Jeg oplever at hun vejleder helt forkert i hundes kost, både på hendes sociale medier, men også i gennem nogle bekendte som er blevet vejledt forkert. Hun sletter ens kommentarer når man stiller... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fint produkt. Dog var alle lakseruller bløde og rimelig optøede ved ankomst og det samme med noget af en rulle andet kød, der havde ligget i samme side af kassen. På rullerne står der at indhold... Ver mais
Min pakke blev sendt til min fraflyttede adresse, trods jeg havde ændret den på både ordren og profilen. En vare manglede og jeg fik ikke nogen information om hvorfor, men beløbet dog refunderet et p... Ver mais
Købte “universalkamme” som anbefales af Specialdogs til Cavapoos og bevares, de tog da også underulden, men de har skåret pelsen i stykker og ødelagt mere end de har gavnet. Min hundefrisør var choker... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Altid super service og gode produkter
Altid super service og gode produkter, der afsendes hurtigt. Vil absolut anbefale specialdogsshop :)
Hjælpsomme
Hjælpsomme, vidende, dedikerede og professionelle...med de smukkeste, sødeste og glade doodler...Det er Specialdogs.
Super godt!
Stort udvalg, gode priser, man kan altid få gode råd og hurtig levering.
God oplevelse
God oplevelse, hurtig levering. Jeg er glad :-)
Hurtig behandling
Hurtig behandling - godt udvalg og stærke priser :)
Jeanette er drivkraften i specialdogs
Jeanette er drivkraften i specialdogs, som laver de dejligste hunde med et et godt sind.
Man får støtte hele og bliver hjulpet intensivt både før, under og efter købet. Bliver undervist i foder, pelspleje, træning. Professionelt, kyndigt og kærligt.
Vi har købt den smukkeste hund i 2016, og får til stadighed masser af hjælp til hvordan vi bibevarer en sund, stærk og omgængelig hund livet igennem.
Jeanette har altid overskud til at hjælpe når der opstår tvivl. Det er som at have en mor man altid kan ringe og spørge til råds. En hundemor, i dette tilfælde. Vi kan på det varmeste anbefale Specialdogs.
Altid god service
Altid god service, god vejledning og billige priser. 😊
Altid super service og hurtig levering.
Havde alligevel ikke det jeg havde…
Havde alligevel ikke det jeg havde bestilt, men fandt et godt alternativ istedet for. God behandling og venlig betjening.
Det var godt 👍
Det var rigtig sød af jer at pakke lidt ekstra til mig 😘 Tak for slikkene og det var lige præcis den vare som jeg skal bruge 😀👍
Gode produkter og hurtig levering.
God service og fantastiske produkter.
Super godt service
Det var super nemt at finde tingene på…
Det var super nemt at finde tingene på hjemmesiden. Alt var med i pakken, som var lynhurtig fremme.
Super nemt og og god kvalitet!
Bestilte søndag aften og modtog tirsdag formiddag. Hurtig service og fantastiske produkter af høj kvalitet!
Bum, også er de rigtige varer landet!
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.