Har bestået speedbåd, sammen med min store dreng. Vi er begge meget tilfredse med både teori materiale før fremmøde og endnu mere tilfredse både med Patrick måde at undervise/forklar og vise i praks... Ver mais
A empresa respondeu
Først og fremmest en stor ros til vores underviser Patrick og hans måde at formidle stoffet på. Undervisningen var sublim, humoristisk og baseret på gennemarbejdet og letforståeligt materiale, som... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har lige bestået speedbådscertifikat prøver via et forløb hos speedbåden.dk Teori er hjemmetræning i små moduler, videosekvenser og quizzer. Dejligt nemt/overskueliigt. Materialet er ikke n... Ver mais
A empresa respondeu
En helt igennem god oplevelse med kaptajnen Patrick. Jeg syntes virkelig at materialet vedr. teorien er lavet godt og overskueligt med indlagte prøver så selv jeg kunne forstå det 😊. Vedr. prakt... Ver mais
A empresa respondeu
Undervisning til Speedbådskørekort, vandscooterbevis og Duelighedsbevis. ⚓ Danmarks bedst anbefalede Speedbådsskole. 💪 Vi er den eneste E-mærkede Sejlerskole. som garanter dig vi overholder gennemsigtighed med priser, samt overholdelse af markedsføringsloven ✔ Hos os betaler man ikke for skjulte gebyrer som mange af vores konkurrenter gør. (prøv at sammenlign prøvegebyrer med vores konkurrenter) 💸 Vi har branchens dyreste og lækreste både. med alt i udstyr der kan forventes på et seriøst kursus. 🚤 Vi er den eneste Sejlerskole som har undervisningsmateriale der er 100% video baseret, hvilket egner sig til personer med indlæringsvanskeligheder samt dysleksi. Alle vores kurser tager udgangspunkt i at vores elever intet kender til sejlads, og vi derfor pædagogisk gradvis bygger læringen op om div. Emner. Når vi underviser i et emne er målet at man efterfølgende kan anvende sin viden brugbart i virkeligheden, og ikke bare har lært hvad man skal sige til en prøve for at bestå på et minimum niveau. Her får du markedets bedste produkt, og til en meget konkurrencedygtig pris. Kurser over hele sjælland. og faste lokationer i København, Køge, Helsingør, og Frederiksværk. Her får du beståelse garanti samt pris garanti. Vi tilbyder oplæring i sejlads i din egen båd, og havn. hvis dette skulle være et behov.
Åvang 56, 3400, Hillerød, Dinamarca
Virkelig fed og behagelig oplevelse. Mickey var en god instruktør der både var god til at forklare og med god humor! Let forståeligt og meget underholdende undervisningsmateriale!

Resposta da Speedbaaden
Speedbåden.dk gør en klar til speedbådscertifikat, med godt video materiale og online teori prøver. Tak for en god dag på vandet til Christian, dagens vejleder.

Resposta da Speedbaaden
God og letforståelig formidling af det teoretiske og praktiske indhold på dagen. Mickey var underviser og han gjorde det fremragende! Jeg kan varmt anbefale, at tage speedbådscertifikat hos dem.

Resposta da Speedbaaden
Godt overskueligt videomateriale og selv-test som forberedelse. Virkelig en god og tryg dag på vandet med Johan som instruktør - havde stor tålmodighed og gav plads til alle.

Tak til Johan
Det var en super oplevelse på vandet i Kastrup, jeg bestod. Kan helt klart anbefale speedbåden.dk og Johan.
Johan var rigtig god og tålmodig og han blev ved til man kunne det. Mvh Stig Søllested

Resposta da Speedbaaden
Gode videoer til hjemmetræning og gode quizzer, og et godt råd, brug dem og se eller læs det hele igennem, så man klar når Censor stiller spørgsmål under den praktiske del, ude på vandet. Og selvfølgelig også til den teoretiske prøve på land.
Vi havde Mickey som instruktør, rigtig god til at forklare og hjælpe en og jeg er glad for at vi valgte en dag hvor der var bølger og vind så fik man også lært at det ikke bare er at suse afsted, bølgerne og vinden gjorde det ikke nemmere.
Jeg vil helt sikkert anbefale Speedbaaden, vi var 5 familie medlemmer afsted og alle bestod😀 tak for en fed dag fra Jerrik, Kenni, Daniel, Lars og Jeanette
Og vi vil selvfølgelig læse og se videoerne i de næste 6 mdr👍

Resposta da Speedbaaden
Meget fin dag og vejret var med os super hyggeligt med Mickey som instruktør
Tak til Mickey for rigtig god instruktion på vandet.
Mickey var god til at vise og forklare øvelserne på vandet.
Mickey er en kompetent instruktør.
Rigtigt godt materiale og gode videoer for selvlæring inden prøvedagen.
Tak til Mickey for en god dag på vand og land.

Resposta da Speedbaaden
Helt igennem godt arrangeret. Gode videoer som forklarer teorien på en let forståelig måde. Selve dagen for prøven var super professionel, og helt i top på alle måder. En god oplevelse på vandet, godt vejledt og udført, så man var klar til selve prøven med censor. Jeg kan kun anbefale det til andre, som ønsker at tage speedbådskørekort.

Resposta da Speedbaaden
Det var et supergodt kursus. Målrettet, sjovt og meget lærerigt. Patrick var en virkelig kompetent instruktør, som fik alle til at føle sig godt tilpas under træningen. Stor ros herfra

Resposta da Speedbaaden
Når man som jeg kun har motorbådserfarring fra søen i Tivoli, er det fantastisk at møde en kompetent instruktør som Patrick, der kan føre en igennem pensum på en god og sikker måde, med en seriøs mine og et humoristisk glimt i øjet! Dette er både på instruktionsvideoer og i praksis.
Kun ros herfra!
Tak for en god dag på vandet, og en gennemført speedbådsprøve.

Resposta da Speedbaaden
Kan klart anbefale Speedbaaden.
Virkelig god oplevelse og en god dag på vandet.
Vores instruktør Johan var super god og lærte os en masse nyttige tips og tricks. Min båd kræver ikke speedbådbevis, men vil anbefale det til alle der skal sejle. Jeg føler mig langt mere sikker til søs og er klar til den kommende sæson. Tak for den gode oplevelse

Resposta da Speedbaaden
Selv i ret meget blæsende vejr fik vi rykket arrangementet til kbh og fik gennemfør det, takket være vores gode instruktør Mickey gik alt som det det skulle og dagen var en mega fed oplevelse. Absolut 5 stjerner her fra

Resposta da Speedbaaden
Tak for en spændende, og lærerig dag.
Og ikke mindst tak til vores underviser Micky, der tålmodigt og professionelt guidede os igennem de forskellige manøvre, også selv om vejret viste sig at være lidt til den friske side.
Teorimaterialet man får udleveret er rigtig fint, let forståeligt ved læsning og/eller video med løbende quizzer så man er rigtig godt forberedt til den teoretiske prøve.
Kun gode anbefalinger herfra
Jesper.

Fantastisk oplevelse!
Stor ros til vores instruktør, Mickey, var virkelig god til at lære fra sig og med god tålmodighed og humor.
Kan klart anbefales herfra
/Ole

Resposta da Speedbaaden
Fed oplevelse, med god hjælp fra vores instruktør Micky

Resposta da Speedbaaden
Super materiale og undervisning både selvstudiet og ved selve prøven.
God atmosfære og en meget venlig instruktør Mickey tog os godt med hele vejen. Jeg havde aldrig sejlet før og der var meget vind, så var ret nervøs, men alt gik godt - i øvrigt også en meget behagelig censor

Resposta da Speedbaaden
Super fed oplevelse med en god instruktør (Micky) og en god censor. At få certifikatet på blot et par timer er sku lækkert.

Resposta da Speedbaaden
Var på kursus her i weekenden. Havde ingen erfaring fra tidligere. Teorimaterialet var virkelig godt og nemt at bruge. Det blev forklaret virkelig godt.
Den praktiske del var på Amager Strandpark. Fint gennemgået så alle kursister var trygge ved det der skulle ske. Det blev også fint afspejlet i prøven, hvor alle klarede det helt perfekt.
Et meget professionelt setup, hvor alle får en masse med hjem. Tak for en helt igennem god oplevelse.

Resposta da Speedbaaden
Patrick som var instruktør på vores kursus, havde sørgede for, at vi fik et godt forståeligt materiale på mail i form af video og tale, så vi var bedst rustet til teorien. Patrick hjalp os alle til at kunne fører båden bedst muligt inden censor ankom.
Censor var en utrolig behagelig mand, og gjorde vores praktiske prøve til en lærerig oplevelse uden at vi som kursister blev nervøse over den praktiske prøve.

Resposta da Speedbaaden
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.