Har bestået speedbåd, sammen med min store dreng. Vi er begge meget tilfredse med både teori materiale før fremmøde og endnu mere tilfredse både med Patrick måde at undervise/forklar og vise i praks... Ver mais
A empresa respondeu
Først og fremmest en stor ros til vores underviser Patrick og hans måde at formidle stoffet på. Undervisningen var sublim, humoristisk og baseret på gennemarbejdet og letforståeligt materiale, som... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har lige bestået speedbådscertifikat prøver via et forløb hos speedbåden.dk Teori er hjemmetræning i små moduler, videosekvenser og quizzer. Dejligt nemt/overskueliigt. Materialet er ikke n... Ver mais
A empresa respondeu
En helt igennem god oplevelse med kaptajnen Patrick. Jeg syntes virkelig at materialet vedr. teorien er lavet godt og overskueligt med indlagte prøver så selv jeg kunne forstå det 😊. Vedr. prakt... Ver mais
A empresa respondeu
Undervisning til Speedbådskørekort, vandscooterbevis og Duelighedsbevis. ⚓ Danmarks bedst anbefalede Speedbådsskole. 💪 Vi er den eneste E-mærkede Sejlerskole. som garanter dig vi overholder gennemsigtighed med priser, samt overholdelse af markedsføringsloven ✔ Hos os betaler man ikke for skjulte gebyrer som mange af vores konkurrenter gør. (prøv at sammenlign prøvegebyrer med vores konkurrenter) 💸 Vi har branchens dyreste og lækreste både. med alt i udstyr der kan forventes på et seriøst kursus. 🚤 Vi er den eneste Sejlerskole som har undervisningsmateriale der er 100% video baseret, hvilket egner sig til personer med indlæringsvanskeligheder samt dysleksi. Alle vores kurser tager udgangspunkt i at vores elever intet kender til sejlads, og vi derfor pædagogisk gradvis bygger læringen op om div. Emner. Når vi underviser i et emne er målet at man efterfølgende kan anvende sin viden brugbart i virkeligheden, og ikke bare har lært hvad man skal sige til en prøve for at bestå på et minimum niveau. Her får du markedets bedste produkt, og til en meget konkurrencedygtig pris. Kurser over hele sjælland. og faste lokationer i København, Køge, Helsingør, og Frederiksværk. Her får du beståelse garanti samt pris garanti. Vi tilbyder oplæring i sejlads i din egen båd, og havn. hvis dette skulle være et behov.
Åvang 56, 3400, Hillerød, Dinamarca
Top professionel undervisning, seriøs og grundig, tak for en god dag på vandet.

Resposta da Speedbaaden
Speedbådscertifikat hos Speedbåden er opbygget med rigtigt godt og lærenemt videomateriale og test til den forudgående ‘hjemmeundervisning’. Det er rart, at man får mere viden end blot det lovpligtig.
Tak til Patrick for at ringe og følge op dagen før den praktisk øvelse og prøve ift. påklædning og spørgsmål/ forventninger.
Praktiks øvelse var i dag med Mickey i Køge lystbådehavn - tak Micky for god og betryggende øvelser i båden på havet og ved kajen. Lige tilpas for mig, som aldrig har stået bag rattet på en båd OG derfor skulle plane for første gang.

Resposta da Speedbaaden
Har taget speedbådscertifikat hos Speedbåden. Rigtig godt materiale.
Har været til praktiks øvelse med Mickey og efterfølgende prøve i dag Rigtig god oplevelse.
En særlig tak til Mickey for støtte og betryggende gennemgang.
Føler mig klar til at begive mig ud på vandet.

Rigtig god oplevelse 😊
Mine drenge og jeg glæder os til at komme på vandet, og føler at vi er klædt godt på, efter godt kursus og herefter sikker prøve. Tak for i dag 👍

Resposta da Speedbaaden
Var idag til duelighedskursus,der var godt tid til at gennemgå emmet og det materiale man har øvet sig på hjemmefra er super og er forklaret så alle kan være med, Patrick er super god underviser og god til at forklare stoffet. Kan kun varmt anbefale dette sted, har også taget speedbådskørekort sidste år.
Begge kurser er bestået første gang

Resposta da Speedbaaden
Rigtig godt kursus. Kan varmt anbefales

Resposta da Speedbaaden
Tak for en super fantastisk dag på vandet. Patrick er god til at undervise på en forståelig måde. Kan kun anbefale Seedbaaden..

Resposta da Speedbaaden
Min allerstørste anbefaling. Kompetencer og service er forrygende højt.

Resposta da Speedbaaden
Virkelig godt undervisningsmateriale. Det fungerede godt med videoer og små test efter videoerne.
Den praktiske træning på vandet var super. Patrick var opmuntrende og tålmodig.
De bedste anbefalinger herfra.

Tak til Johan
Det var en super oplevelse, vi har bestået, og har været ude at sejle allerede. Kan helt klart anbefale speedbåden.dk
Håber Johan bliver som instruktør for altid virkelig venlig, hjælpesom og megettttt tålmodig mand.
Tusind tak for alt.
Hilsen
Deniz og Jamal ( hold fast :))

Resposta da Speedbaaden
Blev undervist på den bedste empatiske og pædagogiske måde af instruktør Johan.
Da jeg ikke kører bil ej heller bryder mig om “fart”, var jeg nok lidt / meget nervøs ved at skulle plane og give båden gas.
Et klap på skulderen og opmuntrende ord gjorde hele forskellen.
Det blev jo sjovt, og certifikatet kom i hus.
Tusind tak for en dejlig dag på vandet.
Speedbåden får vores varmeste anbefalinger.
Helle & Bent

Resposta da Speedbaaden
Før i dag har jeg aldrig været i nærheden af at styre en speedbåd eller en båd overhovedet… I dag har jeg deltaget i Speedbaaden.dk’s kursus med forberedelse online op til i dag med teoriprøve og praktisk prøve. Jeg kan kun anbefale kurset - der er høj faglighed, kyndig vejledning og en god portion, nødvendig humor.

De allerbedste anbefalinger til Speedbaaden.dk
Selvstudiet i teori var bygget op af en række meget pædagogiske og let forståelige videoer efterfulgt af test.
Virkeligt godt materiale - her lærte man ikke kun, hvad man skulle sige, men fik baggrund og forklaring relateret til de situationer, man vil stå i.
I søndags gik turen til Amager Strandpark med super undervisning af Johan i den praktiske håndtering af en speedbåd. Johan med imponerende tålmodighed, positivitet og tydelig feedback i alle situationer.
Dagen afsluttet med både teoretisk og praktisk prøve med censor…..nu klar til at sejle😄
De allerbedste anbefalinger herfra.
Martin

Resposta da Speedbaaden
Super god oplevelse at tage speedbådsbevis hos Speedbaaden.dk
Fint teori-materiale, som både er sjovt og seriøst.
Johan var vores instruktør, og det gjorde han rigtig godt. Bedste anbefalinger til Speedbaaden.dk og Johan.

Resposta da Speedbaaden
Super godt materiale og en god dag på vandet med masser af gode råd 👍

Resposta da Speedbaaden
Super god undervisning af Johan. Det var et lærerigt kursus at deltage på.

Resposta da Speedbaaden
Top professionelt. Man kan ringe og stille spørgsmål. Video og hjemmeside fungerede tip top. Og så var selve træning og prøve bare tip top. God Træner og lækker båd.

Resposta da Speedbaaden
Tak til instruktør Patrick for en behagelig fokuseret og ikke mindst afslappet og informativ oplæring.
Vi var ligeledes heldig med Censor der var skarp men fær i sin bedømmelse af os kursister.
Takker for en af mig god oplevelse.
Mvh. Morten Angly
Virkelig behageligt kursus, vi var et par stykker, så vi fik god tid til praktiske øvelser. Johans instruktion var virkelig god og pædagogisk.
Niels

Resposta da Speedbaaden
Christian fra Speedbåden gav os en rigtig god og kyndig vejledning og instruktion under undervisningen idag. Meget tydelig og tålmodig og vedholdende. Vores bedste anbefaling (og alle bestod 👏👏).
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.