en forventet leveringsdato. Det hænger meget dårligt sammen med, at der samtidig reklameres med 1–2 dages levering på produktet.
Der stod heller ingen steder på produktsiden, at varen var udsolgt, en bestillingsvare, fjernlager eller lignende – tværtimod gav siden indtryk af, at varen kunne sendes hurtigt. Når en webshop markedsfører en leveringstid, som de reelt ikke kan overholde, fremstår det i praksis som vildledende markedsføring efter markedsføringsloven.
Leveringstiden var netop årsagen til, at jeg valgte at handle hos dem. Alligevel ønskede Soundliving hverken at tilbyde kompensation, fjerne fragten eller tilbyde en alternativ vare til samme pris – på trods af at de ikke kan levere inden for den leveringstid, de selv markedsfører.
Jeg har dokumentation for både leveringstiden på produktsiden og dialogen med kundeservice. Jeg håber derfor, at Soundliving vil tage ansvar for situationen og finde en rimelig løsning – ellers må jeg overveje at gå videre med sagen.
Efter jeg skrev i en lang mail korrespondance med dem, har Soundliving endelig tilbudt gratis fragt som kompensation for forsinkelsen. Det sætter jeg pris på, og det er positivt, at de valgte at finde en løsning.
Min oprindelige oplevelse ændrer dog ikke på, at produktet blev markedsført med 1–2 dages levering, selvom varen ikke var på lager, og at jeg selv måtte kontakte kundeservice for at få information om forsinkelsen.
Jeg håber derfor, at Soundliving fremover bliver tydeligere omkring lagerstatus og leveringstider, så andre kunder ikke havner i samme situation.

Ok til prisen, MEN
Jeg købte høretelefonerne Soul. De blev leveret hurtigt og til den pris, synes jeg egentlig de er okay.
Men de er meget store i størrelsen. De sidder slet ikke tæt om hovedet og jeg skal skrue meget højt op for musikken, for at få en god musikoplevelse.
Selve lyden i høretelefoner er upåklagelig nok og det er fedt med “bas”-knappen. Dog er der et problem med (forhåbentlig kun) mine høretelefoner. Første gang jeg brugte dem, troede jeg min nabo støvsugede højlydt og at jeg kunne høre det gennem høretelefonerne. Hver eneste gang mellem sangskift, er der en ret irriterende susende/pibende lyd. Viser sig så at det kommer fra høretelefonerne, når de er tændt, men ikke spiller en sang. Det bliver ret generende, hvis man bruger dem over længere tid.
Bestilte dem der hedder Soul, men der stod Ultra på pakken. Troede jeg havde fået nogle forkerte, men det er vist de samme. Det er dog meget misvisende, at der står noget andet på pakken end det man har bestilt.
Alt i alt er det nogle ok høretelefoner og prisen er jo ikke så høj, så de er til at leve med til hjemmebrug. Men hvis de havde kostet mere, så havde jeg returneret dem, grundet den irriterende lyd.

Resposta da Soundliving.dk
De lever op til forventningerne
De lever op til forventningerne -
indtil videre. Glæder mig til at få oplevelsen af at kunne lukke støj ude.
Lækkert design

Resposta da Soundliving.dk
Super hurtig ekspedition og produktet…
Super hurtig ekspedition og produktet lever fuldt op til vores krav 👍👌

Fantastiske produkter
Fantastiske produkter, lette at benytte. Hurtig levering, selv til Italien hvor vi bor.

Resposta da Soundliving.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.