De glazen waren op tijd geleverd volgens schema en waren zorgvuldig verpakt en netjes verzorgd. Zal vaker bestellen als het nodig is.want alles was netjes en goed behandeld en geleverd.
Veja o que dizem as avaliações
Hele goede ervaring met speciaalbierglazen.nl! Ik had twee glazen besteld en bij het afhalen bleek één glas een beschadiging te hebben. Het andere glas had ook wat lichte krasjes, maar dit... Ver mais
Mooie betaalbare glazen waren grotendeels goed verstuurd op 1 glas na. Gelukkig was deze direct en snel vervangen. Ook kon ik merken dat het vervangende glas extra goed ingepakt was wat ik kon waarder... Ver mais
Toen ik mijn bestelling ontving was er een mooi glas gebroken. Foto gemaakt en gemaild. Kreeg antwoord om een online-schadeformulier in te vullen. Dit viel aanvankelijk erg tegen omdat er heel veel fo... Ver mais
Detalhes da empresa
Speciaalbierglazen.nl is de webshop voor speciaalbierglazen. Met een ruim assortiment aan verschillende merk- en kristallen glazen vind je bij ons het glas dat je zoekt!
Informações de contato
Havenstraat 13-D02, 7005AG, Doetinchem, Holanda
- 09002020838
- info@speciaalbierglazen.nl
- speciaalbierglazen.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 28% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Fantastisch gedaan de levering ben er…
Fantastisch gedaan de levering ben er heel blij mee
Wederom bestelling gedaan
Wederom bestelling gedaan, zat een foutje in de levering omdat er een ander glas was geleverd. Keurig opgelost door het juiste glas te leveren en de verkeerde mocht ik houden
Makkelijke website en uitstekende…
Makkelijke website en uitstekende service. Beschadigd glas ontvangen, gemeld met foto en snel een nieuw exemplaar opgestuurd gekregen.
Super service!
Bierglazen
Ik had 6 Grolsch bierglazen besteld en kreeg er 4.
Direct een mailtje gestuurd.
Kreeg per omgaande 2 glazen toegestuurd.
Klasse service
Dus: 2 x 5 sterren
Ik vind het plaatje op de glazen wel…
Ik vind het plaatje op de glazen wel heel klein of de foto als je ze bestel zijn ze groter

Resposta da Speciaalbierglazen.nl
Very poor
Very poor, ordered 40 euros for 6 Guinness glasses. No bubble wrap so as any normal person would've realised it arrived with 4 of the glasses completely shattered. Not to forget the small hole in the corner of the box where small shards and glass dust leaked out.
Hele duidelijk site met enorm veel…
Hele duidelijk site met enorm veel keuze. Makkelijk om te bestellen en zeer snelle levering . De glazen waren zeer zorgvuldig ingepakt en bestand tegen welke bezorger dan ook.
Super snel en goed
Correcte afhandeling van de levering
Correcte afhandeling van de levering
Gekregen wat ik wou
Uitstekende service!
Uitstekende service! Ik had een verkeerd glas ontvangen en dit is zeer netjes en snel opgelost door de klantenservice.
Zeer degelijk verpakt mooie glazen erg…
Zeer degelijk verpakt mooie glazen erg blij mee
Grolsch herfstbok glazen
De glazen zijn super goed aangekomen maar alleen jammer dat de verzendkosten zo duur zijn 7 euro en de glazen 4 euro per stuk voor de rest prima
Precies zoals omschreven en hele goede…
Precies zoals omschreven en hele goede service!
perfecte service
Snelle service en snelle klantenservice.
Meerdere glazen besteld en helaas was er 1 gebroken. Mail gestuurd en binnen 24 uur was er een nieuw glas opgestuurd.
Snelle levering en supergoed verpakt.